https://zaxid.media/post2_85081_43
Я думаю, що скоріше Ви помрете від очікування лихого вірусу, аніж від самого вірусу.
Вам не здається дивним, що в країнах Африки та в Індії, де існує жахлива антисанітарія, немає вірусу де факто, там зовсім інші проблеми і майже ніхто не говорить про Коронавірус, так, як говоримо про нього ми.
Поки Ви носите повні штанці страху, Китай виселив декілька мільйонів мігрантів з сусідніх держав.
Поки ви читаєте цей пост, Європа щохвилини висилає десятки і сотні тисяч трудових мігрантів, навіть більше того, сьогодні в Європі заговорили про ймовірність закриюття кордонів на два роки.
Що все це означає?
Можливо саме в цьому спустошена економіка Заходу знайшла вихід не впустити в ЄС чергову хвилю мігрантів з Сирії та Африки? Навіть більше – ЄС витурила інших мігрантів, біженців, які вже роками сидять на пільгах Італії, Німеччини та Іспанії, тим самим підриваючи їхню економіку?
У самих бідних країнах, де немає подібних проблем, немає і Коронавірусу.
Українці, я зовсім не закликаю Вас перестати вірити в загрозу Коронавіруса, а навпаки, переконаний, що проблема існує, але явно не в таких масштабах, які сьогодні нам малюють.
Социальные закладки