Тема: Петр Порошенко

Ответить в теме
Страница 3517 из 3859 ПерваяПервая ... 2517 3017 3417 3467 3507 3515 3516 3517 3518 3519 3527 3567 3617 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 70,321 по 70,340 из 77172
  1. Вверх #70321
    Не покидает форум Аватар для zarema
    Цитата Сообщение от Rus Посмотреть сообщение
    Читаємо далі.

Тобто - у них є вибір.
    У України є вибір?
    У України є стаціонарні (або хоча би мобільні) пункти вакцинації з холодильниками до -70, щоб замовляти Pfizer?
    А Pfizer хоче продати Україні свою вакцину?
    Якщо хоч одна відповідь "ні" - то відмовлятися (точніше - дискредитувати) від CoviShield - безглуздо.
    Я не знаю, як ти - а я дуже хвилююся за свою матір (тим більше на початку 3-ї хвилі, коли щоденно рекорди по кількості нових хворих та померлих), і хочу хоч якось її унебезпечити.
    А той, хто компрометує індійську (насправді - британську) вакцину - б'є по здоров'ю моєї матері.
    Так зрозуміло?
    Послухай, не треба наводити тінь на плетінь, провина за зрив вакцинації лежить саме на керівництві, особливо на Степанові. Нам Зеленський обіцяв саму кращу вакцину і що ми будемо одними з перших в світі вакцинуватись. Що ми зараз маємо?? Прокладки Богатирьової, через яку Степанов закупав вакцину з Китаю і то її до сих пір немає і корупційни схеми. Чому МОЗ засекретив інформацію про вакцину??

2. Вверх #70322
    Живёт на форуме Аватар для Irina95\65\95
    1. Не так. І відсутність вибору, і бездарність влади. А темпи вакцини вже є похідною і від одного, і від другого, плюс від безвідповідальної заяви лідера однієї великої фракції.
    2. Я не належу до 73% ідіотів - питання не до мене.
    3. Замислилася. Тепер мені доведеться витратити додаткові зусилля, щоб спростувати вислів (висер) Порошенко.
    Бо ти не можеш його довести.
    1. ты очень ошибаешься, это одна из самых маленьких фракций, но тебя почему=то колбасит именно от этой фракции касательно всего, что происходит в стране.
    2. У тебя профиль неверно обозначен?? так вот откуда истерики на ровном месте))

зы. больше не вижу смысла комментировать твои одинаковые вбросы и вопросы.

3. Вверх #70323
    Пекельні борошна

Moscovia delenda est!

4. Вверх #70324
    1. Не так. І відсутність вибору, і бездарність влади. А темпи вакцини вже є похідною і від одного, і від другого, плюс від безвідповідальної заяви лідера однієї великої фракції.
    2. Я не належу до 73% ідіотів - питання не до мене.
    3. Замислилася. Тепер мені доведеться витратити додаткові зусилля, щоб спростувати вислів (висер) Порошенко.
    Бо ти не можеш його довести.
    Да не сочиняй ти казки, влада не змогла навіть організувати вакцинацію, до чого тут Порошенко і його заява. Ви ж тут в один голос кричите,що він не авторитет, що він вже минули і т д І тут раптом одне його слово зупинило вакцинацію, що за нисенитницю)))) увимкни хоч раз прямий канал, там кожного дня наголошують про необхідність вакцинаціі. Доречі скільки швл закупила держава?
    Последний раз редактировалось zarema; 25.03.2021 в 11:40.

5. Вверх #70325
    Ковидофил

Цитата Сообщение от zarema Посмотреть сообщение
    Послухай, не треба наводити тінь на плетінь, провина за зрив вакцинації лежить саме на керівництві, особливо на Степанові. Нам Зеленський обіцяв саму кращу вакцину і що ми будемо одними з перших в світі вакцинуватись. Що ми зараз маємо?? Прокладки Богатирьової, через яку Степанов закупав вакцину з Китаю і то її до сих пір немає і корупційни схеми. Чому МОЗ засекретив інформацію про вакцину??
    Чому ти про це в мене питаєш? Гілка про Степанова, про Зеленського, Богатирьову? Ні.
    Я їх вигорожую їх вину? Ні.
    Навіщо стрілки переводити?
    Я лише хочу дізнатися від затятих порохоботів, яку ціль ставив перед собою ПАП, коли говорив про "гімно"?

