Тема: Коронавирус. Новый вирус из Китая *

Ответить в теме
Страница 4081 из 7817 ПерваяПервая ... 3081 3581 3981 4031 4071 4079 4080 4081 4082 4083 4091 4131 4181 4581 5081 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 81,601 по 81,620 из 156333
  1. Вверх #1
    Постоялец форума Аватар для Шаки

По умолчанию Коронавирус. Новый вирус из Китая *

Рекомендации ВОЗ для населения в связи c распространением коронавирусной инфекции (COVID-19)

Украина:
    Коронавірус в Україні. Офіційний інформаційний портал Кабінету Міністрів України
    МОЗ. Оперативна інформація про поширення коронавірусної інфекції 2019-nCoV
    ЕПІДЕМІЧНА СИТУАЦІЯ ЩОДО COVID-19 У РЕГІОНАХ УКРАЇНИ
    Апарат РНБО України. Система моніторингу поширення епідемії коронавірусу
    Візуалізація епідемічних показників на рівні районів та міст обласного значення

Одесса:
    Одесса. COVID-19. АКТУАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ

Ход вакцинации от коронавируса в мире

Актуальные статистические данные по заболеваемости:
    - Worldometers
    - Johns Hopkins University

Если есть врачи, кому нужна помощь добраться с/на работу или водители, готовые помочь врачам, присоединяйтесь к чату: https://t.me/HelpDoctorOd

Запись на вакцинацию по телефонам:

788-97-04

Запрет на общение в теме ФРОЛЯ
    Запрет на общение в теме БАР-КАС
    Запрет на общение в теме vsegdaodin2016
    Запрет на общение в теме Buzza
    Запрет на общение в теме Бозон
    Последний раз редактировалось Вселенская скорбь; 12.10.2021 в 10:33.

2. Вверх #81601
    Ковидофил

Цитата Сообщение от Parabellum_ Посмотреть сообщение
    Охурметь! О_о И даже если у человека поражение легких свыше 50%, но при этом нет ПЦР -- его не примут в больницу? О_о
    Ні. Якщо він не міністр охорони здоров'я ковіду
    "Джерелом влади в Україні є людина з картонкою."

3. Вверх #81602
    Не покидает форум Аватар для OVN
    Цитата Сообщение от PhD Посмотреть сообщение
    Да-да, чего их жалеть этих гепатитников? Они же не по воздуху заразились! H3N2 правда по воздуху передаётся, но он не в тренде в этом году. Патогенезная сегрегация людей
    От гепатита лекарство есть. И от СПИД а терапия, которая позволяет прожить долгую полноценную жизнь.

Цитата Сообщение от casel Посмотреть сообщение
    О еще один с кашей в голове. Где я писал что гепатитников не надо жалеть? Но вот в чем загвоздка, если компания гепатитников встретится в кафе, а там к ним присоединится компания больных СПИДом не произойдет ровным счетом ничего (при условии что они просто общаются и пьют кофе). Каким образом вы приплели сюда H3N2 мне совсем не понятно.
    Вот именно, уровень заразности несравним.

4. Вверх #81603
    Постоялец форума Аватар для Конячка
    Цитата Сообщение от casel Посмотреть сообщение
    Да,да, не поддается огласке, сакральные секретные знания. А маникюр вас насильно заставляют рептилоиды делать?
    Я не делаю маникюр в салонах и на дому

И вообще, что за мужчины развелись, которых это интересует

Вот вам что расскажешь, и вы же сразу все перевернете, на вас уже рептилоиды провели свои эксперименты, раз вы не способны анализировать происходящее, сказала же 2/3 пострадали и вы попали в их число )

5. Вверх #81604
    Не покидает форум Аватар для crazyjune
    Цитата Сообщение от Конячка Посмотреть сообщение
    у меня много чего в голове)))),

а сколько сейчас маникюрщиц, которые разносят и спид и гепатит, что и воздушнокапельного не надо
    рассмешили. Вот прям сидят и разносят ))) Стерилизуя всё в сухожаре и работая одноразовыми инструментами в перчатках и маске они точно являются источником заражения гепатитом и спидом в нашей стране

6. Вверх #81605
    Ковидофил

Слушала известного Курпатого - так оговорочка была, " они уже протестировали,что 1/3 людей вообще не воспринимают пандемию ковид, просто не действуют запугивания" т.е. ведутся исследования над нами, разве не понятно
    Дослідження, що таке Ковід, та дослідження, як люди інформаційно сприймають ковід - це різні досліждення.
    Приблизно так само, як загальний аналіз крові (ОАК), та аналіз крові на токсокари (наприкллад).
    А взагалі - у мене до вас залишилося лише одне питання: хто проводить ці дослідженя - Гейтс чи рептілоїди?
    Последний раз редактировалось Rus; 17.11.2020 в 17:59.

