|
У 2015-му пропонували партнери по (моно)коаліції - НФ, але, мабуть, було щось важливіше, ніж обмеження депутатської недоторканості та боротьба з колаборантами.
Не розглянули, не підтримали. Теперь чекаємо, чи приймуть законопроект позафракційної депутатки від "Свободи" (нагадаю - останнє скликання з мажоритарщиками, далі будуть лише парламентські фракції).
"Джерелом влади в Україні є людина з картонкою."
Ми ще мріємо про євроінтеграцію, про правову державу, про права людини? Чи вже починаємо працювати як 2 останні диктатори Європи - Пу та Лу? Тоді і відсилати нікого нікуди не потрібно - просто полоній, "Новачок" чи вивезти в найближчий ліс.
Революція Гідності ж саме за це була, я не помиляюся?
Кстати, шо там выборы?
Нигде не могу найти результаты. ДО сих пор считают чтоли?
Или продают?
Чому ти мене питаєш? Питай у них.
Можливо, тому що у ПАП була і фракція, і коаліція?
Нагадаю, що при виборах з 2 кандидатур можливих варіантів не 2, а 3. І мій вибір і у 2019-му, і зараз у 2-му турі виборів містського голови буде саме 3-й.
Тому що я не можу з двох сортів лайна обрати краще.
Вспомился разговор двух бабок в троллейбусе за пару дней до выборов.
- Посмотри как застроили все, негодяи, Труханов козел, бла бла бла
- А что Труханов?
- ну он же землю под застройку отдает!
- Неее, ты шо....Это все в Киеве отдают-продают под застройку. А нашим местным, киевские ставят выбор - или соглашаетесь, или выметайтесь.
Во как!)
Я їх і запитую, але поки що відповідаєш тільки ти...
Фракція, коаліція....., це не монобільшість, це не вся повнота влади, яку дали виборці Зелбойобу на відміну від Петра...
І чому хтось вважає, що питання медведчука або колаборантів було важливіше ніж російська агресія?!
При Петрові звільнили 2/3 того, що було захоплено, тормознули козлорилих. Що зробив членограй за півтора року: здав позиції і відвів Армію у відкрите поле, підписав перемиря, яке не діє?!
Що тут порівнювати, ідіоти вибрали деграданта і звинувачують у своємі виборі того, хто до цього немає відношення...Зелбойоби, що тут сказати....
"Вони всі там вживають наркотики?": Депутат Європарламенту фон Крамон.
Его не надо было прибивать. Достаточно было оставить там где он был. На полке с нафталином. Но хуйло попросило, пожало руку, обняло и в итоге мешок одели на Михо.
Впрочем тема не об этом. Интересно почему молчат официальные источники о результатах выборов? Неделя прошла и акромя экзитполов и то, что в затоке будут перевыборы толком ничего не ясно.
Последний раз редактировалось denizz; 01.11.2020 в 10:43.
Опять двадцать пять. Уже обсуждали почему возможно было на Саакашвили надеть мешок, а не на Медведчука. Как горохом о стенку. И законопроект Лапина подали не в 2015, а в 2017 . И прочитай анализ законопроекта сначала. У зенелоха монобольшинство даже не коалиция, а он за два года ни фига вообще не сделал, а только продолжает кивать на Порошенко и за ним же гоняется, а не за медведчуком.Если он такой умный,так пусть оденет на медведчука мешок, а то он только борзо на стадионе орал,почему не сидит Медведчук.
1. Монобільшість - це окремий випадок коаліції, коли навіть міністерські крісла не потрібно ні з ким ділити. Нагадати тобі, як БПП та НФ поділили міністерства між собою та спромоглися повного розуміння? У випадку монобільшості це зайвий крок, все інше - те ж саме.
2. А що заважало розглянути вже внесений законопроект? Чому ти відокремлюєшь захист від колаборантів від російської агресії? Чи у нас хтось десь помітив польскьких чи американських колаборантів?
Все інще - зайві емоції, питання знов не до мене.
Я щось пропустив. Повторіть для мене, будь ласка, тезісно.
Де розслідування СБУ? Де підозра? Де кримінальна справа про державну зраду? Де вирок суду?
Щодо стадіону - то я теж на стадіоні можу волати все що хочу. І Зелебородько тоді був лише кандидатом. А потім заявив "я вам нічого не винен".
Тож ще раз щиро дякуємо 5-му гаранту Конституції, який погодився провести шоу на стадіоні замість дебатів, передбачених законодавством.
Облсовет будет полностью под контролем оппоблока, Скорик будет головой, в случае заварушки рашка вмешается, вот вам и готовый Одесский федеральный округ в составе сами знаете чего, пенсионеры предрешили судьбу Одессы и региона, центральная власть слаба отсюда и выводы, молодежь не голосовала и вот итог неутешительный
Последний раз редактировалось obergroupen; 01.11.2020 в 11:20.
Социальные закладки