Тема: Современная Украина III. Что дальше?

Ответить в теме
Страница 4524 из 5151 ПерваяПервая ... 3524 4024 4424 4474 4514 4522 4523 4524 4525 4526 4534 4574 4624 5024 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 90,461 по 90,480 из 103011
  1. Вверх #90461
    User banned

2. Вверх #90462
    User banned

3. Вверх #90463
    Не покидает форум Аватар для Bivaliu
    Як на мене, то це чергова маячня, яку здіймають "борцуни" з повітрям.
    З одного боку, у нас мітингувати, що дурному з гори збігти: дай гроші і мітинг готовий з будь-яких питань. З іншого - у землі повинен бути повноцінний власник.., як у квартир та будинків. Чомусь нікого не бентежать питання щодо продажу квартир, адже їх також можуть зкупити, скажімо, китайці!?
    Чому така вибірковість лише винятково щодо землі? Кому поточний стан вигідний? Безумовно орендарям, бо вони одночасно і мають у своєму розпорядженні великі наділи, і фактично не платять за них, і не відповідають за підтримку родючості грунтів. Чи втратить щось пересічний селянин? Ні, бо він і так втратив землю, здавши її в оренду пройдисвітам. А так, він хоч зможе її або продати, або отримати гідну орендну плату.
    Чи потрібний для цього референдум? Ні, бо це те ж саме, що на референдумі вирішувати думку щодо смаків риби фугу, яку у нас ніхто, або майже ніхто не їв.
    Про що запитувати у мешканців міст, яких у нас зараз більше половини? Під впливом агітації з боку великих холдингів вони будуть проти.., це і так зрозуміло.
    А питання це слушне, бо не дарма ж ми у ньому поряд з КНДР та Венесуелою (наприклад)...
    Последний раз редактировалось Bivaliu; 14.11.2019 в 10:57.
    "Новороссы" - биологические остатки Российской империи...

4. Вверх #90464
    Не покидает форум Аватар для seaeng
    Цитата Сообщение от Bivaliu Посмотреть сообщение
    Як на мене, то це чергова маячня, яку здіймають "борцуни" з повітрям.
    З одного боку, у нас мітингувати, що дурному з гори збігти: дай гроші і мітинг готовий з будь-яких питань. З іншого - у землі повинен бути повноцінний власник.., як у квартир та будинків. Чомусь нікого не бентежать питання щодо продажу квартир, адже їх також можуть зкупити скажімо, китайці!?
    Чому така вибірковість лише винятково щодо землі? Кому поточний стан вигідний? Безумовно орендарям, бо вони одночасно і мають у своєму розпорядженні великі наділи, і фактично не платять за них, і не відповідають за підтримку родючості грунтів. Чи втратить щось пересічний селянин? Ні, бо він і так втратив землю, здавши її в оренду пройдисвітам. А так, він хоч зможе її або продати, або отримати гідну орендну плату.
    Чи потрібний для цього референдум? Ні, бо це те ж саме, що на референдумі вирішувати думку щодо смаків риби фугу, яку у нас ніхто, або майже ніхто не їв.
    200%
    Міські ПРОСРАЛИ (іншого слова я не знайшов) свої сертифікати на приватизацію, а тепер хочуть щоб селяни, батьки/діди яких все життя проробили на землі - зробили теж саме - ПРОСРАЛИ!!!
    Як міський житель, який навіть не розуміє що таке земля с/г може вирішувати продавати її чи ні і КОМУ САМЕ????????
    А чому не запитати, це у людей, які мають ПРАВО ВЛАСНОСТІ НА ЗЕМЛЮ, перш ніж робити з цього питання в стилі 95-го АНАЛУ.....
    Але якщо 73% людей кажуть, що клоун то є приЗедент, то напевно, селяни скоро не тільки землю втратать...

А хочете я вам розповім новину????
    Сьогодні в Україні картопля ДОРОЖЧЕ чим в СУРГУТІ!!!!!!!!!!!!!!! в 2 рази!!!!
    Чуєте зефілони, в Сургуті, де її не вирощують!!!! У нас 14-15 гривень і там так само 16-17 рублів!!!
    Розкажіть що НІЗЯ торгувати землею і скоро ви мясо хомячків придурки, не купите....
    Дякую, Боже, що я не москаль

5. Вверх #90465
    User banned Аватар для Rozik
    Цитата Сообщение от seaeng Посмотреть сообщение
    200%
    Міські ПРОСРАЛИ (іншого слова я не знайшов) свої сертифікати на приватизацію, а тепер хочуть щоб селяни, батьки/діди яких все життя проробили на землі - зробили теж саме - ПРОСРАЛИ!!!
    Як міський житель, який навіть не розуміє що таке земля с/г може вирішувати продавати її чи ні і КОМУ САМЕ????????
    А чому не запитати, це у людей, які мають ПРАВО ВЛАСНОСТІ НА ЗЕМЛЮ, перш ніж робити з цього питання в стилі 95-го АНАЛУ.....
    Але якщо 73% людей кажуть, що клоун то є приЗедент, то напевно, селяни скоро не тільки землю втратать...