7. Вверх #81606
    Ковидофил

Цитата Сообщение от Котеночек Посмотреть сообщение
    Неделю назад пропал нюх. Температуры не было и нет. Кашля не было. Сопли и чуть горло болело. Немного «ощущала» район легких. Даже не знаю как объяснить - скорее списать можно на то что сама себя накрутила. Сделала сегодня КТ - левосторонняя пневмония... какой то пипец товарищи
    Приблизно так, як у моєї дружини. Тільки ПЛР позитивний.

8. Вверх #81607
    Військовий експерД
    Цитата Сообщение от Rus Посмотреть сообщение

А взагалі - у мене до вас залишилося лише одне питання: хто проводить ці дослідженя - Гейтс чи рептілоїди?
    Ні, не вони. Проводить винахідник 5G

9. Вверх #81608
    Ковидофил

Цитата Сообщение от Вячеслав_Д Посмотреть сообщение
    Huawei? Знову китайці? Все збігається...

10. Вверх #81609
    Ковидофил

Спеціально для аналізаторів - Одесит 0,7 та дОцента-філософа.

Третя хвиля COVID-19. Чого очікувати у грудні

На жаль, не можу поки що заспокоїти читачів, бо тенденція потужного поширення пандемії у світі продовжується, і тільки декілька країн з мого списку показують зменшення кількості хворих

Розглянемо світові аспекти пандемії, а саме:

— загальна кількість інфікованих з початку пандемії;
    — денна інфікованість — кількість підтверджених тестів у кожний конкретний день;
    — денна летальність — кількість летальних випадків на кожний конкретний день;
    — активні випадки — кількість підтверджених хворих у кожний окремий день, незалежно від місця перебування хворого.

Простий обрахунок графіків дає нам наступні результати на 15 листопада:

— загальна кількість інфікованих у світі — 54 806 911 (100%),
    — загальна кількість летальних випадків — 1 324 104 (2,42%), у жовтні (2,87%),
    — загальна кількість одужавших — 38 132 632 (69,58%), у жовтні - (75,05%),
    — загальна кількість хворих (активних випадків) — 15 350 175 (28,01%), у жовтні - (22,08%).

Кожен може перевірити, що сума трьох останніх параметрів дорівнює показнику першого. За останній місяць доля летальних випадків зменшилася, доля одужавших збільшилася, доля активних випадків, на жаль, збільшилася, що віддаляє світ від закінчення пандемії.

— На денних графіках помітні, на перший погляд, хаотичні коливання параметрів пандемії. Це пов’язано, на мій погляд, зі статистичними законами великих чисел та певним «розпорядком» нашого життя, тобто — з тижневою циклічністю.
    — Розрахунки показують, що згадані коливання (циклічності) характеризуються певними постійними середньостатистичними параметрами: період коливання — 7 днів (тиждень), середній термін летальності - 4 тижні.
    — Показник загальної кількісті інфікованих у світі виглядає на графіку як постійно зростаючий процес з позитивною кривизною, що дає нам уявлення про стадію пандемії - світ підходить повільно до прямолінійної ділянки на графіку, що означало ще місяць тому наближення до стабілізації швидкості зростання кількості інфікованих. На жаль, останній місяць показує нам зростання згаданої швидкості до 2% в день, тобто удвічі більше ніж місяць тому.
    — За прямолінійною ділянкою, яку світ ніяк не може досягнути, хоч і наближається до неї, слід очікувати перехід до ділянки графіку негативної кривизни, що в свою чергу вказує на наближення до піку пандемії. Це краще видко на графіку активних випадків, який за визначенням має чіткий пік.
    — Аналіз «спуску» з піку у багатьох країнах Європи показує, що він займає у 2−3 разу більше часу, ніж підйом на пік, а це означає, що пандемія не щезне з життя людства якнайменше ще 1,5−2 роки, по мінімальних оцінках.
    — Аналіз матеріалів у ЗМІ показує, що навіть за умови створення ефективної вакцини у найближчі півроку, це не дасть можливості вакцинувати все людство, раніше ніж через 4−5 років.
    — В той же час, досліджуючи графік активних випадків, помітно дві явно виражені хвилі. Початок другої хвилі пандемії - середина червня, коли на графіку активних випадків кривизна графіку поміняла свій знак з (+) на (-). На жаль, в останній місяць, про що я вже згадував, ми можемо побачити на графіку активних випадків початок третьої хвилі пандемії. Знову знак кривизни починає змінюватися з (+) на (-), як і в червні цього року.
    — Вказані вище хвилі пандемії можна також побачити і на денних графіках загальної кількості інфікованих з початку пандемії та денної летальності.
    — Якщо початок другої хвилі пандемії я пов’язую з втомою від першого етапу тяжкого і часто невиправданого карантину, зі скасуванням урядами певних карантинних обмежень, початком літнього сезону, то над причинами третьої хвилі ще треба подумати. Оскільки нам нічого не відомо про сезонний характер COVID-19, всі передбачення виявилися хибними, то перші можливі причини третьої хвилі я пов’язую з закінченням відпусток, під час яких люди більш активно пересувалися, часто не вживаючи заходи епідемічної безпеки, поверненням на робочі місця, коли пандемія була на підйомі другої хвилі, тобто у більш небезпечних умовах, ніж у травні, що могло привести до збільшення інфікованості.

