- Пройшовся по сторінках знайомих, представників «зеленого» електорату. У мене їх зовсім небагато, втім є задля уникнення ефекту «теплої ванни» в своєму сеґменті.
Пройшовся з метою почитати щось про кейс зама Єрмака Татарова, НАБУ та Венедіктової. НІХ.Я немає!
Але! Немає не тому, що вони захищають Венедіктову, Татарова, Єрмака чи Зеленського. Нєєєєє. Немає тому, що вони ДУПЛЯ НЕ ВІДБИВАЮТЬ що сталося.
Ну от дивіться:
Є замголови ОП Татаров, який замішаний в схемах корпорації «Укрбуд». Директор «Укрбуду» Микитась до сьогоднішнього дня сидів у СІЗО, але вийшов, бо пішов на угоду зі слідством і почав давати покази на Татарова.
НАБУ планувало візит до ОП з метою затримання Татарова, аж тут втрутилася Венедіктова, яка відсторонила двох прокурорів САП по справі Татарова-Микитася, чим це затримання зірвала.
Таким чином виходить, що Генпрокурка зірвала операцію НАБУ на догоду Голові ОП Зеленського Андрія Єрмака, у якого Татаров зам, і який нещодавно «наїхав» на директора НАБУ Ситника, до якого цьогоріч приїзжали агенти ФБР говорити щодо можливості екстрадиції Ігоря Коломойського, після чого, власне, розпочалася масована кампанія з дискредитації НАБУ.
Зеленський від всього цього як завжди ВІДМОРОЗИВСЯ, але тут така ситуація, що «мороз» чітко вказує на бік, який «бубочка» обрав, а саме бік Татарова, Венедіктової та Єрмака, а не бік боротьби з корупцією, особливо серед топ-посадовців, про «нульову толерантність» до якої Зеленський з трибуни ВРУ заявив наприкінці жовтня поточного року...
І як ви хочете аби «зелений» електорат це коментував??? От смажену курочку на постановочній світлині в провінційній Хрущовці - оце прокоментувати можна, воплем «Он такой же как мы!»...
А от зазирнути в глиб, побачити суть проблеми та стати на правильний бік зробивши аналіз та виважені висновки... Щось занадто дох.я я від них захотів... Вони не всі знають, кого зображено на фото, а я тут...
Социальные закладки