Боже какая прелесть!!! Это она мне может понравиться. А какого она размера? Уже хочу.
|
Боже какая прелесть!!! Это она мне может понравиться. А какого она размера? Уже хочу.
Цените нас пока мы живы! Берегите себя и своих родных!
Одногорбий лакований "корабль пустыни"
![]()
Ось таких от 7 скотч-терєрчиків:
![]()
Ось таку вродив шкатулку! Це вже друга моя шкатулка!
А всеридині сюрприз.
![]()
Ой как здоровски!!!!!))) Дима, золотые ручки!!!!!!
Втомився вже котів робити: зробив Ослика. А біля нього той самий пятачок! Не дивуйтеся, що не дуже схожий, він просто останнім часом харчується тільки у Макдональдсі.
![]()
Дима, ну тогда уж надо всё ферму делать!!!
Ослик-потрясающий!![]()
Бути вільним — це означає бути відповідальним.
Не проблема. Тим паче, що ескіз ферми (будиночка) вже є! Залишилася дрібниця - знайти час для його будівництва і придбання живності: якогось сембернарчика, кицьку, курку і півня, гуску і качку, баранчика, козу, (або всіх по троє: маму, тата і дітьониша), корову з телям, коника, свинку з поросятами, не забути мишку! Бо ж на кожній фермі є мишкаі ... мавпу. Питаєте до чого тут мавпа? Та нідочого, то так, для душі:
![]()
Ось така кішечка вийшла. Намагався її зробити в стилі інтарсія. На жаль, не вийшло! Дуже примітивно і великі щілини між деталями. Мені, здається, не зовсім зумів передати обєм киці. Тож ще треба працювати і працювати у цьому напрямку. Тішить те, що, здається, інтуїтивно гарно підібрав фактуру дерева і його направленість. О! Для якісної роботи треба хороший лобзиковий станок, а не звичайний лобзик і... багато терпіння і праці. Нда... навіть соромно показувати то! Хоча... згодом можна буде порівняти![]()
[IMG][/IMG]
[/IMG]
[IMG][/IMG]
ви просто молодець!!!
Кішечка стала ра... інакшіше тобто!
![]()
Ось зробив найкращий подарунок під назвою "ДЛЯ ПОДРУГИ ДИТИНСТВА", або "ДЛЯ НАЙКРАЩОЇ (СПРАВЖНЬОЇ) ПОДРУГИ"
Але це дуже специфічний подарунок, тому діткам до 16 ЗАБОРОНЕНО то дивитися. Бажано не дивитися цього і високоморальним особам.
http://s11.radikal.ru/i184/0911/05/55c4e3c991b6.jpg
http://s41.radikal.ru/i091/0911/1d/2dcc982ff479.jpg
Скринька з духом старого міста Львів! Для шанувальників кави!
![]()
Ілея виникла раптово і несподівано!
![]()
Социальные закладки