Тема: Коронавирус. Новый вирус из Китая *

Ответить в теме
Страница 3782 из 7817 ПерваяПервая ... 2782 3282 3682 3732 3772 3780 3781 3782 3783 3784 3792 3832 3882 4282 4782 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 75,621 по 75,640 из 156329
  1. Вверх #1
    Постоялец форума Аватар для Шаки

По умолчанию Коронавирус. Новый вирус из Китая *

Рекомендации ВОЗ для населения в связи c распространением коронавирусной инфекции (COVID-19)

Украина:
    Коронавірус в Україні. Офіційний інформаційний портал Кабінету Міністрів України
    МОЗ. Оперативна інформація про поширення коронавірусної інфекції 2019-nCoV
    ЕПІДЕМІЧНА СИТУАЦІЯ ЩОДО COVID-19 У РЕГІОНАХ УКРАЇНИ
    Апарат РНБО України. Система моніторингу поширення епідемії коронавірусу
    Візуалізація епідемічних показників на рівні районів та міст обласного значення

Одесса:
    Одесса. COVID-19. АКТУАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ

Ход вакцинации от коронавируса в мире

Актуальные статистические данные по заболеваемости:
    - Worldometers
    - Johns Hopkins University

Если есть врачи, кому нужна помощь добраться с/на работу или водители, готовые помочь врачам, присоединяйтесь к чату: https://t.me/HelpDoctorOd

Запись на вакцинацию по телефонам:

788-97-04

Запрет на общение в теме ФРОЛЯ
    Запрет на общение в теме БАР-КАС
    Запрет на общение в теме vsegdaodin2016
    Запрет на общение в теме Buzza
    Запрет на общение в теме Бозон
    Последний раз редактировалось Вселенская скорбь; 12.10.2021 в 10:33.

2. Вверх #75621
    Живёт на форуме Аватар для Juili
    Что у кого в школах говорят? Будет учеба после каникул или дистанционка? Я слышала уже слухи до нового года.
    Надеюсь что врут

3. Вверх #75622
    Ковидофил

«Незрозуміла субстанція». Відомі українці розповіли НВ, чи готові зробити щеплення російською вакциною від коронавірусу
    (процитовано з NV.UA; посилання не даю, тому що ця стаття доступна лише за передплатою)

Журнал НВ з’ясував у співвітчизників, чи довіряють вони російській вакцині проти COVID-19.

Владислав Чечоткін, співзасновник інтернет-магазину Rozetka.ua:

Найімовірніше, це «політична» вакцина, а не медична. Точно не користуватимуся як мінімум доти, поки авторитетні західні медики не підтвердять її ефективність.

Потенційно сподіваюся на вакцину від COVID-19, адже без неї важко уявити майбутнє звичного світу.

Олександр Ройтбурд, художник, директор Одеського художнього музею:

Поки Володимир Путін сидить у суворій ізоляції, я не вірю, що ця вакцина працює. Вона сумнівна. Але якщо вона виявиться дієвою, то не бачу моральних перешкод [щоб її використовувати]. Бо всі ми їздимо на автомобілях, які заправляємо бензином, який звідкись береться — переважно звідти [з РФ], користуємося російським газом і взагалі російськими товарами. У нас же немає ембарго на торгівлю з Росією. Якщо мова йде про людські життя і їх порятунок і якщо вакцина дійсно працює, то плювати на те, чия вона. Не думаю, що українцям колотимуть Новачок.

Якщо в РФ і ведуться якісь роботи, то вважаю, що, як і з багатьма іншими технологічними «проривами» колишнього Радянського Союзу, не обійшлося без того, щоб у когось щось не запозичити без їх особливої згоди. Все-таки в РФ є ФСБ і ГРУ і мережа по всьому світу, цілком можливо, що їм потрапили в руки якісь напрацювання. Ба більше, цілком можливо, що там дійсно є фахівці. Але в тому вигляді, в якому ця вакцина зараз, у мене немає в ній впевненості.

Ірена Карпа, письменниця, лідерка гурту Qarpa:

Точно не буду. І не тому що вона російська, а тому що я в неї не вірю. У жодному світовому ЗМІ не пройшла новина, що росіяни перемогли [коронавірус]. Тому, думаю, це якийсь радше локальний пострадянський піар-проєкт. Буду рада помилятися, звісно. Якщо хтось там [у РФ], навіть власноруч Володимир Путін, винайде вакцину, яка рятуватиме людей, — то давайте, заради бога. Але щось мені підказує, що це не більше ніж пропаганда.