Є відповідь?

1. Да не сочиняй ти казки, вдала не змогла навіть організувати вакцинацію, до чого тут Порошенко і його заява. Ви ж тут в один голос кричите,що він не авторитет, що він вже минули і т д І тут раптом одне його слово зупинило вакцинацію, що за нисенитницю))))
    2. увимкни хоч раз прямий канал, там кожного дня наголошують про необхідність вакцинаціі.
    3. Доречі скільки швл закупила держава?
    1. Він авторитет у 25%. Якщо 25% не зробить вакцину - колективного імунітету не буде.
    2. Чим, якщо зараз доступне лише "гімно"?
    3. Питання не до мене.

Я все зрозумів.
    Аргументованої відповіді немає. І не буде. Бо її принципово не може бути. Бо ви готові захищати свого ПАПіка, навіть якщо він припустився помилки.
    "Слив защитан", як то кажуть.
    І це яскравий приклад, чому я не готовий голосувати за Порошенко в 1-му турі.
    Последний раз редактировалось Rus; 25.03.2021 в 11:40.
    "Джерелом влади в Україні є людина з картонкою."

6. Вверх #70326
    Чому ти про це в мене питаєш? Гілка про Степанова, про Зеленського, Богатирьову? Ні.
    Я їх вигорожую їх вину? Ні.
    Навіщо стрілки переводити?
    Я лише хочу дізнатися від затятих порохоботів, яку ціль ставив перед собою ПАП, коли говорив про "гімно"?

Є відповідь?

1. Він авторитет у 25%. Якщо 25% не зробить вакцину - колективного імунітету не буде.
    2. Чим, якщо зараз доступне лише "гімно"?
    3. Питання не до мене.

Я все зрозумів.
    Аргументованої відповіді немає. І не буде. Бо її принципово не може бути. Бо ви готові захищати свого ПАПіка, навіть якщо він припустився помилки.
    І це яскравий приклад, чому я не готовий голосувати за Порошенко в 1-му турі.
    Капець, до чого тут 25%. Та в нас більша частка населення відмовляється від вакцинації і лікарі в тому числі, знов до чого тут Порошенко і його слова? А те хто хочуть вакцинуватись, так де та вакцина??? Мій чоловік зареєструвався в дії і там навіть немає жодних строків, коли відбудеться щеплення і ніхто не дзвонить. А сімейни лікарі навіть не знають коли буде вакцина для населення.Немає вакцини на всіх, немає!!!!

7. Вверх #70327
    Не покидает форум Аватар для sashav

Ти хочеш колективного імунітету від порохоботів, а викуси!!!
    Для КІ достатньо 60-70% населення провакцинувати, тож апелюй до зеленого стада, а не до тих кого ти тут ображаєш....

До речі, виходить твоя мати також "порохобот" )))))))))))) Виявилась розумнішою за дитину.............
    "Вони всі там вживають наркотики?": Депутат Європарламенту фон Крамон.

8. Вверх #70328
    Вакцина Ковішілд - це не гарантнія похздки в Європу, а модливість жити більш-менш небезпечно, вже зараз.
    "молоко, хлеб, макароны, есть - выживем "(с зе)

сорри, не смогла сдержаться))))

9. Вверх #70329
    Пекельні борошна

Дякую за аргументовану відповідь.
    Але ви погано читали те посилання, що я наводив. Або взагалі не читали. Там спростовані всі ваші чутки та фейки (1-6). На п.7 - я відповів сам...
    Нажаль усі ваші спростування моїх "чуток та фейків" справді і є нічим не підтверженим бла-бла-бла, не важливо чи то Громадське,чи то Мелінда Сіммонс, індійська вакціна яку спромоглися закупити наші можновладці найсправді є найгіршою(про кацапську мова не йде бо це взагалі не вакціна) яка дає найбільшу кількість побочних явищ. Вакцінація цім препаратом є справжня лотерея.
    Moscovia delenda est!

