|
Последний раз редактировалось Кац; 04.02.2020 в 12:47.
Це інше. Ти поверташ на головну у перший ряд та отримуєш у зад від того, хто їхав по 2-й полосі. У цьому випадку той хто повернув може у суді цітувати цей пункт:
Він повернув у першу, якщоб той хто їхав у другій не змінював напрямок чи швидкість то ДТП не сталось.Дати дорогу — вимога до учасника дорожнього руху не продовжувати або не відновлювати рух, не здійснювати будь-яких маневрів (за винятком вимоги звільнити займану смугу руху), якщо це може примусити інших учасників дорожнього руху, які мають перевагу, змінити напрямок руху або швидкість.
Вот это меня и муляет. Но где заканчивается действие этого требования?)
---------- Сообщение добавлено 14.08.2020 в 21:30 ----------
Возможны варианты, имхо) В частности, докажет ли задний, что я вывалился ему под колеса и создал препятствие для движения, а он при этом был на главной (а то вдруг он следом за мной под УД вырулил и нагло врёт).
Glory to Arstotzka!
Ну там написано на перехресті, він на перехресті у другому ряді, інша машина його пропускає та їде у першому, за межами перехрестя винній буде той хто не подивився у дзеркало. На перехресті його пропустили.
Я не бачив що ти викладав, але здається що ти в'їхав у зад бо він виїхав на твою полосу та примусив тебе зменшити швидкість щоб не в'їхати у нього.
Мова йде про перехрестя:
Тобто якщо вони виїхали з перехрестя, далі це правило не працює, бо воно нічого не каже як їхати після перехрестя.На перехресті нерівнозначних доріг водій транспортного засобу, що рухається по другорядній дорозі, повинен дати дорогу транспортним засобам, які наближаються до даного перехрещення проїзних частин по головній дорозі, незалежно від напрямку їх подальшого руху.
При такой трактовке , находясь на главной, я при маневрировании на перекрестке должен уступать тому, кто выезжает со второстепенной. Немножко странно, не находите? Кстати, тот самый, выехавший с Черняховского, при вашей трактовке обретает законное право ехать на круг поперек трёх полос, потому что никаких знаков, препятствующих этому, в этой части перекрестка уже нет. Попробуйте при случае, будет интересно)))
Последний раз редактировалось Бозон; 15.08.2020 в 07:20.
Да коллега,круг это большой ,сложный перекресток.
Вот определение из ПДД -
Перекресток — место пересечения, примыкания или разветвления дорог на одном уровне, границей которого являются условные линии между началом скруглений краев проезжей части каждой из дорог. Не считается перекрестком место примыкания к дороге выезда из примыкающей территории.
Я пытался границы перекрестка обводить именно по началам скруглений.
Аnytime 1 Anywhere
А з чого Ви взяли, що тому, хто їде по другій полосі, щось забороняє змінити смугу на першу? А Ви вже вирішили, що йому туди не можна їхати. На якій підставі Ви це зробили?
Скажіть, будь ласка, Ви дійсно їздите по дорогах так само, як пишите в даній темі чи тільки так міркуєте? А що буде, коли хтось із новачків прочитає та зробить так, як ви порадили?
Уявіть, якою стане країна, в якій кожна людина живе як людина
Вопрос к Знатокам с юридическо-филологической кафедры.
Почему в п.10.2 написано уступить дорогу ТС "движущимся" по ПЧ, а в 16.11 "приближающимся" к перекрёстку.
В комплект к вопросу по Черняховского/10Ап, вопрос по выезду из дворов.
Дано:
Из двора выезжает водитель1, тихий мирный чайник. На ПЧ правая полоса свободна, все ТСа движутся! в левой полосе.
Но стоит вод1 начать высовывать морду, находится водитель2, юрист-борец, которому срочно нужно перестроиться в правую полосу. Что он и делает, зачастую без поворотника или включая его одновременно с выполнением манёвра и зажатия клаксона.
И паркуется в борт/корму вод1.
Кто папа в ДТП?
Социальные закладки