Тема: Петр Порошенко

Ответить в теме
Страница 2796 из 3860 ПерваяПервая ... 1796 2296 2696 2746 2786 2794 2795 2796 2797 2798 2806 2846 2896 3296 3796 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 55,901 по 55,920 из 77189
  1. Вверх #55901
    Не покидает форум Аватар для Myrddin
    Цитата Сообщение от Владимир В.П. Посмотреть сообщение
    это,он в ВСУ майор,в ФСБ бери выше))))
    Зрадників навіть кацапи зневажають. Гадаю вище майора йому не дали.

2. Вверх #55902
    Не покидает форум Аватар для mogarich
    Цитата Сообщение от Myrddin Посмотреть сообщение
    зара думаю пєдра не нижче майора.

3. Вверх #55903
    Не покидает форум Аватар для Владимир В.П.
    Зрадників навіть кацапи зневажають. Гадаю вище майора йому не дали.
    Предателей не любят нигде
    В личном деле - ставится пометочка " Склонен к измене"
    " главный враг не невежество, а иллюзия знания "

4. Вверх #55904
    Постоялец форума
    Потому что у них разные цели. Слуга Народа за процветающую Украину в ЕС, а вот пэс за Украину как вассала россии, поэтому и будет в коалиции с мертветчуком, бойко и новинським, они это пять лет вместе продвигают.
    а медведчук самый близкий враг путина и крутин им как хочет в интересах украины))
    Дхарма,артха,кама,окша

5. Вверх #55905
    Сегодня в Москве хоронят Виллена Токарева.
    Журналисты заметили мужчину - сотрудника ритуальной службы, который похож на экс-президента Украины Петра Порошенко.)))))
    https://strana.ua/news/216097-na-pok...oroshenko.html
    совсем не похож)))

6. Вверх #55906
    User banned Аватар для X3M
    Сегодня в Москве хоронят Виллена Токарева.
    Журналисты заметили мужчину - сотрудника ритуальной службы, который похож на экс-президента Украины Петра Порошенко.)))))
    https://strana.ua/news/216097-na-pok...oroshenko.html
    совсем не похож)))
    как то ракурсов маловато чтобы определить, но я бы не удивился если бы петя сбежал в москву )

7. Вверх #55907
    Вирваные годы
    Вообще не он!!!
    Новость слепили - из г конфетку...
    И новость есть и обсуждения!!! Капец...
    Не больше 75 символов...

8. Вверх #55908
    Постоялец форума Аватар для Нидер
    Повесть о том, как Петя надурил верующих и всю Украину.
    Не удивительно, ведь этот ублюдок 5 лет грабил и насиловал Украину, а томос - лишь "вишенка на тортике" очередного кидалова.
    Увы, старик Филарет поздно спохватился...
    Хотите подробностей? Их есть у меня!

7 цвяхів в тіло Української Церкви або «жити по-новому»-2.

"Як і переважна більшість українців, я донедавна був зачарований отриманням Томосу. Константинопольська матір-церква скасувала акт приєднання Київської митрополії до Московської церкви 1686 року як неканонічний і отриманий, як сказали б сьогодні, корупційним шляхом. Мені, як і багатьом іншім, не подобався нав’язливий політичний передвиборчий піар на релігійній темі. До речі, як і в питанні утвердження української мови. Але я старанно відганяв скепсис і радів здійсненню моєї давньої мрії – Українська Православна Церква Київського Патріархату нарешті стала незалежною, Помісною і визнаною в православному світі. Все інше, мовляв, це несуттєві деталі, тимчасові дрібниці та неприємні компроміси заради великої мети. Раділи всі, навіть «атеїсти київського патріархату».

Втім, з часом виявилося, що це саме ті «дрібниці», в яких ховається диявол.