10. Вверх #70330
    User banned
    ...
    Я все зрозумів.
    Ти досить пiзно це зрозумiв та лише згаяв свiй час, бо на твоi аргументованi пости я бачу тролiнг та пусте замилювання питання ! Невже не видно, що опонентiв цiкавить не iстина, а лише вигородити свого партегеносе ?

Але головна "помилка" порошенка i його команди - це злочинна остаточна лiквiдацiя Санiтарно-Епiдемiологiчноi Служби пiд час вiйни та масового переселення бiженцiв !!!
    А тут ще й коронавiрус трапився.

11. Вверх #70331
    Пекельні борошна

Цитата Сообщение от popovich Посмотреть сообщение
    Ти досить пiзно це зрозумiв та лише згаяв свiй час, бо на твоi аргументованi пости я бачу тролiнг та пусте замилювання питання ! Невже не видно, що опонентiв цiкавить не iстина, а лише вигородити свого партегеносе ?

Але головна "помилка" порошенка i його команди - це злочинна остаточна лiквiдацiя Санiтарно-Епiдемiологiчноi Служби пiд час вiйни та масового переселення бiженцiв !!!
    Moscovia delenda est!

12. Вверх #70332
    Не покидает форум Аватар для Shaun
    Стародавнє місто Хаджибей, Велике князівство Литовське
    1. Брехня. До них у мене теж є претензії, але за межами цієї гілки.
    Конкретно по тому, что не оставили нам выбор? Очень сомневаюсь.
    2. Брехня. Самий поганий варіант - це Супутник+Новачок. Індійська (насправді - британська) вакцина - ідеальна для України, бо дешевше та не потребує спеціальних холодильників, як Пфайзер.
    Правда, правда. Спутник это вообще не выбор. Но из всех вменяемых вакцин выбрали наихудшую. Потому что вместо того, что бы заниматься закупками еще летом, ковырялись в носу. А когда пришло время вакцинации, оказалось что все уже разобрали и есть жалкие крохи. А ты на пять листов тут пишешь про то, что Порошенко что-то сказал. Сказал и сказал. Правильно сделал.
    Качество жизни обратно пропорционально количеству дураков в стране

13. Вверх #70333
    Не покидает форум Аватар для Narelen
    Борислав Береза
    17 ч. ·
    Пообщался с одним из "слуг". С глазу на глаз. Адекватный, умный, вменяемый парень. Так что же с ними со всем такое происходит, что как только они заходят в сессионный зал ВР, так превращаются в моносброд дрожащий пред Зеленским? Не понимаю...
    У меня с ним забавный диалог вышел. Он спросил:
    - Вы так нас критикуете... Вы были в БПП?
    - Нет. Я с первого дня был в оппозиции. Просто я не спускал факапов ни той власти, ни этой.
    И заметил, как он удивился. Интересно, что подобным заблуждением грешат многие сторонники Зеленского. Они изначально любую критику воспринимают не как указание на ошибку, а как порохоботство, которое они возвели для себя в культ. И многие из них думают, что критиковать ошибки и провалы их кумира можно исключительно за деньги. Это странный и не конструктивный подход. И подталкивает он Зеленского с последователями не только к игнорированию критики и не к исправлению ошибок, а к повторным ошибкам и очередным недоразуменделям. Так и живём.
    Decipimur specie recti (Horatius).

14. Вверх #70334
    Цитата Сообщение от popovich Посмотреть сообщение

Странно,что моз об этом не знает

Як відомо, в Україні функція епідеміологічного нагляду, як і майнові комплекси колишньої СЕС, включаючи лабораторії, перейшли у підпорядкування МОЗ. Таким чином, міністерство отримало можливість максимально зосередитися на проблемах громадського здоров’я. «86% смертей в Україні спричинені неінфекційними захворюваннями, профілактикою яких якраз треба займатися на державному рівні.

