| ||
Тема: Петр Порошенко
Я не люблю фатального исхода,
От жизни никогда не устаю.
не )))))))))))))))))))
тесты - это прекрасно ))))
прям последователь Ахметова, Черняка, Гороховского )))
только тесты, ведь, не залог выздоровления ))))
бедные порохоботы ))))))))))
Приглядевшись к коронавирусу, Петр Алексеевич начал исправно ходить на допросы.
Гостеприимная Европа с лязгом захлопнула двери, оставалось только одно.
Врать.(с)
Що ти мені тут горбатого тулиш за січень 14 го року?!!..я працював якраз у місцевого депутата Гофман...він нам якраз борг віддав після старого нового року і я добре памьятаю курс..вже був 9.8-10 грівень.. памьятаю бо він баксами розраховувався..Якраз Майдан горів тоді ... Ти мене за курс запитуй, я добре памьятаю..
На..у травні/червніі вже по 12 сдавали
https://forumodua.com/showthread.php?t=2311920&page=1..під 38 він був рівно через рік у січні 2015... Памьятаю бо, у нас була своя клієнтка, з якою ми домовились по 100 баксів за метр...і вона баксами розраховувалась..а все літо він ріс кожен день на 10-20 копійок..Розказуєш басні))
Последний раз редактировалось Саня-городок; 16.03.2020 в 19:59.
Ви живете так, як обирали вчора...
бригадир, тебе в шриланке солнішко напекло?
ходит порох на допрос, по кляюзе портнова которій писал документі для референдума в кріму и скрівался от возмездия и только при режиме зеленского вернулся віполнить волю хуйла, или не ходит для тебя всеравно плохо?
радиоточки бригадира работают за мзду от хуйла!
российский фашизм - тупиковая ветвь цивилизации
Ви знаєте, я б не був таким категоричним з його приводу хоч у позитивний бік, хоч у негативний.
Нажаль, людина не монета, вона більш багатогранна.
Були в його роботі позитивні дії, була і бездіяльність, але був і відвертий негатив. З Україною почали рахуватись на дипломатичному рівні, разом з тим він не позбавив громадянства жодного зрадника, а причепився до Саакашвілі, вбачаючи у ньому конкурента!!!
Зараз ця нечисть не просто повертається, а повертається у політику з намірами ще покерувати. Я не здивуюсь, якщо при сприятливому вітрі тут не з'явиться "вчитель української мови" Кіля, українофоби Табачник, Колісниченко та Царьов, а може і Пшонка, а то і сам проФФесор і "доХтур" наук, як засуджений за політичними мотивами!?
До його похибок також слід віднести розквіт корупції на всіх рівнях. По факту - відкат до часів проФФесійної команди лише із заміною прізвищ виконавців...
Последний раз редактировалось Bivaliu; 17.03.2020 в 10:48.
"Новороссы" - биологические остатки Российской империи...
Социальные закладки