|
Последний раз редактировалось Кузенька.; 24.08.2019 в 15:41.
для тупих пояснюю Швейцарія спочатку створювалась як обїеднання катонів з різними мовами..А украінці тут корінне населення...!! Ти у поляндіі вчиш мову..правильно, там полякі в пику дадуть якщо будеш бекати кацапською та вимагати особливого статуса..Мені твоі принципи неповагі до мови, до дупи...Вільний.. Я не витрачаю час на тупих тролів.. у ігнор
Ви живете так, як обирали вчора...
А очень хорошо,что такие,как,, Кузенька,, уезжают,как инженер -так с боку припеку, ну хоть штукатурить поляки его научат
Любая власть для черни ненавистна
1. В Швейцарии есть швейцарский язык - общий..но никому в голову не пришло всех заставлять писать и говорить исключительно на нем... шоб не рухнули националистические скрепы... 2. в Польше меня еще некоторые просят говорить по русски..чтоб вспомнить то что они когда-то учили в школе ... такчто - гуляй..
у Польші ти станеш тупим поляком шпеком....бо там ти свій гонор кацапячий засунеш у дупу та почнеш вивчати польску...й там твоє базікання про швейцарську мову никому не потрібно....це тут ви ви своб баллайку бренькаєте про ущИмЛенИе прАв кацапогАварящих...так що гуляй по Познані та передавай привіт власнику готелю Ілон...вони мені з 2008 року 600 баксів завинили ..можеш забрати собі та замовити репетітора польскоі...а то так й помреш а ні поляком, а ні украінцем...
Ви живете так, як обирали вчора...
Чему завидовать? Что потомственный ворюга учит здесь всех уму-разуму и поливает грязью мою родину?
Социальные закладки