| ||
Тема: Петр Порошенко
Порошенко теж пішов гідно.
Але, на відміну від інших президентів, він вирішив залишитись в активній політиці і зараз як голова партії ЄС проводить передвиборчу кампанию так, як вваажає за потрібне. Якщо комусь здається, що ЄС використовуює незаконні методи - хай звертається до суду.
Президентські вибори завдяки Порошенку пройшли чесно. В усякому разі, гучних скарг не було.
Сподіваюсь, що парламенські теж пройдуть чесно. Якщо не враховувати втручання кремля в нашу передвиборчу кампанію, зокрема чезез медведчука. Чи Ви це заперечуєте?
У нас в вами разные понятия о достоинстве)
Не считаю достойным обзывание кандидата в президенты, например, наркоманом, ролик со сбиванием конкурента камазом, морды Путина по всей стране на бордах, и тому подобные грязные технологии, которые применялись штабом Пррошенко.
Не только я, народ Украины, как видите, тоже посчитал его недостойным.
А его клоунские гастроли перед выборами это действительно его дело и его право)
А наше право повеселиться над его частушками, анекдотами и клоунадой, согласны?)
Последний раз редактировалось Тополек; 14.07.2019 в 21:23.
Давно я тут не была. Аве Порох, мы за тебя.
Наверное достойные кандидаты Парубий или Геращенко
Експрезидент України Петро Порошенко розказав, що його партія має кандидатуру на пост прем’єр-міністра України.
Про це у неділю, 14 липня, він сказав у ефірі телеканалу ICTV.
Про цьому Порошенко відмовився озвучувати ім’я цієї людини. Він лише зазначив, що “це гідна кандидатура”.
Крім того Порошенко пост прем’єр-міністра назвав “кризою жанру”.
Веселіться, якщо весело. Але у декого аж зуби скриплять, коли пише про Порошенка.
Так, можливо деякі заходи екс-президента були невдалими. Але після виборів це забудуть і будуть оцінявати політиків по справах, які вони роблять на користь України. Чи тільки для своєї кишені. Чи навіть проти України.
https://www.facebook.com/unp.ukr/videos/2064882146951891/?t=7Збираєтеся 21-го липня голосувати за Порошенка і ПЄС?
Добре, але спочатку дайте відповідь на дуже просте питання - чому Порошенко назвав загибель Небесної Сотні "схемою" і вказав пальцем на себе, коли говорив про організатора цієї "схеми"?
Дайте відповідь на це просто питання і можете з чистою совістю йти 21 липня голосувати за Порошенка.
Nothing Else Matters(с) Боже, Україну бережи.
Смотрю,что много желающих носить барыге передачи в тюрягу..Ну и правильно-вместе "работали" ПЯТЬ лет,что бы народ стал НИЩИМ..
Твій пес не тільки невдало жестами поводиться, він всім своїм існуванням протидіє патриотизму українців.
Я за об'єднаних націоналістів №21 віддам голоси. Бо їх так багато пес та його прихільники з мокшані перебили за 6 років етноциду. А коли нація зменьшується, тоді треба її солідаризувати будь с ким. Українців меньшає, вата залишилась не змінною, бо в песа була домовленність з Майдану - ліквідувати націоналістів.
Nothing Else Matters(с) Боже, Україну бережи.
Социальные закладки