Тема: Коронавирус. Новый вирус из Китая *

Ответить в теме
Страница 2296 из 7817 ПерваяПервая ... 1296 1796 2196 2246 2286 2294 2295 2296 2297 2298 2306 2346 2396 2796 3296 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 45,901 по 45,920 из 156333
  1. Вверх #1
    Постоялец форума Аватар для Шаки

По умолчанию Коронавирус. Новый вирус из Китая *

Рекомендации ВОЗ для населения в связи c распространением коронавирусной инфекции (COVID-19)

Украина:
    Коронавірус в Україні. Офіційний інформаційний портал Кабінету Міністрів України
    МОЗ. Оперативна інформація про поширення коронавірусної інфекції 2019-nCoV
    ЕПІДЕМІЧНА СИТУАЦІЯ ЩОДО COVID-19 У РЕГІОНАХ УКРАЇНИ
    Апарат РНБО України. Система моніторингу поширення епідемії коронавірусу
    Візуалізація епідемічних показників на рівні районів та міст обласного значення

Одесса:
    Одесса. COVID-19. АКТУАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ

Ход вакцинации от коронавируса в мире

Актуальные статистические данные по заболеваемости:
    - Worldometers
    - Johns Hopkins University

Если есть врачи, кому нужна помощь добраться с/на работу или водители, готовые помочь врачам, присоединяйтесь к чату: https://t.me/HelpDoctorOd

Запись на вакцинацию по телефонам:

788-97-04

Запрет на общение в теме ФРОЛЯ
    Запрет на общение в теме БАР-КАС
    Запрет на общение в теме vsegdaodin2016
    Запрет на общение в теме Buzza
    Запрет на общение в теме Бозон
    Последний раз редактировалось Вселенская скорбь; 12.10.2021 в 10:33.

2. Вверх #45901
    Не покидает форум Аватар для akada
    Цитата Сообщение от MikhaS Посмотреть сообщение
    Да нет, видимо, у них уши хорошо прилегают к черепку). Или уровень языка не достаточный- не удалось донести правду. Пытается нам тут навешать лапши.
    Да тут не лапша, тут клиника полная!

3. Вверх #45902
    User banned
    Цитата Сообщение от Мультфильма Посмотреть сообщение
    Всё, больше не буду своего кота целовать)
    А чужого?)))

4. Вверх #45903
    Не покидает форум Аватар для Мультфильма
    Цитата Сообщение от konsa Посмотреть сообщение
    А чужого?)))
    К котам я вообще не брезглива, - даже уличных всегда глажу и не боюсь заразиться...Правда не целую их. А своего - да...) Целую животных, если знаю, что они домашние и не выходят из дома.

5. Вверх #45904
    Не покидает форум Аватар для Одессит007
    Всё, больше не буду своего кота целовать)
    Но ласкать киску можно )
    Это снова вопрос вероятности )

6. Вверх #45905
    User banned
    К котам я вообще не брезглива, - даже уличных всегда глажу и не боюсь заразиться...Правда не целую их. А своего - да...) Целую животных, если знаю, что они домашние и не выходят из дома.
    Щас начнут подкатывать типа..

7. Вверх #45906
    Посетитель
    Это зря. У знакомого были серьёзные проблемы с печенью. Доцеловался уже.

8. Вверх #45907
    Не покидает форум Аватар для Мультфильма
    Нужно придерживаться темы...я уже лично начинаю истерически смеяться.

9. Вверх #45908
    Цитата Сообщение от пампушечка Посмотреть сообщение
    неважно,это была аллегория,не более.
    но не все понимают походу.
    Да Вы сами то мало понимаете, если в 14-м году российские войска в Украину ждали с воодушевлением! Или думаете, никто уже не помнит? Я помню! И сыночка маленького мечтаете в эскадрилии Русские витязи видеть. А чего не летчиком легендарного украинского самолёта Мрия? Или важно помпезно пыль в глаза пускать, чем быть полезным везде и всем? Вон как Мрию то распланировали на время карантина во всём мире. А то всё время стенания о бедных чужих детях! Люблю поговорку - очень легко помогать, ничего не доставая из собстаенного кармана. Это по ощущениям про Вас!

10. Вверх #45909
    Цитата Сообщение от zarema Посмотреть сообщение
    А я то думала в детстве чего вилки и ложки в школьной столовой вечно жирные, а то что частенько стафилококк высеивали в общественных столовых это не страшно для желудка, в СССР так считали))
    Это нас всех закаляли, просто забыли объяснить!

11. Вверх #45910
    Цитата Сообщение от SanaMebel Посмотреть сообщение
    Оп па.... почему?
    Не знала,всегда мою... Пока вроде чугун в порядке....
    П.с. написала и думаю- а надо ли мне это знать?)))))���������� чем потом буду мыть чугун?)))
    И я мою, главное потом высушить и не оставлять мокрым.

12. Вверх #45911
    User banned
    Цитата Сообщение от Одессит007 Посмотреть сообщение
    Но ласкать киску можно )
    Тут два варианта. Ты о каком?
    1. Марув за свои проблемы "Моя киска без прописки"
    2. Это фамилия Президента Словакии.

