Трохи гумору.
Показать скрытый текст Нова версія походження коронавірусу
Загалом, на теренах YouTube я натрапив на гіпотезу, яка мене просто розірвала на тисячу маленьких ведмежат.
Ви гадаєте, що я маю на увазі версію про біологічну зброю, яку розробляли в науковому інституті, немов за випадковим збігом функціонуючому в Ухані?
Ні.
Ви гадаєте, я кажу про версії, що коронавірус підкинули в Китай американці, щоб посилити свої санкції (мовляв, з Huawei слабенько вийшло, треба посилити)?
Ні.
Я висловлююсь про гіпотезу, в якій мовиться, що якась китайська шпигунка поцупила коронавірус в канадській науковій лабораторії, де його вивели задля експериментальних цілей. А потім відвезла його в Уханьський інститут (той самий, вищезгаданий), де «вмілі» китайські вчені його прос… ли, в сенсі, випадково випустили.
Обитель зла дивилися? З Мілою Йовович у молоді роки? Ну так ось тут сюжет куди сильніший.
Дівчину-науковця в минулому році депортували з Канади, нібито за порушення міграційного законодавства або ж в такому ж дусі. А тепер декотрі дослідники-розслідувачі (ну або просто любителі хайпу) запевняють, що саме вона якраз тоді і була викрита в шпигунстві.
Себто, попри те що її спіймали і вигнали з країни, вона все ж була успішною у своїй місії?
Загалом кумедна історія, хоча доказів, звісно, ні в кого і нема.
Социальные закладки