| ||
Тема: Петр Порошенко
Друже, сліпо люблять лише сліпі...
Потрібно об'єктивно оцінювати людей. Мене не звинуватити у відсутності патріотизму і це я довів усім своїм життям.., але Україна мала ДВА шанси: один змарнував телепень Ющенко, а другий - саме цей персонаж, за якого ми сперечаємось і якому я, як і Ви, довіряв.
Хто йому, чи що йому зашкодило навести порядок хоча б у політичному середовищі, керуючись війною і агресією кацапетівки? А що зроблено? Відтворені/відновлені найгірші покидьки, яких знала Україна у новітній історії?? Чому було не навести порядок хоча б в економіці, знищивши її тіньову складову?
Я не кажу, що зовсім не було позитиву, але той позитив, на перший погляд здається був вимушеними діями, продиктованими ситуацією, а не продуманою стратегією/ініціативою...
Решта балаканини на цю тему позбавлено будь-якого сенсу...
"Новороссы" - биологические остатки Российской империи...
Не больше 75 символов...
Нічого проти Порошенка сьогодні не розгорнуто. Під час виборів - да, було. Зараз який ценс, кому він зараз цікавий, для чого розгортати? Депутат, тай нехай собі депутат. В парламент ходить, закони пише, ну і добре... А от проти кого розгорнуто - так то проти нової влади. Так розгорнуто, що всі форуми аж димлять... Якого тільки бруду на тих "зелених" не ллють?! Хоча вони всією командою по-справжньому й місяця не встигли пропрацювати, ніяких судьбоносних рішень поки що не встигли прийняти...
Та яке там розгоргуто)))
Порошенко после сокрушительного провала на выборах перестал быть серьезной политической фигурой.
Ну сидит себе еще один бездельник в Раде, их там таких аж 450 рыл наберется)))
Ваш друг Потрох должен еще доплачивать нам с вами, что мы его тему поддерживаем, а то совсем бы затухла.
Я, например захожу сюда поздороваться)
Не буду же я в Зеленском в лайне копаться, для этого нет ни времени, ни желания.
А картинок с Потрохом полный интернет, старье, смею заверить, ничего нового не появляется, что и доказывает полное превращение бывшего в абсолютный непотриб)))
Социальные закладки