Оскільки я не є лікарем та дослідником епідемій, я не можу охарактеризувати зміни (мутації) у самому вірусі, які також могли привести до збільшення інфікованості на початку другої та, можливо, третьої хвилі. До кінця листопада та в грудні ми зможемо побачити подальшу поведінку пандемії і зробити більш чіткі висновки про характер третьої хвилі.

Оскільки я спостерігаю у багатьох країнах хвилі епідемії, то з загальних міркувань можу стверджувати, що ймовірність третьої та подальших хвиль досить велика.

11. Вверх #81610
    Цитата Сообщение от Rus Посмотреть сообщение
    Приблизно так, як у моєї дружини. Тільки ПЛР позитивний.
    Чем лечили?

12. Вверх #81611
    Не покидает форум Аватар для Dejka
    у меня много чего в голове)))), просто все не напишешь, поэтому как-то так)))))

а так как в роду был эпидемиолог, так я знаю, про эпидемии и вакцинацию, просто это не поддается огласке

а сколько сейчас маникюрщиц, которые разносят и спид и гепатит, что и воздушнокапельного не надо
    Господи)))) эпидемиолог у вас так и остался в роду
    Вам ничего не передалось.
    Ибо сегодня даже ребенок знает пути передачи вирусов, и уж тем более ВИЧ. Ладно гепатит ещё можно подхватить, но ВИЧ и маникюрша?))
    Неужели так сложно изучить информацию, имея доступ к инету?
    Ну не несите же чушь!
    И так хватает ковида с его контагиозностью!

13. Вверх #81612
    Цитата Сообщение от crazyjune Посмотреть сообщение
    рассмешили. Вот прям сидят и разносят ))) Стерилизуя всё в сухожаре и работая одноразовыми инструментами в перчатках и маске они точно являются источником заражения гепатитом и спидом в нашей стране
    поверьте есть и такие, которые не соблюдают сухожары, какие же одноразовые инструменты?) особенно ножнички для кутикулы, многие делают смешанный маникюр до сих пор

я вот сама себе делаю и мне так спокойнее)

14. Вверх #81613
    Ковидофил

Порятунок для людства. Сім важливих фактів про вакцини від коронавірусу

У листопаді відразу дві великі фармкомпанії Pfizer і Moderna заявили про багатообіцяючі результати досліджень потенційних вакцин від коронавірусу.
    НВ зібрав 7 важливих фактів про вакцини, які можуть зупинити пандемію.

1. Результати досліджень перевищили очікування розробників обох вакцин
    За проміжними даними досліджень вакцини, що розробляється спільно американською компанією Pfizer і німецької BioNTech, у яких брали участь 43538 людей, вакцинація запобігла більше 90% випадків інфікування.
    Ці висновки засновані на проміжному аналізі 94 випадків інфікування коронавірусом учасників випробувань. Одна частина хворих отримувала плацебо, друга була вакцинована експериментальною вакциною.
    Остаточно результати дослідження підтвердяться, коли буде розглянуто 164 випадки інфікування його учасників.
    Директор американського Національного інституту алергічних та інфекційних захворювань Ентоні Фаучі, назвав показник ефективності «просто екстраординарним».
    У BioNTech підтвердили, що ефективність перших вакцин прогнозувалася в діапазоні 60%-70%, а більше 90% - це щось «дуже незвичайне».
    Однак ефективність вакцини, розробленої американською компанією Moderna за схожою технологією, перевищила навіть цей показник. Ці результати теж попередні - вони засновані на даних про 95 учасників дослідження, у яких розвинулися симптоми COVID-19, — лише п’ять з них отримали вакцину, і її ефективність склала 94,5%. Всього в дослідженнях брали участь 30 тисяч добровольців.

