А подскажите, пожалуйста, почему при запуске стиральной машинки падает напор горячей воды в бойлере? Она же должна из трубы с холодной водой тянуть?
| ||
Тема: Ремонт в квартире.
А подскажите, пожалуйста, почему при запуске стиральной машинки падает напор горячей воды в бойлере? Она же должна из трубы с холодной водой тянуть?
True love is not about perfection.
Падение напора должно быть при включении каждого дополнительного прибора т.к пропускная способность водомера 1,5 м3/ч, т.е 25 л/мин. Эти 25 л/мин делятся между всеми потребителями и чем больше их одновременно включены, тем меньше достается каждому. Но все равно я рекомендую проверить фильтр перед водомером и аэраторы на смесителях - забитые мусором они так же могут влиять на гидравлику
Касательно больших объектов, в сотни квадратов, вы абсолютно правы. Но обычных небольших квартир на наш век точно хватит, хватило бы здоровья).
И по поводу инструмента тоже чистая правда, львиная доля заработка в туда уходит. Без нормального инструмента в современных ремонтах делать нечего.
Так и живём).
О, наша пісня гарна,нова...починаєм ії знову)).У мене є один хітрови...зроблений муляр, який тількі шпаклює))..ну такий профі, прям хоч на конкурс посилай))..я його звичайно посилаю у інше місце, більш близьке)) ..бо він постійно дзвонить, та питає чи немає у мене шпаклівка, фарбування...вузькій,хитродупий спеціаліст))..а я сам чудово це все роблю)))
Последний раз редактировалось Саня-городок; 27.01.2020 в 06:45.
Ви живете так, як обирали вчора...
Тепер про сантехників)).хлопці без образ)) я знаю що ви всі чудові!!))...елекртрикі гірше)))ну окрім наших хлопців з теми))..після них я хоч не починаю монтувати світло та розетки у кімнатах))....я взагалі не беру монтаж та розводку труб у квартирах))..віддаю такі роботи також тим хто займаєтся тількі сантехникою.,хоча сам моду зробити цю роботу і не важаю це складним питанням(розмова тількі за квартиру)....так ось іноді попадаються такі профі, прости господі, що були б молодше , можна було б й післати, бо моя робота плиточника, дуже часто залежить від жопоруких сантехників)))...і я останнім часом замислююсь, що так як монтеє зараз половина великих профі, я зможу краще))..так що все відносно у плані універсалів.Я як універсал був затребованний завжди!!!.. головне не переоцінити свої здібності))).ну й не нарватись на ідіота перфекціоніста замовника. Таким не вгодив ніхто і ніколи!!...больні люди)))
Последний раз редактировалось Саня-городок; 27.01.2020 в 07:00.
Подскажите мне, сколько по времени в среднем может занять укладка ламината 55 кв. м.? Полы готовые, все с ними хорошо, ровные без перепадов.
За месяц положили только две спальни, сил уже нет...
Конец любой истории ВСЕГДА хороший. Если тебе плохо, значит, еще не конец..
Последний раз редактировалось GT; 27.01.2020 в 10:04.
Ceterum censeo Carthaginem esse delendam (C)
"Циники-это уставшие романтики..."
Вони лобзик фіолент здали у ремонт)) а то продукт з крима, запчастини місяць потрібно чекати)))
Конец любой истории ВСЕГДА хороший. Если тебе плохо, значит, еще не конец..
Социальные закладки