очень огорчает, когда весьма образованные люди вместо "надену" говорят "одену", и наоборот... просто режет слух...
|
очень огорчает, когда весьма образованные люди вместо "надену" говорят "одену", и наоборот... просто режет слух...
Привіт, Гідранте!
Стає все інтересніше та інтересніше...
Однак, Ваша промова (чи меморандум?) визиває (особисто у мене) неясні сумніви, щодо можливості "жвавої співбесіди" на пропонованому рівні в середовищі малознайомих людей.
Тут знання потрібні, та їх осмисленняВи якими джерелами користувались?
YaTanya
І мені теж - надалі все цікавіше та цікавіше (хтось вже випередив. Але щодо "меморандуму" - це перебільшення. Так... кілька слів на загальний розсуд. І єдині джерела - мої не дуже чіткі думки і неспроможність викласти їх водночас і стисло, і вичерпно.
Сам відчуваю, що маю цей гріх багатослів'я. Але дуже часто мав приклад, коли стисле висловлювання людина недозрозуміла, перекрутила і ось вже привод для суперечки, чи конфлікту. Тому роблю "запас міцності" для "малознайомих" за рахунок лаконічності.
У тому і корінь питання - як досягти, аби малознайомих поволі виводити з статусу "мало", а випадковим "відвідувачам" не давать змоги звертати обговорення з "широкого шляху" в "кущі". І при цьому дбайливо витрачати слова.
Привіт, Egorka, дякую!
Пам'ятаєте Алісу Л.Кэролла? Якій надалі все було "страньше и страньше".
Тож й мені стає все цікавіше і цікавіше.
(А ще я не впевнена, що означає Гідрант, нібито пожежний кран. У нас тут дійсно інколи "гасити" треба...).
YaTanya
Пані та панянки, Ви де?
Невже нові аватарки примірюєте?
YaTanya
YaTanya
а меня коробит,когда пренебрегают правилом "что делает--что сделатЬ". Прям, не могу. Человека сразу перечёркивает.
Социальные закладки