2. Вакцина компанії Moderna має важливу перевагу перед вакциною компанії Pfizer
    Вакцину компанії Moderna простіше перевозити і зберігати: однією з умов зберігання вакцини компанії Pfizer є температура мінус 75 градусів Цельсія. Холодильників, які забезпечують таку температуру, зазвичай немає ні в кабінетах лікарів, ні в аптеках.
    Водночас вакцину компанії Moderna можна зберігати за температури мінус 20 градусів Цельсія. Холодильні камери, розраховані на цю температуру, широко поширені.
    Крім того, вакцину Moderna можна зберігати в холодильнику 30 днів, тоді як вакцину Pfizer — лише п’ять.

3. Вакцина компанії Moderna ефективна для людей із груп ризику
    Про це заявив 17 листопада співзасновник і голова компанії Нубар Афеян.
    Серед таких груп ризику — афроамериканці, латиноамериканці, а також корінні жителі Америки, — рівень госпіталізації в цих групах вище, ніж серед представників білої та монголоїдної рас. Як повідомили 13 листопада американські Центри з профілактики та контролю захворювань, рівень госпіталізації серед афроамериканців і латиноамериканців приблизно в чотири рази вищий, ніж серед білих.
    Крім того, за словами Афеяна, Moderna залучала до участі в дослідженнях своєї вакцини літніх людей. «В цілому, схоже, що вакцина діє у всіх групах населення», — повідомив Афеян.

4. Різниця в ціні
    Вакцина компанії Moderna буде коштувати дорожче за інші. Вартість курсу із двох щеплень складатиме близько $50−60.
    Курс із двох ін'єкцій компанії Pfizer коштуватиме близько $40.
    При цьому все ще неясно, як довго діятиме вакцина.

5. Коли почнеться масова вакцинація

Директор американського Національного інституту алергічних та інфекційних захворювань Ентоні Фаучі очікує, що масова вакцинація від коронавірусу почнеться в США у грудні 2020 року.
    За його словами, перші щеплення від COVID-19 почнуть робити «ближче до кінця грудня, а не на початку грудня». Першими вакцинують людей із групи ризику: медиків, літніх людей та людей із супутніми захворюваннями.
    Фаучі прогнозує, що американці, які не входять до групи ризику, почнуть вакцинуватися в кінці квітня.
    «На це піде пара місяців — травень, червень, липень», — зазначив він.
    Німецька компанія BioNTech, яка розробила вакцину від COVID-19 спільно з американською Pfizer, заявила, що перші поставки вакцини очікуються в кінці 2020 року — на початку 2021 року.
    Серед перших країн, які отримають вакцину компанії Moderna, крім США, — Велика Британія та Ізраїль.
    Міністр охорони здоров’я Великої Британії Метт Хенкок повідомив 16 листопада, що уряд цієї країни досяг «початкової угоди» з Moderna про забезпечення п’яти мільйонів доз їхньої вакцини, якщо вона буде схвалена регулюючими органами. За його прогнозами, перші дози вакцини стануть доступні для британців навесні 2021 року.
    А один із топ-менеджерів підрозділу Moderna в Ізраїлі Тал Закс повідомив місцевим телеканалам, що вакцина повинна надійти до цієї країни на початку 2021 року.

6. Коли вакцина від коронавірусу з’явиться в Україні
    13 листопада, ще до оголошення попередніх результатів випробувань компанією Moderna, голова Офісу ВООЗ в Україні Ярно Хабіхт заявив, що Україна може отримати першу партію вакцини від коронавірусу у другому кварталі 2021 року.
    За його словами, Україна отримає вакцину проти коронавірусу в рамках Фонду глобального доступу до вакцин COVID-19 (COVAX), який був створений Глобальним альянсом з вакцин та імунізації (GAVI), ВООЗ і декількома урядами. Хабіхт не уточнив, чи йдеться про майбутню вакцину від коронавірусу, яку розробила і випробовує німецька компанія BioNTech разом з американською Pfizer, чи про іншу.
    Хабіхт заявив, що Україна може розраховувати на виділення в 8340000 доз вакцини до кінця 2021 року що становить 20% від наявного у країні населення. Вакцина буде постачатися траншами, а перший транш буде у кількості, що дорівнює трьом відсоткам населення, а це близько 1,25 мільйона доз.

