| ||
Тема: Петр Порошенко
а и правда. где?
что-то вспомнилась цитата из фильма Ищите женщину:
Я просто ему сказала:Как бы мне хотелось, чтобы вас подкараулили в темном переулке и трахнули кирпичом по голове. Но я ему не угрожала.
это так по-женски )))))))))))))
я понимаю )
Национальное антикоррупционное бюро начало расследования по моим заявлениям о хищениях окружением Порошенко средств оборонных компаний в офшоры. Документы: http://bit.ly/34rcwhU А. Портнов
Колишнього голову адміністрації п'ятого президента Петра Порошенка Ігоря Райніна обрали головою харківської обласної організації «Опозиційна платформа — За життя».
Відео призначення опублікували у KharkivToday.
Як повідомило видання, Райніна призначили 27 листопада у партійному офісі осередку в Харкові.
Проти Райніна як кандидата на посаду очільника осередку не проголосував ніхто, кілька осіб утрималися. Привітати його приїхав, зокрема, співголова партії Юрій Бойко.
Сам ексглава адміністрації у листуванні з «УП» підтвердив своє призначення.
Райнін був депутатом Харківської обласної ради VI—VII скликання. З лютого 2015-го по травень 2016-го очолював Харківську територіальну організацію партії «Блок Петра Порошенка». Главою адміністрації Порошенка його призначили у серпні 2016-го, звільнили — у травні 2019-го.
5 лет Порошенко.
Жена вела утреннюю зарядку на канале Ахметова.
Телеканал Прямой оформлен на регионала Макеенко.
Глава Администрации ушел в ОПЗЖ.
Смешно. (с)
Член команды Порошенко стал членом команды Медведчука. Ну что тут скажешь - это просто якась арміямовавіра! Наверное это все, что вы должны знать про окружение и кадровую политику Порошенко
Не просто рядовой функционер. Глава администрации (!) бывшего президента - главного нашего патриота - теперь руководит Харьковским отделением пророссийской ОПЗЖ Интересно, он был послан в командировку от Медведчука к Порошенко и потом вернулся. Или Порошенко послал его поработать к своему партнеру (с)
Социальные закладки