1. Назва «Українська Православна Церква» замінена на ПЦУ, тобто «в Україні». Усім, хто поклав життя на боротьбу за УКРАЇНСЬКУ, а не російську Україну, цілком зрозуміло, що «в Україні» з неподоланими залишками колоніального статусу може бути не лише щось українське (освіта, медіа, влада, церква тощо), а й, наприклад, московське, чи угорське, чи грецьке. Натомість термін «українська» наповнює відповідним національним духом і значенням.
    2. Українці своїм коштом і зусиллями розбудували за останні сто років по всьому світу православні парафії та храми. Тепер їх буде відібрано у нашої церкви і підпорядковано Константинополю. Це закріплено в статті 4 Статуту ПЦУ.
    3. На українській канонічній території відтепер може створюватися незалежна від української церкви структура, яка підпорядковуватиметься не ПЦУ, а закордонному центру в Константинополі: ставропігії та екзархат. З непередбачуваними поки що наслідками.
    4. Томос позбавив Українську церкву права варіння мира і зобов’язав купувати його в Стамбулі. Між іншим, миро коштує чимало. Якщо потреби понад 5 тисяч парафій та кількість обрядів, в яких застосовується миро, виміряти в коштах, то вийде чимала сума валютної виручки, котра відтепер вимиватиметься з України на користь нового «старшого брата».
    5. Константинопольський Патріарх отримав право суду на нашою церквою у виключних випадках.
    6. Українську Церкву опустили з рівня Патріархату до митрополії. Вікіпедія визначає її як «церковна провінція Константинопольського Патріархату з центром у місті Київ». Нагадаю, що Патріархат був утворений на Всеукраїнському Православному Соборі в Києві 6 червня 1990 року, за участю понад 700 делегатів з усієї України, серед яких було 7 єпископів і понад 200 священиків. Першим Патріархом Київським і всієї України був обраний митрополит Мстислав (Скрипник). Інтронізація відбулася 8 листопада 1990 року в Соборі святої Софії. Після створення в 1992 р. УПЦ КП Мстислав проголошений її Предстоятелем з титулом Патріарха. Другим предстоятелем Української церкви став Патріарх Володимир (Романюк), член ОУН, дисидент, який у 60-ті роки охрестив В’ячеслава Чорновола – майбутнього лідера Руху. Після смерті Патріарха Володимира від четвертого інфаркту нашу церкву очолив Патріарх Філарет. З набуттям Томосу ця патріарша традиція може бути перервана.
    7. Чому так важливий саме Патріархат, а не митрополія? Це що, амбіції 90-літнього Філарета? Але ж Патріархат був створений до нього Вл. Мстиславом і Вл. Володимиром. І тоді в ньому ще не було понад 5 тисяч парафій, 34 єпархії, екзархати в Європі та Росії, вікаріат у США та Канаді. На початку 90-х ще не було підтримки половини православних громадян України, які у 2018 році відносили себе до УПЦ КП. Що ж тоді? Скасуванням загарбання Української церкви у 1686 році Москвою нам нагадали, що канонічною територією Київської митрополії свого часу були землі від Чорного до Балтійського морів, від Карпат і до Волги та Дону. І тепер, в нових умовах, ставши однією з найбільших християнських церков, УПЦ КП має усі підстави претендувати на статус Патріаршої.
    Пам’ятаю, як у 2008 році я розпитував священиків, які тепер перейшли в ПЦУ, чому вони не прийняли умов Варфоломія на визнання УПЦ КП в обмін на входження на правах митрополії до складу Константинопольського Патріархату. Тоді мені відповідали, що це, по-перше не вирішить проблеми відновлення єдності з віруючими московської церкви, по-друге, принизить статус Апостольської, дарованій українцям самим Апостолом Андрієм Первозваним за переказом Нестора Літописця. Ну, і по-третє, казали мені священники, - яка нам, українцям, різниця, - визнають нас у Москві та Константинополі чи ні. Ми впевнені у своїй канонічності та благодатності (і це підтвердив Патріарх Варфоломій у 2018 році). Це не заважає нам молитися Богу та здійснювати таїнства. То що українцям ще треба?! А світ рано чи пізно все одно визнає наш Патріархат, - треба трохи перетерпіти. Тому у 2008 році пропозиції Константинополя позбутися незалежності та Патріархату і увійти до складу їхньої церкви наша церква – УПЦ КП - відкинула як недостойні.

На догоду політичній доцільності влада Порошенка форсувала переговори з Константинополем і погодилася на усі дискримінаційні умови греків заради отримання Томосу.
    Які маємо наслідки?