Рауль Чілачава, журналіст, автор і ведучий програми "Дві кінські сили":

Буду використовувати, якщо постане питання життя і смерті. У всіх інших випадках і за сприятлив обставин — дочекаюся вакцину з ЄС або США. Я не довіряю російській медицині і власне РФ, яка неодноразово попадалася на брехні, обмані, поширенні фейків і фальсифікації. Чого лише вартий олімпійський скандал із допінгом. Водночас я не виключаю, що російська вакцина ефективна. Просто не хотілося б померти або стати калікою від невивчених побічних ефектів.

Розмови українських політиків про закупівлю російської вакцини вважаю популізмом і спробою представити країну-агресора добрим лікарем Айболить. Чомусь від раку та інших серйозних захворювань наші політики лікуються не в Омську і не в Томську. Для тих, хто зовсім тупий, хотів би нагадати недавню історію з [отруєним російським опозиціонером] Олексієм Навальним. В ефективність Новачка я, до речі, вірю, на 100%.

І хочу нагадати, що «ватяний» [мер Харкова] Геннадій Кернес чомусь полетів лікуватися не в Москву, а в Німеччину. Хоча, здавалося б, через дорогу наддержава з першою в світі вакциною від коронавірусу.

Євгенія Кравчук, народна депутатка, заступниця голови фракції Слуги народу:

Це не вакцина, а поки що якась незрозуміла субстанція, яка не має жодних сертифікатів, рекомендацій, і вона не пройшла всі етапи випробувань. Тому я чекатиму сертифіковану вакцину. Я вірю в світові медичні розробки і дуже сподіваюся, що до кінця року хтось — американці або китайці — наблизяться до того, щоб запустити [вакцину від коронавірусу] в масове виробництво.

А поки зробила вакцинацію від звичайного грипу. Французької вакцини зараз немає, тому вакцинувалася корейською. Важливо, щоб ті, хто зараз не хворіє, зробили собі щеплення від грипу, бо наша медична система точно може не витримати, якщо одночасно будуть надходити хворі на COVID-19, а також із ускладненнями від нього, і з такими ж ускладненнями — пневмонія, менінгіт — від сезонного грипу.

Що стосується [народного депутата від "Опозиційної платформи — За життя"] Віктора Медведчука, який заявив, що він нібито прищепився російською вакциною, то це такий передвиборчий хід. Щоб привернути увагу до своєї політсили напередодні місцевих виборів.

Олеся Островська-Люта, директорка "Мистецького арсеналу":

Я переконана прихильниця вакцинації. Вакцини — видатний винахід, вони врятували мільйони людських життів. Тому вакцинуватися від COVID-19 буду, як тільки це стане можливим. Але в жодному разі не російською вакциною, бо зараз її ефективність і безпеку так само науково не доведено, як і ефективність води, зарядженої Аланом Чумаком. Хоча ні, вода безпечніша. Зате я стежу за новинами про розробку вакцин у Великій Британії і США і дуже сподіваюся на успіх клінічних випробувань.

Алекс Ліссітса, гендиректор компанії ІМК, президент асоціації Український клуб аграрного бізнесу:

Російською вакциною робити щеплення не збираюся, і не тільки тому, що не вірю «геніальним російським» розробникам, а й тому, що вважаю це не більше ніж черговою російською пропагандою на території України. Наше завдання не піддатися на чергову піар-пастку агресора.

Переконаний, що скоро вийдуть на ринок аналоги з Європи й Америки, яким я довірятиму і буду готовий випробувати на собі.

Володимир Фесенко, політолог, директор Центру політичних досліджень Пента:

Якщо робитиму щеплення, то тільки сертифікованою вакциною, яка пройшла всі клінічні випробування. Для мене не питання, чия це вакцина. Якщо Всесвітня організація охорони здоров’я дасть добро, то чому ні?

Розумію тих депутатів і значну частину співгромадян, які кажуть: «Заради порятунку життя не має значення звідки [вакцина], треба використовувати». Тут проблема в тому, що вона не пройшла клінічних випробувань. Через це, наприклад, в Індії виникла дискусія — там хотіли запускати фактично напівлегальне використання цієї [російської] вакцини, і це викликало судові оскарження і правові конфлікти.

Тому ті вакцини, які зараз намагаються запускати (до речі, в Китаї схожа ситуація), не пройшли повного циклу клінічних випробувань. Є ризики для здоров’я. Я розумію логіку, мовляв, треба якось швидше боротися з епідемією, але ж існують величезні ризики. І наслідки можуть бути такими ж поганими, як і сам COVID-19.

