Я маю на увазі заяву Григорія Омельченка, яка пролунала в стінах Верховної Ради, стосовно наявності третьої судимості пана Януковича за нібито зґвалтування жінки, жорстке її побиття групою осіб. Ця інформація була надана Верховній Раді та Генеральній Прокуратурі з приводу розслідування цих фактів, однак я перевірив достовірно цю інформацію − ніякого розслідування цих фактів не існує і тому хотів би зачитати прямо депутатське звернення, яке пролунало від Григорія Омельченка в стінах Верховної Ради. Ще раз нагадую: мною отримана достатньо обґрунтована інформація і тепер можна говорити достовірно про те, що пан Янукович вперше був засуджений за грабіж, а в друге − за нанесення середньої тяжкості тілесних ушкоджень, і обидва рази йому призначено покарань у вигляді позбавлення волі. Після відбуття покарання Янукович знову скоїв тяжкий злочин і з групою осіб жорстоко побив та зґвалтував жінку, але відкупився від потерпілої і кримінальна справа була закрита. У міліцейських матеріалах зазначаеться, що Янукович організував шайку бандитів, яка лютувала в Єнакієве і вечорами людям було страшно заходити в підїзди будинків, виривав з рук жінок, ветеранів війни та праці сумки трьома карбованцями, по живому видирав з вух дівчат сережки вартістю десять карбованців.
Він [Григорій Омельченко] вимагав від Генеральної Прокуратури та відповідних органів терміново перевірити цю інформацію. Для того, щоб ця інформація не загубилась паном Омельченко, я ініціював направлення п’яти листів в тому числі і пану Януковичу, як голові фракції, як це вимагає регламент, з приводу направити свої кандидатури щодо тимчасової слідчої комісії по фактах, які були оприлюднені Григорієм Омельченко з трибуни Верховної Ради. Такі листи сьогодні направлені. Регламент вимагає п’ятиденного терміну для направлення відповідних кандидатур. В разі якщо фракції направлять або не направлять, така комісія створюється автоматично. Таким чином на мій погляд це проллє ще достатньо світла для того щоб з’ясувати кому вигідно роздмухування а не реальне розслідування тих фактів, які на сьогоднішній день оприлюднені.
Социальные закладки