Співай далі фейки медведчуківсько- Коломойських помиьок

15. Вверх #70335
    Ковидофил

Цитата Сообщение от Irina95\65\95 Посмотреть сообщение
    1. ты очень ошибаешься, это одна из самых маленьких фракций, но тебя почему=то колбасит именно от этой фракции касательно всего, что происходит в стране.
    2. У тебя профиль неверно обозначен?? так вот откуда истерики на ровном месте))

3. зы. больше не вижу смысла комментировать твои одинаковые вбросы и вопросы.
    1. Брехня. Партії підтримую, в 3 з 4 списків на місцевих виборах голосував за її кандидатів. Готовий проголосувати на наступних виборах за кандидата від ЄС - тільки не Порошенко. Бо він бреше.
    2. Це не місце, а ім'я. Твоя логіка тебе знову підвела.
    3. Дякую. Ой як я образився...
    Ласкаво прошу до списку ігнорування.
    Хоча вкидів з мого боку точно не було - були просто запитання, на які порохоботам відповідати незручно.

16. Вверх #70336
    1. Брехня. Партії підтримую, в 3 з 4 списків на місцевих виборах голосував за її кандидатів. Готовий проголосувати на наступних виборах за кандидата від ЄС - тільки не Порошенко. Бо він бреше.
    2. Це не місце, а ім'я. Твоя логіка тебе знову підвела.
    3. Дякую. Ой як я образився...
    Ласкаво прошу до списку ігнорування.
    Хоча вкидів з мого боку точно не було - були просто запитання, на які порохоботам відповідати незручно.
    хм....я имела ввиду не твой логин, а пол))) ну да ладно, ті просто не допонял или не допоняла)))

17. Вверх #70337
    Ковидофил

1. Капець, до чого тут 25%. Та в нас більша частка населення відмовляється від вакцинації і лікарі в тому числі, знов до чого тут Порошенко і його слова? А те хто хочуть вакцинуватись, так де та вакцина???
    2. Мій чоловік зареєструвався в дії і там навіть немає жодних строків, коли відбудеться щеплення і ніхто не дзвонить. А сімейни лікарі навіть не знають коли буде вакцина для населення.
    3. Немає вакцини на всіх, немає!!!!
    1. Це особиста справа кожного. Навіть лікарів. Закликати до відмови від вакцинації єдиною наявною зараз вакциною (приховано), дезінформувати та дискредитувати її - аморально.
    2. Я теж зареєструвався - аналогічно.
    Я десь сказав, що у нас все добре з боротьбою з Ковідом? Ні - навпаки я обурений, що Ковід-фонд пустили на свіжий асфальт замість авансування вакцини.
    Я десь сказав, що вакцинація у нас спланована та організована якісно? Ні - навпаки я обурений, що все зроблено через дупу.
    Але в цій гілці у мене питання не до зеленського/степанова/ляшко/багатирьової, а виключно одне питання до пана Порошенко та його порохоботів.
    3. І тому потрібно "валити" єдину наявну, щоб у червні викинути її у смітник, тому що вибіжить термін її використання, замість того, щоб вакцинувати тих, хто зараз на передньому краю боротьби з Ковідом? Не впевнений. Точніше - впевнений, що так робити НЕ МОЖНА!

До вас питань більше немає - "слив защитан".

Цитата Сообщение от vado Посмотреть сообщение
    Нажаль усі ваші спростування моїх "чуток та фейків" справді і є нічим не підтверженим бла-бла-бла, не важливо чи то Громадське,чи то Мелінда Сіммонс, індійська вакціна яку спромоглися закупити наші можновладці найсправді є найгіршою(про кацапську мова не йде бо це взагалі не вакціна) яка дає найбільшу кількість побочних явищ. Вакцінація цім препаратом є справжня лотерея.
    Не вакцинуйся. Тебе ніхто не примушує.
    Нехай всі інші приймають рішення самостійно або через пораду зі своїм сімейним лікарем.
    А не від сивочолого гетьмана з трибуни ВР.