13. Вверх #45912
    Не покидает форум Аватар для zarema
    Цитата Сообщение от пампушечка Посмотреть сообщение
    поцелуйте своих благодетелей уже в конце концов в дупу за это!они должны оценить ваш подвиг.
    Полегче на поворотах

14. Вверх #45913
    Не покидает форум Аватар для Одессит007
    Нужно придерживаться темы...я уже лично начинаю истерически смеяться.
    Не знаю, тут вообще обсуждают как по мне какую-то белиберду. А киски всем нравятся )
    Это снова вопрос вероятности )

15. Вверх #45914
    Не покидает форум Аватар для Ольга76
    Цитата Сообщение от ytrnj Посмотреть сообщение
    Чи можна було керуватися тим самим принципом, що при інших інфекційних захворюваннях і не оголошувати карантин, оскільки епідпоріг наразі не досягнутий?
    Так його так і оголошувати повинні були, є правила, норми з печатками. Епідеміологічну службу ж розігнали. Епідеміологи залишилися, але вони попереходили на інші якісь роботи.
    Люди мене спочатку не розуміли, думали, що я проти карантину. Але ж за правилами карантин повинні були вводити не по всій території України, а там, де є спалахи. Карантин – це, коли ізолюють хворих людей від здорових, але не навпаки. От у Чернівецькій області вперше виникла хвороба, там треба було і оголосити. Це грип у нас поширений вже по всій території, тому він не в одному місці виникає, а одразу в багатьох місцях. А коронавірус — ні. От виникло вогнище, ізолюйте цю область. Отак по правильному було б, а інші – хай працюють. І виявляти, тестувати побільше.
    Діти вже два місяці не навчаються. Це неправильно. Діти майже не хворіють. Менше 10 % в Україні. Діти хворіють пневмонією лише ті, де ослаблений імунітет, є вади серця, вроджені вади тощо. Таких дітей відразу кладуть із першими ознаками ГРВІ у стаціонар, бо у них дуже швидко береться пневмонія. А загалом дітей не треба було закривати – вони перехворіли б легкими симптомами і дали б нам колективний імунітет, тому що, якщо ми будемо сидіти закриті, то імунітету колективного не буде. Як тільки вийдемо, то зразу буде спалах. ВООЗ пише, що в країнах Латинської Америки, Африки були невеличкі спалахи, а потім вони стали розгорятися. Звичайно, бо ввели трохи карантин, а потім припинили, люди починають виходити і хворіють. Тому я не знаю, до чого вони тягнуть цей карантин.
    Добре, можна погодитися з тезою, що не знали, скільки буде хворих, а раптом їх, як в Італії буде. Але ж зараз бачите, що лікарні і апарати не навантажені, сидять медики в порожніх лікарнях. Інфекційні лікарні підготовлені для прийому хворих, хворих немає, вже пхають туди, кого-небудь. Так послаблюйте карантин, хай хворіють легкою формою, бо інакше з цього не вийдемо. Якби це був карантин такий, що є вакцина треба почекати місяць, за цей час щеплення зроблять 50-60 %, тоді можна зрозуміти нащо карантин. А так не зрозуміло, нащо ми сидимо. Воно само не пройде. Це якесь дилетантство, розбазарювання коштів. І все ж спишеться.
    Нам треба показувати, що у нас є епідемія, поки МВФ дасть гроші. А з чим ми боремося, маючи трохи більше 200 померлих. У нас на день 1700 людей помирає від інших хвороб, 1200 – від хвороб серця. Цей коронавірус нікуди зі своєю смертністю. Це нагадує американський фільм, де за порятунок однієї дівчинки поклали полк спецназівців. Так це вибір.
    Це ще за цей час немає статистики, скільки у нас за цей час від інфарктів померло. Люди ж нажахані. Мені кожного дня люди пишуть, що навіть задишку відчувають. Так діє психосоматика. При будь-якому кашлі починають відчувати, що задихаються, сидять тільки міряють температуру, хоча у емоційно-вразливої людини температура може підніматися і взагалі в другій половині дня у людини може бути 37,2 температура – це нормально. Але ж раніше люди її не міряли. Бачите, як можна людей налякати. Вони ж навіть війни так не боялися. Рік тому, як хотіли ввести воєнний стан, були проти, а зараз підтримують навіть введення комендантської години.
    Отримають гроші МВФ, зроблять пік і все, а більшість людей ж скажуть «Алілуя, це ж завдяки заходам цим, бачите, які ми молодці». І люди не будуть вимагати за це покарання. Свідки смертельного коронавірусу агресивні. Вони скажуть, що все було зроблено правильно: «Бачите, не померли, бо врятували людей».
    Раніше медики, лікарі ніколи не писали, робили свою роботу мовчки, бо це неетично вважається. А як тільки вивернули навиворіт все, зразу почалися ці «шторми». А воно ж все життя все це було. А тепер роблять такі «відкриття», що було вже давно відомо вже сто років. Такі нісенітниці.
    А скільки всього говорять за безсимптомних. От була жінка, ходила, нормально себе почувала і вирішила зробити рентген, а на ньому побачили, що у неї легені згоріли. Кажу «Ну, люди, включіть логіку, як людина може дихати, якщо у неї повністю запаленні легені?» І нічого там не горить, просто, набирається рідина в альвеолах і не може передаватися кисень. Чим вона тоді дихає і не відчуває? Але коли весь час говорити, що чорне біле, то так і буде… Це нагнітання, а люди бояться, що вони пропустять цей момент і пізно звернуться до медиків. Це якесь страхіття, мені людей шкода. Я розумію, до чого це приведе.
    Я працювала фтизіатром, ніколи не робили такого під час туберкульозу. На початку 2000-х років теж була епідемія холери. Ми розгортали всі ці заходи протиепідемічні. Інфекційну тоді запхали всіма, хто має схожі симптоми, а тоді було насправді щось 2-3 людини, які мали дійсно симптоми холери. Зате лікарі отримали більші зарплати і змогли обладнання оновити. Оце такі епідемії. Зараз витратили великі гроші на ці всі костюми, ШВЛ… Це буде, як після свинячого грипу, коли потім ПАРЄ звинуватила ВООЗ у розбазарюванні коштів.
    А щодо заходів, що начебто захворілих менше, бо ми сиділи у карантині, нічого подібного, то ж можна вже порівнювати. Наприклад, у країнах, де не було карантину, така сама кількість хворих, як у країнах, де були жорсткі заходи. Наприклад, Франція відразу ввела жорсткий карантин, не можна навіть з дому було виходити. У Швеції навіть нижчі показники, ніж у тих країнах, де був карантин. Плюс-мінус однаково розвивалися епідемії.
    кто это будет читать интересно? а побольше на страниц 20 можно?

