| ||
Тема: Петр Порошенко

Ну, да. Новичок! Не к обеду будь сказано...
Я только не пойму, зачем вести беседу на птичьем языке: не по фене, не на украинском, не на русском, а на чёрти каком... Для юмора? Так не смешно...
Кстати, можно, конечно, обсуждать Порошенко. Но - по делам... Просто ссылаясь на дела!
Чем плохо?
Ось, хлопці узагальнили тутечки
https://tverezo.info/post/93397
Читай-те...
Последний раз редактировалось Ніколи; 12.03.2021 в 14:08.
"Борітеся - поборете"
"Русофобії не буває забагато"
"Слава Україні"
просто бімба!!!
про юрія луценка,який вкрав назву програми прямим текстом, остапа дроздова, і виступає з нею на 5 каналі порошенка
https://www.youtube.com/watch?v=xj5WxiYrzr4
остапчик - любчик! це вам не тарасик, мразі зелені
рубрика спогадів про те, як я злив справи небесної сотні, і про переваги кумівства або як кум президента став генпрокурором без юрид.освіти, як я переслідував сергія стерненка, скільки коштує відмити всю мафію януковича, яз закрити кримінальні справи проти іванющенка, коцеби і залишатись патріотом, хто вбив катю гандзюк
серія лайфхаків від ген прокулола: як купити елітний будинок 850 кв.м, або як допомогти своєму сину мати 8 квартир на печерську....поради батька
і це ше поки що остапчик не сказав ні слова про бурізму, байдена тощо!!!
Последний раз редактировалось lzh; 12.03.2021 в 15:57.
ну шо, малята, маємо уяву, кто є ху.
Міністр економіки в Уряді Януковича-Азарова вихваляє Харківські угоди. Гнида продажна чи патріот-державник? Висновок зробіть самі. Мій Ви знаєте.
https://www.youtube.com/watch?v=kPWP9HILILI
та да, мелочь. ведь дело не в плагиате!
дело в нивелировании и смазывании информации, задача сбить с пантелыку людей, две программы под одним названием!
это тот же прием, что и двойники в списках на выборах.
да, к счастью, есть много людей, для которых порядочность, как сказал остап, не просто слово.
Шановні українці, бачили нову хатинку Ріната Ахметова? Ну як хатинку, справжню віллу на березі Женевського озера. Вартість - близько 2 млрд грн, повідомляє Сергій Лещенко.
Скільки там на формулі "Роттердам+" Ахметов підняв вершків? Близько 40 млрд грн? Ну от. Добрі українці заплатили, влада прикриває від проблем з НАБУ і Антикорсудом як може. Тепер можна і для старшого сина гніздо звити. Звісно, не в Маріуполі чи Запоріжжі, де мешканці дихають запсованим заводами Ахметова повітрям, а у Швейцарії.
нагадайте мені, будь ласка, це на каналі ахмєтова маріна порошенко робила вправи і вчила як дбати про здоров'я на всю країну?
а також хто відав два облгази ахметці вже фактично програвши вибори?
Лещ продажная шкура, его стыдно читать, но то что постить
а почему в теме зеленского не рассказываете про его достижения или зашквары??? там каждый день по нескольку раз)))
а вы задумывались откуда лещ квартиру купил за 10 млн? напомнить, как он вещал, что ему друзья одолжили? начните с него лучше))))
Последний раз редактировалось Irina95\65\95; 12.03.2021 в 16:40.
Последний раз редактировалось zarema; 12.03.2021 в 17:23.
Социальные закладки