Цитата Сообщение от sashav Посмотреть сообщение
    До речі, виходить твоя мати також "порохобот" )))))))))))) Виявилась розумнішою за дитину.............
    Взагалі-то вона голосувала саме за Зеленського, але завдяки тому, що я регулярно їй пояснюю, що воно нічого не спромоглося за 2 роки - вже зараз замислюється, за кого голосувати через 3 роки.
    І тому могла би дослухатися ПАП.
    На жаль.

18. Вверх #70338
    Ковидофил

Цитата Сообщение от Shaun Посмотреть сообщение
    Конкретно по тому, что не оставили нам выбор? Очень сомневаюсь.
    Пошукай в темі про Ковід - я теж ще восени обурювався, що зКовід-фонд попиляли на асфальт. А в листопаді, коли вже були вакцини, обурювавсчя, що нічого не роблять для закупівлі. І коли анонсували плани про "вакцинировать 5 млн человек в месяц", 500 мобільних і 4250 стаціонарних пунктів щеплення ще до середини лютого - доводив, що це нереально.
    До речі - що значить "не залишили вибір"? Ковішілд - це лише перша партія, вже авансована китайська (ще о політу степашки до Індії), очікується постачання від COVAX. Так що вибір буде, але за власний кошт. Безкоштовно - без вибору.

Цитата Сообщение от Shaun Посмотреть сообщение
    Правда, правда. Спутник это вообще не выбор. Но из всех вменяемых вакцин выбрали наихудшую. Потому что вместо того, что бы заниматься закупками еще летом, ковырялись в носу. А когда пришло время вакцинации, оказалось что все уже разобрали и есть жалкие крохи. А ты на пять листов тут пишешь про то, что Порошенко что-то сказал. Сказал и сказал. Правильно сделал.
    Згоден. І про це я писав у відповідній гілці. І з Яценюком та Гройсманом, які про це говорили це у липні, цілком погоджуюся.
    Але це не про якість (або неякісність) індійської вакцини. І її дискредитації (або за власним розсудом, або на замовлення).

19. Вверх #70339
    Ковидофил

Цитата Сообщение от Narelen Посмотреть сообщение
    И заметил, как он удивился. Интересно, что подобным заблуждением грешат многие сторонники Зеленского. Они изначально любую критику воспринимают не как указание на ошибку, а как порохоботство, которое они возвели для себя в культ. И многие из них думают, что критиковать ошибки и провалы их кумира можно исключительно за деньги. Это странный и не конструктивный подход. И подталкивает он Зеленского с последователями не только к игнорированию критики и не к исправлению ошибок, а к повторным ошибкам и очередным недоразуменделям. Так и живём.
    Те саме я можу сказати про порохоботів.
    Вони нездатні почути конструктивну критику від "конкурентів", тому що бачать в білому пальто лише себе, а всі інші для них - вороги, а не партнери в спільній розбудові міцної європейської держави.

20. Вверх #70340
    Пекельні борошна

...Не вакцинуйся. Тебе ніхто не примушує.
    Нехай всі інші приймають рішення самостійно або через пораду зі своїм сімейним лікарем.
    А не від сивочолого гетьмана з трибуни ВР...
    Щиро дякую за дозвіл. Але я вважаю що пересічні громадяни перед тим як вакцинуватись мають право отримати повну інформацію що до препарата який їм застосують.Переважна більшість цілком впевнена що їм роблять АстраЗенеку, це не відповідає дійсності, м'яко кажучи.
    Moscovia delenda est!

Ответить в теме
Страница 3517 из 3859 ПерваяПервая ... 2517 3017 3417 3467 3507 3515 3516 3517 3518 3519 3527 3567 3617 ... ПоследняяПоследняя

Метки этой темы

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права