А что там с подсчётом голосов? Кота за хвост тянут?
|
А что там с подсчётом голосов? Кота за хвост тянут?
Я пришла к вам всем с приветом, рассказать, что солнце встало.
Лет 10 назад в городе был скандал, поругались одесситы и донецкие, все как один были рыгоналы.
Я удивился, что не нашли общий язык. Как потом объяснили, партия одна, но финансово-промышленные группы разные.
А в данном случае, война за голоса может быть, да и будет, довольно сильная.
За даними ЦВК (ледь знайшов) в Одеській області станом на зараз обрані лише 2 містські голови з 19.
"Рускій карабль, іді нахуй!" (захисники острова Зміїний)
1. Станом на зараз він підозрюється в кількох кримінальних злочинах. А його шеф - в нерозбірливій кадровій політиці.
Зі Свінарчуком розбереться НАБУ та ВАКС.
А хто буде нести відповідальність за всі помилки сивочолого гетьмана, через яких ми зараз маємо фракцію зрадників у ВР, скоро будемо мати по 2-3 фракції зрадників в кожній місцевій раді (ЖОПЗ, петушарій, "За майбах", "Наш край" та ін.), деструктивну роботу СБУ, антиконституційний суд, диверсійну роботу ОАСК?
2. Порівнювати команду Дениса Бігуса та Г+Г - все одно що порівнювати Ферарі та "Запорожець". Так, 4 колеса, руль, двері, але дууууууууже відрізняються.
А результат дає не Бігус, а суд (звичайний чи ВАКС).
Продовжити думку про (анти)конституційний суд, чи сам здогадаєшся? Нагадаю, після одного з попередніх рішень КС - НАБУ довелося закрити 57 кримінальних проваджень за незаконне збагачення. Тепер - ще 110 за недостовірне декларування.
Це точно Бігус винен???????????
3. Гучний пук в калюжу. Ти забув, як я з ним сварюся в гілці про коронавірус.
Последний раз редактировалось Rus; 02.11.2020 в 08:37.
Как людям добро не делай, а их отношение к тебе будет диктовать сми, и вот такие псевдо-независимые комментаторы на форумах
Вы поменьше читайте думскую, и глядишь, через годик для вас Зеленский будет уже не как вы его называете, а вполне стандартным президентом, у которого есть плюсы и минусы.
Тема то про мэра Одессы, и что-то за последние 5 страниц я увидел всего 2 сообщения об этом.
Вы уж определитесь там кто виноват в хаотичной застройке, транспортном коллапсе Одессы - Зеленский или Порошенко?
Зустрічне питання: хто відкривав табір "Вікторія" разом з Трухановим?
А хто намагається вбити незалежність НАБУ та САП, які ведуть 3 кримінальні справи проти Труханова?
Щодо мера Одеси: я не можу обрати між Трухановим та Скориком.
Так само, як рік тому не зміг вибрати між Порошенко та Зеленським.
Социальные закладки