Володимир Лавренчук, ексголова правління Райффайзен Банку Аваль:

Світ не ідеальний, але є країни й суспільства, де відповідальність і довіра — найвища цінність і предмет суспільної опіки, державних регламентів і громадського контролю. Виробленій у провідних європейських країнах вакцині довірятиму. Також довірятиму українській вакцині, якщо наші винайдуть. Щодо Росії, то це країна-агресор, «творець» гібридної війни й хімічної зброї, джерело фейкових новин. Жодної довіри до «ліків» з Росії не маю.

Ігор Ліскі, голова ради директорів компанії Ефективні інвестиції, співзасновник Українського інституту майбутнього:

Для мене питання вакцинації російською вакциною навіть не стоїть на порядку денному. Держава, яка звела брехню і дезінформацію в ранг державної політики, яка втратила довіру у всіх публічних сферах, починаючи від міжнародного права, трактування історії, розправи з опозицією за допомогою бойового хімічної речовини Новачок і закінчуючи допінг-скандалами в олімпійському спорті, де все приховується, перекручується і заперечується, навіть найочевидніше, — не заслуговує на довіру в такому чутливому і важливому питанні, як вакцина. Крапка.

Зоя Казанжи, консультантка з комунікацій агентства E’COMM:

Я за вакцинацію, беззастережно і безумовно. Я за вакцинацію — планову, дитячу і сезонну, від грипу. Але що стосується російської вакцини Супутник V від COVID-19, то повторю слідом за представниками американського МОЗ: «Немає й шансу, що США випробують цю російську вакцину хоча б на мавпах, не кажучи вже про людей». Це нібито прозвучало у відповідь на пропозицію Кремля взяти участь у виробництві російської вакцини.

Я більше довіряю вченим США і Європи. І відповідно їхнім науковим розробкам. Коли там буде готова вакцина, обов’язково буду вакцинуватися. Російською — ні.
    "Джерелом влади в Україні є людина з картонкою."

4. Вверх #75623
    Постоялец форума Аватар для TIMYRKA
    Кстати, по поводу старого рентгена в больницах, еще в 2019 году согласно проводимой медреформе 75 % аппаратов должно быть списано. И закуплены новые, цифровые.
    Someday soon
    Someone's smile will haunt you

5. Вверх #75624
    Инфант-Меланхолик Аватар для Nautilus
    Цитата Сообщение от TIMYRKA Посмотреть сообщение
    Кстати, по поводу старого рентгена в больницах, еще в 2019 году согласно проводимой медреформе 75 % аппаратов должно быть списано. И закуплены новые, цифровые.
    В детских в прошлом году активно меняли - в 4-й, 6-й и в поликлинике за "Родиной" точно обновили аппараты на цифровые. В Валиховском - тоже, если не ошибаюсь. По поводу взрослых не знаю, 100 лет не обращались.
    Помощь детям отделения ОнкоГематологии нашего города

Если вы думаете, что приключения опасны, попробуйте рутину - она смертельна

6. Вверх #75625
    Не покидает форум Аватар для СтасюлЯ
    Цитата Сообщение от Nautilus Посмотреть сообщение
    В детских в прошлом году активно меняли - в 4-й, 6-й и в поликлинике за "Родиной" точно обновили аппараты на цифровые. В Валиховском - тоже, если не ошибаюсь. По поводу взрослых не знаю, 100 лет не обращались.
    Во взрослых тоже обновили. Может не во всех? Я летом делала снимок на новом оборудовании.

7. Вверх #75626
    Айболит форума

Одесса остаётся в оранжевой зоне ,Беляевка попала в красную .

8. Вверх #75627
    Не покидает форум Аватар для Владимир В.П.
    Цитата Сообщение от лина4 Посмотреть сообщение
    Работающие в Одессе и на 7-м жители Беляевки добавят немного красного ))
    " главный враг не невежество, а иллюзия знания "

9. Вверх #75628
    Не покидает форум Аватар для a33
    Цитата Сообщение от лина4 Посмотреть сообщение
    О, да.
    Новые ограничения вступают в силу с 19 октября и будут действовать 14 дней.
      Показать скрытый текст
    ...

