| ||
история не имеет сослагательного наклонения
так что если бы да кабы
и мы тут обсуждали русский язык в Одессе, как и всегда приходит и уводит разговор в удобную сторону.
Як мене дивує ця кацапська впертість і тупість. Прийти в чужий дім, насрати на столі та стверджувати що це така ікебана. Вони на повному серйозі вважають себе виродками, тобто на голову вище всіх, такі собі мутанти. Вчити чужу мову для них западло, всі мають вчити їх матюкальну. Ви почитайте їх літературу, нині вони гордяться не мовою Пушкіна, а тим що їх мова сама багата на матюки. Про що можна говорити та домовлятись з такими людьми? Та в барана що веде отару і то інтелекту побільше буде. Потрібно переглянути закон про громадянство. Дома можеш розмовляти хоч на зулуській мові, хоч на санскриті, але державною мовою маєш володіти. Не знаєш- то який ти громадянин, яке ти маєш право голосу?
если ты не понял посыл, к сожалению и дальше все бессмысленно. Ты постишь часто плохие новости. Тебя реально больше интересует на каком языке я буду с тобой общаться, или все таки уровень жизни в нашей общей стране? И пути решения того, что на своем уровне мы можем решить, или хотя бы обсудить то что нас волнует.
Кстати ты мне так и не ответил на тот пост. Нравится ненавидеть, ну ок, я не могу тебе помешать, продолжай.
Все мои украиномовные друзья никогда такое ерундой не страдали и вообще этого не понимают, мы прекрасно дружим, причем разговаривая каждый на своем)))
Социальные закладки