|
А все к тому идет.
типа термоядерной реакции.
судя даже по этому форуму, многие не способны трезво оценивать обстановку, украинизация вызывает ненависть к украинскому языку. украинским названиям.. вместо того, чтобы думать о том, кому голову за это оторвать.
На той стороне, такие же люди.
А на немецкий - Riwne![]()
А меня еще интересует какой дурак умудрился перевести дословно название улицы косвенной?
Ви не задавались питанням що коли перекладають з української на російську, точно так само імена пишуть в російському варіанті. Не знаю мене це абсолютно не тривожит. І я не знаю серед моїх знайомих щоб це когось ображало.
В вашому паспорті також є запис вашого імені і російською мовою. Вас хтось заставляє вимовляти ваше ім'я на український манер. І буде в україномовній компанії зразу попереджайте, що вас потрібно назива саме скажемо Нікалай Алєксєєвічь, а то вас можуть дуже сильно образити назвавши Микола Олексійович.
Згодна. Але це є виключно "реактивним включенням неприяття", яке iнiцiював український нацiоналiзм у владi. Цiлком природня реакцiя на зненацька зваленi "вказiвки" о "зросiйщених українцях", "п'ятої колонни", ворожнечої Росii, величи деяких "героїв" України, матюках, що перетворюють тебе на ..., "любить мову, або збирайтесь геть", та iнше, iнше, iнше..
I якщо цi люди заявляють себе, як виключнi носiї "всього українського", то, як говорять психологи, виникає "перенос" на усе українське.
Тому, повторюю, головнi українофоби - це тягнибоки, шкiлi, павлички, вовкуни та iнш.
Мы здесь эмигранты? Если у украинца из Тернополя российский паспорт, то он эмигрант. Эмигранты сознательно идут на то, чтобы потерять родной язык во имя чего-то другого - большей зарплаты, более комфортной жизни. А мы родились в Одессе, и спокон веков говорили тут по-русски. Украина хочет сделать из нас эмигрантов?
OH, East is East, and West is West, and never the twain shall meet,
Till Earth and Sky stand presently at God’s great Judgment Seat;
Що значить чому? Чому ви тільки до українців з подібними претензіями. В болгарській мові Одеса також з однією с
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9E%D0%B4%D0%B5%D1%81%D0%B0
Крім того чеською, словацькою, словенською, сербською і всі з однією с
Також на зло москалям? "Мировой заговор" проти російської мови.
Не шукайте москалів там де їх не має.
Последний раз редактировалось Liubertas; 09.10.2009 в 14:03.
Да это вы сами из себя тут эмигрантов делаете... в Россию...
Речь идет о единых правилах. И не делайте из России исключение.
Скажете не переводить названия - так и будет... Мыкола Олексиевич... или Николай Алексеевич (ка родители назовут) хоть в Канаде, хоть в России, Хоть в Украине
Стоп- Стоп! Какие нафиг эмигранты? Украинцев в России несколько миллионов, это точно такие же бывшие граждане Советского Союза, как и мы все здесь, или дети бывших граждан. Что, кто- то кого- то в России спрашивает, как записать имя в паспорте? Разве что туркмена попросят по буковкам изобразить свое родовое Рохмобаян Стулкасымджанович.![]()
Социальные закладки