Чуєте зефілони, в Сургуті, де її не вирощують!!!! У нас 14-15 гривень і там так само 16-17 рублів!!!
    Розкажіть що НІЗЯ торгувати землею і скоро ви мясо хомячків придурки, не купите....
    А в России-то неплохо.

Зарплата выше, а картоха-то, гляди, дешевле!

6. Вверх #90466
    Цитата Сообщение от Rozik Посмотреть сообщение
    А в России-то неплохо.

Зарплата выше, а картоха-то, гляди, дешевле!
    Надіюсь таки цим постом таки відправлю тебе до рідні козломордої!? чи знов тут залишишся?

7. Вверх #90467
    User banned Аватар для Rozik
    Надіюсь таки цим постом таки відправлю тебе до рідні козломордої!? чи знов тут залишишся?
    Шурочка, не берите всё так близко к сердцу - оно ж не железное.

Вы нам для каботажа нужны живым и здоровым.

8. Вверх #90468
    Цитата Сообщение от Rozik Посмотреть сообщение
    Шурочка, не берите всё так близко к сердцу - оно ж не железное.

Вы нам для каботажа нужны живым и здоровым.
    У вас не вистачить "американських Президнтів", ваше діло чай заварювати, ось і не потрібно відволікатись, а то в котрий раз "продиравлять".

9. Вверх #90469
    Частый гость
    200%

Я тебя сильно разочарую, если сообщу , что согласно законодательству Украины городские жители также имеют право на землю до 2,48 гектара на рыло , в стране 42 миллиона, только 7 миллионов из них имеют паи , остальные имеют дырку от бублика , даже сельскому жителю, имеющему сельскую прописку получить землю в сельской местности НЕРЕАЛЬНО , тебе просто говорят , что земли нет.

10. Вверх #90470
    User banned
    Цитата Сообщение от dimercod Посмотреть сообщение
    Я тебя сильно разочарую, если сообщу , что согласно законодательству Украины городские жители также имеют право на землю до 2,48 гектара на рыло , в стране 42 миллиона, только 7 миллионов из них имеют паи , остальные имеют дырку от бублика , даже сельскому жителю, имеющему сельскую прописку получить землю в сельской местности НЕРЕАЛЬНО , тебе просто говорят , что земли нет.
    садись, два... сообщатель мля
    иди учи дальше

11. Вверх #90471
    Якщо получиш хоч ГЕКТАР від Держави, я тобі ще від себе пів виділю..., а так звісно ....., не мішки таскати лошарам, які за клоуна голосували.....
    від прописки дурню, земля не ділиться, але звідки це кремлівському блазню знати...

12. Вверх #90472
    Частый гость
    Якщо получиш хоч ГЕКТАР від Держави, я тобі ще від себе пів виділю..., а так звісно ....., не мішки таскати лошарам, які за клоуна голосували.....
    від прописки дурню, земля не ділиться, але звідки це кремлівському блазню знати...
    а с чего ты взял что я за него голосовал ?
    я голосовал за Юльку
    право на землю имеют все граждане страны , вне зависимости от прописки , правда ? но ты тут лепишь , что миськи на
    это права не должны иметь

Земельный кодекс Украины
    https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/2768-14

Стаття 121. Норми безоплатної передачі земельних ділянок громадянам

1. Громадяни України мають право на безоплатну передачу їм земельних ділянок із земель державної або комунальної власності в таких розмірах:
    а) для ведення фермерського господарства - в розмірі земельної частки (паю), визначеної для членів сільськогосподарських підприємств, розташованих на території сільської, селищної, міської ради, де знаходиться фермерське господарство. Якщо на території сільської, селищної, міської ради розташовано декілька сільськогосподарських підприємств, розмір земельної частки (паю) визначається як середній по цих підприємствах. У разі відсутності сільськогосподарських підприємств на території відповідної ради розмір земельної частки (паю) визначається як середній по району;

б) для ведення особистого селянського господарства - не більше 2,0 гектара;
    в) для ведення садівництва - не більше 0,12 гектара;
    г) для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) у селах - не більше 0,25 гектара, в селищах - не більше 0,15 гектара, в містах - не більше 0,10 гектара;
    ґ) для індивідуального дачного будівництва - не більше 0,10 гектара;
    д) для будівництва індивідуальних гаражів - не більше 0,01 гектара.

13. Вверх #90473
    User banned
    обкакался и лепишь свои неуды в карму ?
    та мне не жалко , лепи сколько хочешь , но вот вопрос , что тебя удивило в фразе Я сообщу
    может сегодня у торкнутых полнолуние и они впервые увидели это слово ?
    сообщатель, мне все понравилось, особенно твоё "знание" закона и Конституции
    если ты зенки протрешь, то заметишь, что я выделил не только сообщу...