А) Скасовані дурнуваті московські анатеми, які ми й так не визнавали.
    Б) Підтверджена благодатність таїнств, в чому ми і так були впевнені.
    В) Перехід громад з Московського Патріархату в ПЦУ майже припинився після того, як з’ясувалося, що насправді ніякої автокефалії УПЦ не отримала, а стала структурним підрозділом Константинопольської церкви.
    Г) Томос не приніс визнання нашої автокефалії іншими Помісними Православними церквами, крім Константинополя.
    Д) Заполітизованість процесу і надмірний піар з боку влади посіяли недовіру і розчарування чималої кількості громадян.
    Є) Патріотична частина суспільства отримала моральне задоволення.

Усе це мені нагадує процес здобуття державного суверенітету України, коли народ обрав незалежність, а у владу привів не борців за неї, а пристосуванців-комуністів та спритних бариг-комсомольців. І досі наші люди дивуються, чому ми не живемо як поляки, чехи чи балтійські народи.
    А ще пригадую частину щирих патріотів, які вимагали у 1992 році від В. Чорновола і соратників служити «незалежній» владі вчорашніх комуняк і комси в ім’я Української держави. Історія підтвердила правоту чорноволівських рухівців, які казали, що по-справжньому незалежною і заможною може бути лише демократична, а не комуністична і проросійська Україна. 28 років тому виборці обрали владу Кравчука, згодом Кучми і т. д., яка привела нас зрештою до війни та злиднів.
    І от, все це повторюється знову. Тепер вже з українською церквою.
    Чи нам вдасться не наступити на старі граблі?"

Андрій Ніцой, facebook
    Последний раз редактировалось Нидер; 09.08.2019 в 18:12.

9. Вверх #55909
    Не покидает форум Аватар для Аист79
    Тому що його куратори в москві побачили до чого це привело на прикладі януковича. Вони з великими зусиллями порошенка на це місце поставили, то нащо ризикувати?
    А так тишком-нишком, але товарообіг між країнами росте, Україна ще більше перевозить на захід російської сировини, залежність від агресора ніхто навіть і не думав бороти, армія укомплектовується картонною зброєю, кум путіна виповз з політичного кладовища, ні один корупціонер не покараний, ніхто не зна хто вбив Небесну Сотню. Ідея незалежної помісної церкви знівельована повністю.
    Гадаю за останні роки фсб призначило йому зо три позачергових звання, зара думаю пєдра не нижче майора.
    Може Порох і українську армію відновив, і нові зразки сучасної зброї розробив, і військові паради влаштовував, і на сакнціях Заходу проти росії наполягав саме за вказівкою путіна? Не кажучи вже про такі "дрібниці", як безвіз і Томос.

10. Вверх #55910
    Цитата Сообщение от Аист79 Посмотреть сообщение
    Може Порох і українську армію відновив, і нові зразки сучасної зброї розробив, і військові паради влаштовував, і на сакнціях Заходу проти росії наполягав саме за вказівкою путіна? Не кажучи вже про такі "дрібниці", як безвіз і Томос.
    Очень жаль, что ты украинский не понимаешь. Прекращай насиловать гугл-переводчик, пиши на родном. Тут все его понимают, пока еще, к сожалению.

11. Вверх #55911
    Леди Совершенство
    Цитата Сообщение от X3M Посмотреть сообщение
    как то ракурсов маловато чтобы определить, но я бы не удивился если бы петя сбежал в москву )
    Ага) и могильщиком устроился в целях конспирации)))
    Единственное, что у них похоже, это куздюмчик таким же мятым мешком висит, как и на Пэдре)))

12. Вверх #55912
    Леди Совершенство

13. Вверх #55913
    Философ форума

Цитата Сообщение от Тополек Посмотреть сообщение
    Картинка замечательная. А какие основания для нее кроме мечт?
    Я желаю всем счастья!

14. Вверх #55914
    Не покидает форум Аватар для Аист79
    Очень жаль, что ты украинский не понимаешь. Прекращай насиловать гугл-переводчик, пиши на родном. Тут все его понимают, пока еще, к сожалению.
    По суті відповіді нема.
    Сподіваюсь, ти зрозумів всю абсурдність тези про те, що це путін поставив Порошенка президентом і вони таємно співробітничали (а може співробітничають і досі?)

