Київський бізнесмен Олексій Давиденко обурився проведенням вечірки, організованою народним депутатом “Слуги народу” Миколою Тищенком.
Про це він написав у своєму Facebook.
Знаєте, що мене вражає. В ОП є заступники точно знають межу між добре, погано і …. У Кабміні є чиновники, які працюють на результат. В “СН” є депутати, які ходять по ефірах і переконують, що потрібно дотримуватися карантину, а у відповідь заслужено вислуховують про Велюр. У МОЗ є керівники, які другий рік працюють 24/7, щоб врятувати ситуацію. І ось. У момент коли вже точно стало зрозуміло, що історію з ВІП вечіркою в готелі замнуть і винуватця ніяк не покарають. Жоден депутат “СН”, жоден заступник ОП, жоден чиновник Кабміну і зовсім ніхто з керівництва МОЗ не подав заяву про звільнення”, – написав він.
Звільниться, щоб показати позицію. Звільниться, тому що зробив він, а соромно мені, щоб не асоціюватися з цим лайном. Щоб затиснути в кут і змусити вигнати. Щоб показати, що доведеться вибирати між добром і злом, між професіоналізмом і хитрістю. Як так. Сотні дорослих, освічених, впливових людей – все влада цієї країни і все без принципів і без позиції. Пристосуванці без громадянської позиції і без людських принципів. Їм на голову насрали. Ними в черговий раз подтерлась. Їх в це говніще ще тисячу разів незаслужено будуть макати. А вони мовчать.
Я б встав на тій фракції “Слуги” і сказав: – Або я або він. Нехай вас асоціюють з такими як він – але я точно з цим більше асоціюватися не хочу. Адже це позиція. Звичайна життєва позиції. Якби таких як я встав хоча б 10 чоловік з 200 – він би вилетів з цієї фракції як корка від шампанського. А якби я такий був один – то робити там далі точно нічого.
Але таких не було навіть одного”, – написав він.
Социальные закладки