|
регулярно с такими общаюсь.да я ничего не имею против, пусть будет с одной "с".Яка різниця на якій мові болгари з вами розмовляють. Ви просто запитайте чому в їхній мові пишеться Одеса і Русия, а не Одесса и Россия. Повірте мені якщо вони не філологи так як і я, то обгрунтованої відповіді ви не отримаєте. А крім наших такі само "русофобські" мови чеська, словацька, словенська, сербська і це тільки словянські мови.
Виходить всі дурні одні ви розумні.
ты вопрос, который я тебе задал, помнишь? почему для украинца Одесса, Александр, Алексей и т.д. звучит "неприродньо"?
Ще раз повторюю відкрийте сві паспорт. Там ваші осбисті дані записані на ДВОХ мовах.
Уявляю якби я прийшов в паспортний стіл та почав вимагати, щоб в російській версії мої дані були записані в українському варіанті. Тут це сприйняли б за ідіотизм і в кращому випадку порадили приймати заспокійливе.
Я мала на увазi закордонний паспорт, який видають замiсть громадянського, коли ти встаєш на консульський облiк. Громадянський забирають геть.
Тай у внутрiшньому паспортi - навiщо писати "Микита" замiсть "Нiкiта"? Це вже є простiр для рiзного роду непорозумiнь юридичного характеру.
А вот интересно: если немец по имени Пауль (Paul) будет получать украинский паспорт - ему напишут "Павло"?
Для вас это наверное будет откровением но двуязычный паспорт это наследство оставшееся от тоталитарного совка..паспорта меняли в середине 90-х и тогда никто и не предполагал каким отвратительным рылом вылезет этот национализм....нынешняя власть наверняка хочет от этого избавиться но по видимому боится собственного народа....
Думаю ошибаетесь...В идеале как поведал нам пан Бозон имя выбираем сами...Джон это не Иван...Михайло это не Михаил.Уявляю якби я прийшов в паспортний стіл та почав вимагати, щоб в російській версії мої дані були записані в українському варіанті. Тут це сприйняли б за ідіотизм і в кращому випадку порадили приймати заспокійливе
Социальные закладки