Вы наверное забыли (не знали) об обанкроченном 12 мая 2009 года предприятии ПС, с которым часть инвесторов подписывала договора, могу напомнить -
ТОВ „Інвест-Прогрес” (код ЄДРПОУ 33720849)
Для большей убедительности приведу Вам п.п. 4,5 резолютивной части этого решения, которое было исполнено:
4. Зобов’язати державного реєстратора не пізніше наступного робочого дня з дати надходження цієї ухвали заповнити реєстраційну картку про державну реєстрацію припинення юридичної особи –ТОВ „Інвест-Прогрес” (код ЄДРПОУ 33720849), внести до Єдиного державного реєстру запис про проведення державної реєстрації припинення юридичної особи та передати органам статистики, державної податкової служби, Пенсійного фонду України, фондів соціального страхування повідомлення про внесення до Єдиного державного реєстру запису про проведення державної реєстрації припинення для зняття юридичної особи з обліку.
5. Кредиторську заборгованість банкрута списати як безнадійну. Вимоги, незадоволені за відсутністю майна, вважати погашеними.
И еще, Вы меня извините пожалуйста, может я чего-то не понимаю, но по-моему мы с Вами общаемся на ветке «Банкротство Прогрес-стороя». Где я дал неверную «нервеннную» информацию?
Социальные закладки