7. Коли вакцини зупинять пандемію коронавірусу
    15 листопада професор Угур Шахін гендиректор компанії BioNTech, яка розробляла вакцину проти коронавірусу разом із Pfizer, спрогнозував, що пандемія піде на спад до літа 2021 року і закінчиться взимку цього року.
    А головна наукова співробітниця Всесвітньої організації охорони здоров’я Сумія Свамінатан заявила 12 листопада, що для припинення пандемії необхідно вакцинувати близько 70% людей у світі.

15. Вверх #81614
    Не покидает форум Аватар для Мультфильма
    Rus, спасибо за инфу) вносите позитив в тему...
    Скорее бы уже вышла вакцина)

16. Вверх #81615
    Цитата Сообщение от Dejka Посмотреть сообщение
    Господи)))) эпидемиолог у вас так и остался в роду
    Вам ничего не передалось.
    Ибо сегодня даже ребенок знает пути передачи вирусов, и уж тем более ВИЧ. Ладно гепатит ещё можно подхватить, но ВИЧ и маникюрша?))
    Неужели так сложно изучить информацию, имея доступ к инету?
    Ну не несите же чушь!
    И так хватает ковида с его контагиозностью!
    Вирус иммунодефицита человека может находиться во всех биологических жидкостях человека (пот, слезы, слюна и пр.) в разной концентрации. Только четыре биологические жидкости человека содержат вирус в концентрации, достаточной для заражения:

кровь
    влагалищный секрет
    сперма
    грудное молоко.

я не врач, меня не надо проверять, вот вам гугл в помощь

Почему необработанные приборы не могут передать?

17. Вверх #81616
    Не покидает форум Аватар для crazyjune
    поверьте есть и такие, которые не соблюдают сухожары, какие же одноразовые инструменты?) особенно ножнички для кутикулы, многие делают смешанный маникюр до сих пор

я вот сама себе делаю и мне так спокойнее)
    Это хорошо. Но если в салоне нет сухожара, я туда не иду ) Ножнички для кутикулы стерилизуются вместе со фрезами. На пилки клеются одноразовые накладки. При мне девочка всё достает из сухожара из крафт пакета. Проблемы не вижу.

18. Вверх #81617
    Ковидофил

Цитата Сообщение от Котеночек Посмотреть сообщение
    Чем лечили?
    Коли з'явилися зелені шмарклі - антибіотик та пробіотик.
    Фамотидин.
    Вітаміни С, Д, цинк.
    Всі рекомендації сімейного лікаря.

Цитата Сообщение от Net worth Посмотреть сообщение
    Что-то в этом есть. Несколько дней тому назад Трамп подписал бан на инвестиции в китайские компании, связанные с 5G.
    Чтобы не думали, это не его личная идея, а идея конгресса и Сената США, с единодушием демократов и республиканцев.
    Так. Але до Ковіду це не має жодного відношення. Бо є побоювання, що влада Китаю отримає доступ до всіх пристроїв.
    Краще вже Ericsson.
    Последний раз редактировалось Rus; 18.11.2020 в 08:22.

19. Вверх #81618
    а почему вас не пугают наркоманы, которыми сейчас кишат Таирово с аптеками, где уже в аптеке выдают шприцы сразу, бойтесь сразу всех и сидите дома

20. Вверх #81619
    Не покидает форум Аватар для Dejka
    Вирус иммунодефицита человека может находиться во всех биологических жидкостях человека (пот, слезы, слюна и пр.) в разной концентрации. Только четыре биологические жидкости человека содержат вирус в концентрации, достаточной для заражения:

кровь
    влагалищный секрет
    сперма
    грудное молоко.

я не врач, меня не надо проверять, вот вам гугл в помощь

Почему необработанные приборы не могут передать?
    Может потому что вирус на поверхности живёт очень мало времени?
    Вы хоть понимаете уровень опасности если бы ваш бред был правдой?

21. Вверх #81620
    Не покидает форум Аватар для Август Пиночук
    Цитата Сообщение от Вячеслав_Д Посмотреть сообщение
    Меня всегда радовали дамы, которые рассуждают о 5G, типах, влиянии на мозг при помощи вай-фай, но которые до сих пор не научились создавать нормальный пароль, удалять свои голые письки и сиськи с диска D, когда сдают свой ноут на ремонт и что роутер это тоже маленький комп и его надо иногда перегружать, а так всё нормас они просто лапочки)))
    Последний раз редактировалось Август Пиночук; 17.11.2020 в 18:03.
    кропотливый труд, соблюдение закона и никакого коммунизма

Ответить в теме
Страница 4081 из 7817 ПерваяПервая ... 3081 3581 3981 4031 4071 4079 4080 4081 4082 4083 4091 4131 4181 4581 5081 ... ПоследняяПоследняя

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права