10. Вверх #75629
    Не покидает форум Аватар для Лесси
    Цитата Сообщение от СтасюлЯ Посмотреть сообщение
    Во взрослых тоже обновили. Может не во всех? Я летом делала снимок на новом оборудовании.
    в 7й - оччень старый аппарат
    ...Мы жили тогда на планете другой((((

11. Вверх #75630
    Постоялец форума Аватар для PhD
    Цитата Сообщение от Орленок Ильича Посмотреть сообщение
    АНЕКДОТ №1150181

Маски позволяют ощущать своё превосходство над другими людьми:
    тот, кто их носит, гордятся тем, что ведет себя как человек, умеющий соблюдать элементарные правила гигиены, а не как животное.
    А кто их не носит, чувствует свое интеллектуальное превосходство, потому что не верит во всякий бред для слабоумных, типа эпидемии короновируса, полётов американцев на луну или что земля круглая
    В теории плоской Земли — земля круглая
    После гелиоцентрической теории Коперника — земля сферическая

P. S. Так Вы полагаете, американцы были на Луне?
    Последний раз редактировалось PhD; 15.10.2020 в 19:49.

12. Вверх #75631
    Постоялец форума Аватар для TIMYRKA
    Цитата Сообщение от Орленок Ильича Посмотреть сообщение
    АНЕКДОТ №1150181

Маски позволяют ощущать своё превосходство над другими людьми:
    тот, кто их носит, гордятся тем, что ведет себя как человек, умеющий соблюдать элементарные правила гигиены, а не как животное.
    А кто их не носит, чувствует свое интеллектуальное превосходство, потому что не верит во всякий бред для слабоумных, типа эпидемии короновируса, полётов американцев на луну или что земля круглая
    Одним словом не носишь маску- значит ты бесчувственная тварь
    Последний раз редактировалось TIMYRKA; 15.10.2020 в 19:56.
    Someday soon
    Someone's smile will haunt you

13. Вверх #75632
    еще новость
    В день проведения местных выборов с 07.30 до 20.00 25 октября 2020 года
    будет организована работа дополнительных маршрутов городского транспорта для перевозки избирателей, проживающих на значительном расстоянии от избирательных участков в Киевском и Суворовском районах г. Одессы

14. Вверх #75633
    Постоялец форума Аватар для Жевж
    Цитата Сообщение от PhD Посмотреть сообщение
    В теории плоской Земли — земля круглая
    После гелиоцентрической теории Коперника — земля сферическая
    P. S. Так Вы полагаете, американцы были на Луне?

пендосы на луне были, без вариантов, сыр в магазине есть и это факт, а каждому известно что луна сделана из сыра
    кончились аргументы ? нечем крыть ? прицепись к правописанию

15. Вверх #75634
    Не покидает форум Аватар для LEDY GAGA
    ключевое слово - ДОЛЖНО БЫТЬ )))))))))

16. Вверх #75635
    Не покидает форум Аватар для LEDY GAGA
    Цитата Сообщение от Nautilus Посмотреть сообщение
    4-я, 6-я.. это поликлиники??? Та вы счастливые люди)))
    у нас на Слободке в детской поликлинике, не то, что нового цифрового рентгена нет, а и старого не было

17. Вверх #75636
    Психологи интригуют, в сети есть видео на тему Украина после COVID-19, просмотр возможен только после подтверждения совершеннолетия аккаунтом гугла.
    Цитата Сообщение от LEDY GAGA Посмотреть сообщение
    4-я, 6-я.. это поликлиники??? Та вы счастливые люди)))
    у нас на Слободке в детской поликлинике, не то, что нового цифрового рентгена нет, а и старого не было
    Раньше был, но смысла в нем... Сделали снимок, его никто не мог посмотреть нормально.
    Только один опытный рентгенолог смог по этому снимку определить обструктивный аллергический бронхит и его причину, чем очень удивил врача в центре Резника. Она смотрела и старый снимок плохого качества и новый, сделанный там же в Резника, и не смогла ничего определить.
    Так что хороший снимок - это еще не всё.
    Последний раз редактировалось a33; 15.10.2020 в 20:27.

18. Вверх #75637
    Не покидает форум Аватар для LadySTAR
    Цитата Сообщение от Владимир В.П. Посмотреть сообщение
    Работающие в Одессе и на 7-м жители Беляевки добавят немного красного ))
    там уже коллективный иммунитет

19. Вверх #75638
    О скороспелой российской вакцине тут много писали, а мне вот встретилась лекция(неспешная, подробная) на тему Иммунитет глазами физиолога ("Иммунитет: общие принципы (часть 1 и 2)", лектор преподает в МГУ.

20. Вверх #75639
    Постоялец форума Аватар для Almaz
    Ага, еще согласно КУ, медицина бесплатная.... должна быть...

21. Вверх #75640
    Не покидает форум Аватар для Dejka
    Совсем скоро 4000 украинских добровольцев смогут принять участие в испытаниях вакцины от КОВИД-19 европейского производителя.

Ответить в теме
Страница 3782 из 7817 ПерваяПервая ... 2782 3282 3682 3732 3772 3780 3781 3782 3783 3784 3792 3832 3882 4282 4782 ... ПоследняяПоследняя

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права