16. Вверх #45915
    Посетитель
    Цитата Сообщение от ytrnj Посмотреть сообщение
    Навіть, коли смерть на дому, робили розтин, бо інакше не дадуть довідку для поховання
    Вот это да! Спокойно без вскрытия выписывают свидетельство о смерти, и именно что на дому.

17. Вверх #45916
    Посетитель
    Цитата Сообщение от Ольга76 Посмотреть сообщение
    кто это будет читать интересно? а побольше на страниц 20 можно?
    Можно-можно. И вдумчиво, желательно.

18. Вверх #45917
    Не покидает форум Аватар для Mator
    Цитата Сообщение от file Посмотреть сообщение
    А я за Герегу. ОН смог договориться, смог обеспечить нал, смог привезти.
    Пробить смог тему. Тараном пробил и привез.
    А другие рассусоливают, плачутся, интервью дают.
    Войны словесные ведут.

Он дал возможность людям сделать ремонт. Сидят дома, наконец-то хоть обои переклеят. Мир в семье.
    При Яныке, Герега был главой комитета по налогам тогда и купил сеть Эпицентр. С премьер-министерства скупит и все продуктовые сети

19. Вверх #45918
    Не покидает форум
    Цитата Сообщение от koh-i-noor Посмотреть сообщение
    Вот это да! Спокойно без вскрытия выписывают свидетельство о смерти, и именно что на дому.
    Только в том случае, если есть справка от семейного врача о неизлечимой болезни. Если врач такую справку не даёт, то только через вскрытие.

20. Вверх #45919
    Не покидает форум Аватар для Mator
    И очень напрасно это делаете. Моя бабушка тоже целовала кота, который её и убил.

21. Вверх #45920
    Цитата Сообщение от Ольга76 Посмотреть сообщение
    зато все больные, зараженные, инфецированные, и носят маски, дабы не заразить других, и муж идет в маске, а жена без, и наоборот, или трое идут без маски, а один на встречу в маске, что это? гражданская сознательность? пик дибилизма? пик шизофрении? одиночество среди людей - насмотревшись телека - а я я боюсь заразиться, а чем интересно?
    бред, сумашедшие, дурдом. В Черновцах дали жару и отстояли - рынок открылся, в Одессе все богатые, - не открывайте - деньги в туб=мбочке есть на колбасу - сидите дальше... бред полный
    одни ищут вакцину, в холодном поту просыпаютмя и ботяся заразится, до маразма - в лифт в перчатках и маске не заходят с теми - кто без маски, мир сошел с ума, другие понимают,что это развод и бред, исскуственно поломанная экономика
    Вот именно так рассуждала семья моих соседей! Они не успели в Германию на заработки уехать. А сегодня с утра сказали, что в России умирает их племянник от короновируса. 27 лет и тоже не верил в короновирус, весил 70 кг, сейчас 35кг. Почки уже отказали и врачи сказали, что обратой дороги уже нет!

Ответить в теме
Страница 2296 из 7817 ПерваяПервая ... 1296 1796 2196 2246 2286 2294 2295 2296 2297 2298 2306 2346 2396 2796 3296 ... ПоследняяПоследняя

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права