|
Заборгованість по комуналці: українців штрафують на тисячі гривень
В Україні триває небезпечний корупційний кримінальний безлад влади, який може призвести до порушення прав незахищених верств населення. Підкупні ресурси на кшталт цього Курсу існують завдяки таким вкиданням. Одностороннє примусове визнання когось боржником без належних підстав, тобто призначення боргу, є нісенітницею і обманом. Посадовці не приховано займаються шахрайством і шкідницької діяльністю. Комунальні підприємства та суди таких прав мати не можуть. Посилання на комітети, Раду та Реєстри тут позбавлені сенсу.Топ комунальних підприємств, яким повинні кошти українці:
КП "Харківводоканал" (12378 боргів)
КП "Жилкомсервіс" (11976 боргів)
ПОКВПТГ "Полтаваобленерго" (9595 боргів).
Может не совсем по теме, но вдруг кто подскажет.
Оформил право собственности на дом, по дарственной от деда, дед продолжает в доме жить и платить коммуналку, фамилия у нас одна.
Вопрос нужно ли переоформлять все лицевые счета на меня, либо можно этого не делать?
Есть ли какие-то штрафы и т.п.?
В СДПТ убока входит, первый этаж каждый день убирается за исключением выходных, а вот другие этажи по графику, не реже 1 раза в месяц.
Цінуй кожну мить, бо мить – це і є життя
Вельмишановні, кто подскажет банковские реквизиты ТОВ "СЕРРУС"?! Надо заплатить за мусор, а эти твари не хотят давать реквизиты и требуют оплаты через ГЕРЦ. ГЕРЦ- дебилы, не проводят оплаты.
Хто знав біду, той м'ясо Їсть без хліба.
Всем обитателям бодрого утра!!!
Теплодар , отзовитесь - сколько платите за кв.метр отопления?
Заранее благодарю за ответ.
Активность - антагонист припадков
Я не знаю, тот ли это Серрус, который Вас интересует.
Компанія
ТОВ ТВ-СЕРРУС
Розрахунковий рахунок UA733288450000026001300990960
ЗКПО 20950844
Вложение 13461149
Социальные закладки