Щоб скомпрометнувати українського політика, достатньо звинуватити його у зв'язках з росією, бо більшість українців дуже негативно відносяться до путінської росії. Добре, що це розуміють і в самій росії, хоч іноді там ще звучать тези про "братні народи" і навіть "один народ".
    Я пишу українською, щоб спростувати міф про те, що "Одесса - русский город". Хоча більшість одеситів традиційно розмовляють російською, але добре розуміють українську. Гугл-перекладачем я користуюсь лише іноді, коли хочу перевірити переклад певного слова.

15. Вверх #55915
    Леди Совершенство
    Цитата Сообщение от lalalyla Посмотреть сообщение
    Пока не вижу) картинку выставила, чтоб кто-то просто улыбнулся )

16. Вверх #55916
    Цитата Сообщение от lalalyla Посмотреть сообщение
    Патологическая жадность пэдры.

17. Вверх #55917
    Леди Совершенство
    Цитата Сообщение от Аист79 Посмотреть сообщение
    По суті відповіді нема.
    Сподіваюсь, ти зрозумів всю абсурдність тези про те, що це путін поставив Порошенка президентом і вони таємно співробітничали (а може співробітничають і досі?)

Щоб скомпрометнувати українського політика, достатньо звинуватити його у зв'язках з росією, бо більшість українців дуже негативно відносяться до путінської росії. Добре, що це розуміють і в самій росії, хоч іноді там ще звучать тези про "братні народи" і навіть "один народ".
    Я пишу українською, щоб спростувати міф про те, що "Одесса - русский город". Хоча більшість одеситів традиційно розмовляють російською, але добре розуміють українську. Гугл-перекладачем я користуюсь лише іноді, коли хочу перевірити переклад певного слова.
    Что-то вы с утра немножечко напутали)
    Одесса не русский город, а русскоязычный)
    Так сложилось исторически и в силу ее многонациональности.
    Пишите как вам нравится, мне кажется, что люди, которые демонстративно переходят на форуме на украинский язык все-таки немножко выпендриваются, так сказать, пытаются выделится и подчеркнуть свою исключительность)
    Если бы я писала на чорткивськом форуме, я бы писала на мове, даже с переводчиком) а на одесском в этом нет никакой надобности

18. Вверх #55918
    Цитата Сообщение от Тополек Посмотреть сообщение
    Что-то вы с утра немножечко напутали)
    Одесса не русский город, а русскоязычный)
    Так сложилось исторически и в силу ее многонациональности.
    Пишите как вам нравится, мне кажется, что люди, которые демонстративно переходят на форуме на украинский язык все-таки немножко выпендриваются, так сказать, пытаются выделится и подчеркнуть свою исключительность)
    Если бы я писала на чорткивськом форуме, я бы писала на мове, даже с переводчиком) а на одесском в этом нет никакой надобности
    Простой выпендрёж и перетягивание одеяла,Гройсман в вышиванке, тоже из этой плеяды))
    Не мешало бы,почитать историю Украины начала двадцатого века
    (Только, не в интерпретации Вятровича)

19. Вверх #55919
    Не покидает форум Аватар для seaeng
    Простой выпендрёж и перетягивание одеяла,Гройсман в вышиванке, тоже из этой плеяды))
    Не мешало бы,почитать историю Украины начала двадцатого века
    (Только, не в интерпретации Вятровича)
    Ну да, ну да, щирий українець ходив в косовороткі і розмовляв на телячому язІку....
    От вже ці ватно-козломорді...
    Дякую, Боже, що я не москаль

20. Вверх #55920
    Цитата Сообщение от seaeng Посмотреть сообщение
    Ну да, ну да, щирий українець ходив в косовороткі і розмовляв на телячому язІку....
    От вже ці ватно-козломорді...

Это апогей самоиронии, дружок и ватно-козломордые тут не нужны))
    И заметь, ты сам назвал язык на котором пишешь и говоришь - телячьим))
    Закос под бывшего премьера? Засчитан))

Ответить в теме
Страница 2796 из 3860 ПерваяПервая ... 1796 2296 2696 2746 2786 2794 2795 2796 2797 2798 2806 2846 2896 3296 3796 ... ПоследняяПоследняя

Метки этой темы

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права