Поэтому и лидер.... в Швеции не злоупотребляют ограничениями и там все спокойно.
Достойно внимания:
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3734884459879823&id=100000749169919
Great Barrington - це назва міста в американському штаті Массачусетс.
Там 4 жовтня 2020 року
троє всесвітньовідомих епідеміологів (на фото)
з трьох найавторитетніших університетів світу (Гарвард, Оксфорд та Стенфорд)
склали, підписали та оприлюднили щось на кшталт відкритого листа
проти масових обмежувальних заходів "боротьби" з ковідом, що вони, на думку вчених, завдають непоправної шкоди суспільству, мають руйнівний вплив на фізичне та психічне здоров'я людей та призведуть в найближчі роки до збільшення надмірної смертності.
Цей документ отримав назву Декларація Великого Баррінгтона (за місцем підписання) і дуже швидко перетворився на рух вчених, медиків та громадян проти ковідного божевілля, що воно з подачі заангажованих ЗМІ і некомпетентних та/або корумпованих бюрократів вже 8-й місяць поспіль знищує національні економіки, громадське здоров'я та життя людей по всьому світу, за виключенням рідких світлих острівків здорового глузду типу Швеції.
На момент написання цього допису (близько 10-ї вечора 12 жовтня 2020) Декларацію вже підписало майже дев'ять тисяч вчених, понад 22 тисячі медиків та близько 400 тисяч небайдужих громадян різних країн світу.
Короткий текст цього документу вже перекладено двома десятками мов, включно з популярними в нас польською та російською.
Якщо матиму час, то завтра я перекладу її українською і направлю авторам з проханням додати на сайт.
/Або якщо хтось вже переклав (з англомовного оригіналу!), то буду вдячний за посилання./
Як і решту інформації, що заваджає збирати прибутки з ковідної афери, посилання на цю декларацію ФСБук то "шедов-банить", то відверто блокує.
Социальные закладки