| ||
Убийца должен сидеть в тюрьме. Независимо от того, кто он, кто ему заплатил, на каком языке он говорит и т.д.
это Вы про Путина?
СИрожа зробив все правильно..молодчага..але обирав зеленого блазня..тут він дурко і за свою дурість поплатиться..А так молодчага..
Ви живете так, як обирали вчора...
самооборона)))Сирожа не забажав бути терпило , завалив істоту
Ти трололо..я не моряк, і беру те що дають, в основному дають гривню, так що тут ти поспішаєш з висновками)..до чого тут афроа ериканці? Ми говоримо про конкретний випадок у Одесі...Стерненко розумний пацан, до того ж україномовний, тому він для тебе чужий)) він зробив дивний випадок, топив проти пороха, який не збирався його судити)) а по чоловічому він зробив вірно!! Але по твоєї кацапячої логиці, він повинен був дати себе зарізати як барана, щоб ти з тихою посмішкою радів що у Одесі вбили українця)) але пацан виявився з яйцями)) він не забажав " простА перестать стрелЬять" він догнав та добив гниду...все просто..Ти міг на нього гнати словами все що завгодно, а достав ножа, ти повинен знати що тебе так само приріжуть..все справедливо, незрозуміло чого судять..тим більш що це не перший випадок був..
Ми всі змінюємося..це нормально..я змінився задовго до війни, хтось під час Криму..а кацапонаселення як ялинка...зимою й літом одного колеру)) це на генному рівні)) хоча знаю росіян етничних в в Україні, що горлянку за мову, країну пірвуть)) але це рідкість..Гончаренко також був мутним)) може мутним й залишається) але хочеться вірити що він справжній))Чорновола також у свій час був взагалі ідіотом, на фоні батька, але змінивнився так що нічого поганого тут не бачу..
Социальные закладки