|
Последний раз редактировалось Sirena; 23.08.2015 в 22:05.
Вы верите в любовь с первого взгляда или мне прийти еще раз?
Помощь бойцам АТО и ВСУ
Котята ищут дом - только в ДОБРЫЕ руки.
Саша Порядинский ездит с концертами, пусть и в маленьких залах, но ездит.
Монатик стал артистом
Ещё один парень с оперным голосом , фамилию не помню, из Украина мае талант, тоже ездит с концертами по маленьким залам.
Я афиши лично видела.
Меловин тоже стал известным певцом.
Просто не помню всех победителей
Украина для украинских талантливых людей. А сороколетний пристаоелый ловелас пусть в Минске показывает свои таланты.
ИМХО
Венера в скорпионе
І не в Вірменію, а в росію, де він вже давно проживав і цього ніхто не приховував. Я тоді взагалі в шоці була:як можна було голосувати за росію в розпал війни? Але знайшлись люди, які голосували, бо музика вище політики і Севак ніби то мав лишитися тут. В результаті гроші забрав і поїхав. Потім ще брав участь в якомусь російському конкурсі.
Так що я теж проти іноземців, хоча Колдун добре співає
Монатик не был победителем.
https://xfactor.stb.ua/ru/2019/11/14...kta-v-ukraine/
Hakuna Matata!
Да, он был просто участник. Вот победители:
Олексій Кузнєцов – «Х-фактор»-1.
Віктор Романченко – «Х-фактор»-2.
Аїда Ніколайчук – «Х-фактор»-3.
Олександр Порядинський – «Х-фактор»-4.
Дмитро Бабак – «Х-фактор»-5.
MELOVIN – «Х-фактор»-6.
Севак Ханагян – «Х-фактор»-7.
Михайло Панчишин – «Х-фактор»-8.
ZBSband - «Х-фактор»-9.
Кроме Меловина никто особо не виден. Для того, чтобы заявить о себе достаточно поучаствовать, как пример тот же Монатик. А выигрывает пусть любой.
чесно кажучи,я теж тоді мала надію,що Севак не виграє,хоча добре співав,як людина був наче непоганий.В тому сезоні мені взагалі подобався Вітольд Петровський.Так,він теж з російського Голосу,але бабуся його з мого міста Житомира)
та й українську мову він знав,але багатьом не сподобався за свій характер та поведінку на шоу.
що стосується цього сезону,то просто не хочу,щоб перемогла ця Еліна.Ми з Данилко дивимося в одному напрямку стосовно дитячих музичних конкурсів: “Діти мають навчатися,а не по конкурсах скакати“))
Еліна вже не дитина,а майже доросла дівка,але перемогла у свій час у Голос-діти,я навіть ніколи не дивилася той конкурс.
Хоча на Х- фактор 9 вболівала за 17- річного Дмитра Волканова,бо не було більше за кого,а перемогли тоді якісь клоуни.
Так, в 14 років виграла Голос. Живе з бабусею і дідусем(хоча, може, вже й померли, бо щось ні разу не показали). Вона працює на радіо, викладає вокал і вчиться в Глієра. Судячи по тому, як співає, то гарно вчиться. І яким чином їй знайти продюсера, якщо не засвітитись на шоу? Дитину в 14 років мало хто хоче брати. А от доросла Еліна вже зовсім інша справа. Можливо, й Кондратюк захоче продюсувати. Ніколи не бачила, щоб він так за когось переживав)
ну вона себе показала,а виграє чи ні,то вже така справа,можливо Кондратюк дійсно якось допоможе,тільки щоб не вийшло такого,як з Козловським)
вище про Монатіка говорили,так він теж не виграв,а просто був учасником,а зараз зірка.... і Кривошапко-хлопець з оперним голосом та чоловік Денисової,я зараз не дивлюся телебачення,але раніше цього Кривошапко де тільки не бачила)
Мне понравилось как Полякова агитировала за Колдуна. "Дайте йому крила і хай летить" Я уже проголосовала)
Элина талантлива и её уже заметили.Если кто из продюсеров захочет,то может из неё вылепить чудесную певицу,которая не будет шептать в микрофон и не будет петь под фонограмму.
Кривошапко читает рэп.Печалька печальная.После этого шедеврального исполнения:
https://www.youtube.com/watch?v=n6sKtDWx24k
Внешне изменился это понятно,10 лет прошло.Но где Голос??? Эх,Саша,Саша ,зря не слушал маму.
Настя принципиально говорит Велбой, а не ВелЬбой, или выучить не может?
Опять эти понты "Дашуня, нам всего хвати-и-ило", достали понты ее. С трудом выношу ее в этом сезоне.
Люда,спасибо огромное за видео! 10 лет прошло,а как сейчас помню.Шикарное исполнение,я тогда специально нашла оригинал из "Принцессы цирка",чтобы сравнить) А ведь это была песня за жизнь,и судьи балбесы его выгнали,но фанаты такой хай подняли,что Сашу вернули обратно.Кстати,один из моих любимых исполнителей на Х-факторе..а кто ещё? ааааа,Мэловин,конечно же)
Социальные закладки