| ||
Тема: Петр Порошенко
Зе, не будь дураком, такое шоу с полиграфом и Педро поставит и раскрутит...таки он продьюсер или ?
Если за удовольствие надо платить, то какое же это удовольствие?
Но есть один момент.
"Было решение суда. Есть санкция на прохождение Петром Порошенко полиграфа, но здесь важно, что прохождение полиграфа может быть только при его согласии", - заявили в ГБР.
Доктор Калембет, отбывший пять лет своего лагерного срока, не справился с послелагерной волей и через год покончил с собой, оставив записку: «Дураки жить не дают».
Я вважаю, що Порошенко не є військовим злочинцем.
Написати можна все що завгодно, особливо коли за це добре платять. Де докази?
Якщо включити логіку і задати запитання, яка вигода Порошенку від того, що він нібито вчинив військові злочини, то відповіді не буде. Путін йому заплатив? Чи робив бізнес на крові? Але за час президентства статки Пороха навпаки істотно зменшились.
Доречі, буде пруф в підтвердження того, що "ООН офіційно визнала, що в нашій країні голод."
А поверка на полиграфе возможна только при согласии человека)
Когда я устраивалась на новую работу, мне сказали что кандидат на мою должность должен пройти проверку, или отказаться и от проверки и от должности)
Петру тоже придется сказать: полиграф, так полиграф, и желательно пройти его прямо на стадионе)))
Шоколадный Мародёр ни разу не предпринял попытку пресечь грабительскую формулу "Роттердам+".
И даже совсем наоборот:
Порошенко пограбував країну... люди ви серйозно???
Порошенко став президентом коли вже відбулася Революція Гвдності, коли Росія вже анексувала Крим, коли повним ходом вже йшла війна на Донбасі, коли був пустий бюджет, коли Україна сипалася на шматки, коли армії не було, техніка не їздила і не літала, а західні робили вигляд, що не розуміють у нас громадянська війна, чи війна з Росією... що у вас можна було красти? Ніщеброди!
У вас сьогодні вже країни могло не бути якби тоді прийшов Зеленський, а не Порошенко!
Социальные закладки