|
Всем спасибо!Я тоже второй день немогу зайти.
"Гарантована ціна на природний газ для населення на січень-квітень 2020 року становитиме 6,961 тис. грн за 1 тис. куб. м.
Міністр енергетики Олексій Оржель під час прес-конференції повідомив, що в цій ціні не враховані тарифи на транспортування і розподіл газу, які наразі переглядаються регулятором.
– 6,961 тис. грн – це чітко зафіксована ф’ючерсна ціна. Вона дозволяє говорити про те, що основна її частина без тарифів на транспортування і розподіл газу на 7% менше, ніж в першому кварталі 2019 року, – сказав міністр.
Олексій Оржель також додав, що запропонований механізм фіксованої ціни на газ є ринковим. Він не викликав нарікань з боку представників МВФ і європейських інституцій.
Нагадаємо, раніше Кабмін встановив гарантовану ціну на газ на весь опалювальний сезон з розрахунку 8 грн/куб. м."
в сам кабинет захожу, но когда выбираю розподил. ошибка....( 500
Добрый вечер!
Хочу (прям мечтаю) провести оплату на сайте ООЕК. Могу смело это делать (я про смену расчетных счетов с октября)?
Просто не вижу поля, куда можно какой-то р/с прописать.
Я, конечно, не стилист, но мне кажется, с мозгами вам было бы лучше.
Ребята,я с очередным вопросом по газолине,значит показания я ввести смогла ,они даже принялись,но тем не менее сумма к оплате не поменялась, у кого-то есть такая проблема!?
Добрый день, что то на сайте газолины не вижу теперь куда вносить показания. Это проблемы с сайтом?
Все приходит в свое время для тех, кто умеет ждать.
Социальные закладки