14. Вверх #90474
    а с чего ты взял что я за него голосовал ?
    я голосовал за Юльку
    Бо тупорілішого виборця чим в ЗЕ, напевно має тільки Ю.!!! Вибач не розпізнав....
    Моя пропозиція до гектару в силі....
    Розповім тобі і таким як ваші "слуги": Земля с/г в Україні поділена, не враховуючи землю в сільрадах (мають запаси), всі люди мають на неї Акти...
    От тільки користуватись можуть на словах, т.я. ЗАКОНУ не існує!!!!!
    Більш того, в сільрадах стільки землі і вони нею користуються на свій розсуд, не сплатюючи податків, що це як раз і є основна протидія земреформі..

коли наділять гектар, даси знати форумчанам, чому ж вони мають пройти повз такої шари заробити тисяч 20 баксів....( Тільки не видаляй свій профіль з форуму)

15. Вверх #90475
    Частый гость
    Цитата Сообщение от Riziy Посмотреть сообщение
    сообщатель, мне все понравилось, особенно твоё "знание" закона и Конституции
    если ты зенки протрешь, то заметишь, что я выделил не только сообщу...
    чудо , а теперь возьми и просуммируй на какое количество земли имеет право каждый житель Украины вне зависимости от прописки , ну как совпадает с твоим Выделенным ?
    м
    г) для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) у селах - не більше 0,25 гектара, в селищах - не більше 0,15 гектара, в містах - не більше 0,10 гектара;

16. Вверх #90476
    Частый гость
    Бо тупорілішого виборця чим в ЗЕ, напевно має тільки Ю.!!! Вибач не розпізнав....
    Моя пропозиція до гектару в силі....
    Розповім тобі і таким як ваші "слуги": Земля с/г в Україні поділена, не враховуючи землю в сільрадах (мають запаси), всі люди мають на неї Акти...
    От тільки користуватись можуть на словах, т.я. ЗАКОНУ не існує!!!!!
    Більш того, в сільрадах стільки землі і вони нею користуються на свій розсуд, не сплатюючи податків, що це як раз і є основна протидія земреформі..

коли наділять гектар, даси знати форумчанам, чому ж вони мають пройти повз такої шари заробити тисяч 20 баксів....( Тільки не видаляй свій профіль з форуму)
    та я понял, что ты самый умный, только чего ты такой умный ноешь здесь в каждом комментарии , но и конечно же голосуешь ты тоже исключительно за самых умных , только вот не припомню я за последние лет тридцать той умной власти, которая привела бы страну к процветанию , а не к жопе

17. Вверх #90477
    та я понял, что ты самый умный, только чего ты такой умный ноешь здесь в каждом комментарии , но и конечно же голосуешь ты тоже исключительно за самых умных , только вот не припомню я за последние лет тридцать той умной власти, которая привела бы страну к процветанию , а не к жопе
    я вашого кацапського діалекту не розумію, тим більше коли він змішаний з шизофренією....
    Можеш на мові спілкуватись????

18. Вверх #90478
    User banned
    чудо , а теперь возьми и просуммируй на какое количество земли имеет право каждый житель Украины вне зависимости от прописки , ну как совпадает с твоим Выделенным ?
    м
    садись два... видимо придется тебя оставить на следующий год - информация туго заходит ))
    мало того, что у тебя проблемы с математикой за 2 класс, так еще проблемы с усвоением информации - смотрю в книгу вижу фигу ))
    Последний раз редактировалось Riziy; 13.11.2019 в 21:33.

19. Вверх #90479
    Не покидает форум Аватар для Жемчужинк@
    НАБУ провело обшуки в сина нардепа Кіссе

У сина народного депутата Антона Кіссе провели обшуки детективи Національного антикорупційного бюро.
    Про це “Слідству.Інфо” повідомили власні джерела.

За наданою інформацією, обшуки проводили 13 листопада в автомобілі його сина Максима Кіссе. Родич народного обранця підтвердив “Слідству.Інфо”, що його справді обшукували детективи антикорупційного бюро.

(...)
    Подробнее на:

https://www.slidstvo.info/news/nabu-provelo-obshuky-v-syna-nardepa-kisse/

20. Вверх #90480
    Частый гость
    я вашого кацапського діалекту не розумію, тим більше коли він змішаний з шизофренією....
    Можеш на мові спілкуватись????
    могу , и не только на мове , но если бы , например на улице , ты бы вступил в беседу со мной с такого закидона , или с кем-нибудь другим , я бы не удивился , что рыло тебе бы начистили в два счета , но Одесский форум , где 99 % общаются на столь не любимом тобой диалекте толерантен , на нем можно писать все , что угодно, тем более , что шанс получить в рыло за это минимален

Ответить в теме
Страница 4524 из 5151 ПерваяПервая ... 3524 4024 4424 4474 4514 4522 4523 4524 4525 4526 4534 4574 4624 5024 ... ПоследняяПоследняя