Сообщение от
Ніжність
Як Єрмака питали, так він і відповів: на пряме запитання журналістів, чи зустрічався Зеленський з Патр. - ні, і що він думає з приводу розслідування Схем - що це не відповідає дійсності і являється дезінформацією. І подавати ОП в суд буде за недостатню перевірку інформації і дезінформацію населення. На мою думку, правильно зроблять. І будь-яка адекватна, розумна людина, переглянувши цей сюжет, як мінімум задумалась би, що це за маніпуляція і для чого вона? Спеціально передивилась сьогодні від початку до кінця. Про Патрушева: не надано хоч якогось більш-менш переконливого факта: не був 8 січня в публічному просторі Росії і(по інформації своїх джерел), нібито кудись літав. І Схеми роблять з цього висновок:"Виходить, що Патрушев був в цей день в Омані". І показують колаж , де Зеленський біля Патрушева. Потім його ще десяток раз показують.
Потім ще один "дуже переконливий факт", який свідчить про те, що зустріч Патрушева і Зеленського готувалась заздалегідь. Кернес їздив в Москву з двоюрідним братом нашого спортсмена, в якого колись Єрмак був помічником. І цей брат являється родичом якогось тренера по боротьбі в Росії, який колись балотувався в президенти Чечні, а значить дуже значима персона в росії. Навіть показали його фото в спортивному костюмі на фоні Путіна. І раз вони їхали разом, то значить точно зустрічались з Патрушевим на прохання Єрмака. Бачте,як все логічно і свідчить про те, що через два тижні була зустріч З. і П. Ні фото, ні якихось інтерв'ю свідків, які хоча б бачили того Кернеса десь поблизу місць, де він міг би теоретично зустрітись з П. Напевно, лише в мене виникло запитання, що якби Єрмак захотів організувати таку зустріч, то через Медведчука було б якось простіше, а не посилати Кернеса машиною в росію з якимось далеким родичом якогось тренера? Чи сам Зеленський міг би це обговорити напряму з Путіним? Ну і в кінці сюжету на фоні знову ж таки колажа Зелі і Патр. "Вони мали змогу про щось домовлятись за спинами...". Зовсім не маніпуляція, дезінформація, не привід виступити Нацкорпусу з заявою, Порошенку ініціювати створення ТСК в Раді, на прямому каналі (і інших"опозиційних" каналах) обговорювати цілими днями "зраду" президента і т.д.
По суті, єдиним фактом, який Схеми навели, це те, що чартерний літак(а по іншому повітряне таксі) прилетів в Оман з Росії, а потім повіз Зеленського. Я думаю, що в тій ситуації навряд чи в команди президента був величезний вибір чартерів. А замовляти літак з Києва було б набагато довше і дорожче
P.S. Про всяк випадок напишу, що я не знаю, зустрічався з кимось, чи ні Зеленський) Але те, що показали Схеми - це не дослідження, не журналістське розслідування і не свобода слова, а, на мій погляд, виконання, при чому дуже погане, замовлення на дискридитацію президента і його команди
Социальные закладки