Тема: Петр Порошенко

Ответить в теме
Страница 2724 из 3866 ПерваяПервая ... 1724 2224 2624 2674 2714 2722 2723 2724 2725 2726 2734 2774 2824 3224 3724 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 54,461 по 54,480 из 77318
  1. Вверх #54461
    Живёт на форуме Аватар для Monsieur Anatole
    Цитата Сообщение от Max_67 Посмотреть сообщение
    что ты ответил??
    ты нихрена не ответил,прикинутся шлангом, это ответ?*
    Я уже писал, что не занимаюсь разжевыванием очевидного. Для тебя сделал исключение: пожевал и в рот вложил. Но у тебя и глотательный рефлекс не исправен. Сочувствую

Цитата Сообщение от Frage? Посмотреть сообщение
    Что бы я начал к тебе уважительно относиться,
    Я в этом нуждаюсь? Дай подумать.

Цитата Сообщение от denizz Посмотреть сообщение
    Так или иначе в Украине все будет хорошо.
    В последнее время я в этом сильно не уверен.

Цитата Сообщение от KYS Посмотреть сообщение
    Это называется не надо лезть со свиным рылом в калашный ряд.. .
    С какого такого, недоразумение из чужой страны рассказывает кто и как должен отдавать честь в Украине.
    Если бы это создание было умное, то оно бы почитало, что Главнокомандующему честь отдаётся не зависимо от формы одежды.
    Неплохо было бы, если бы "недоразумение из чужой страны" поучило тебя приличным манерам. Но тебе повезло, я не люблю участвовать в примитивном сраче.
    Для начала погугли и узнай, откуда взялось выражение "со свиным рылом в калаЧный ряд" и в каких случаях оно применяется. Это пойдет тебе на пользу.
    Не учите детей читать. Учите их сомневаться в прочитанном.

2. Вверх #54462
    Не покидает форум Аватар для Dalmore
    Вот это телемост

Народ безмолвствует....(с)

3. Вверх #54463
    Не покидает форум Аватар для Аист79
    Цитата Сообщение от Леонид Генадиевич Посмотреть сообщение
    Молодой,современный человек,одевается так,как одевается его поколение.Молодец.
    Якби Зеленський так одягнувся на зустріч з молоддю - то це ще можна було б зрозуміти.
    Але це була зустріч з військовими, нашими захистниками. І Зеленський продемонстрував до них неповагу.
    Якщо камуфляж не подобається - одягнув би звичайний піджак, можна без краватки.
    А в такому вигляді навіть не в кожний пристойний заклад пускають.

Щоправда, я б не заперечував, якби Зеленський одягнув подібну сорочку на зустріч з путіним.

4. Вверх #54464
    Цитата Сообщение от Velta Посмотреть сообщение
    Сергей Гайдай
    2 ч. ·
    Сучасна війна починається не з артпідготовки і не з авіональотів. Вона починается з захоплення засобів масової інформації і з освоенням агентами агрессора політичного процесу в краіні, що стане обьектом нападу. Населення разом з «легітимними» органами влади повинне зустрічати окупаційні війска з квітами.

Моя стрічка переповнена воланням патріотичних членів ФБ про россійский реванш на телебаченні.

Але у мене питання до дякувальнодумаючейдвадцяти п’ятивідсотковій спільноти, а хто відкрив двері найпотужнішому путінському агенту в країну? Хто дав йому офіційний статус, право кожного дня літати на своему літаку у Москву? Хто забезпечив йому фінансову базу, практично ставши бізнеспартнером? При президентстві кого - ні прокуратура, ні СБУ, ні взятий їм під контроль парламент не поставили барьерів для персон що визначають свою позицію як позицію співпраці і примирення з Кремлем - заборонивши їм політичну діяльність, фінансування політичної діяльності, публічну діяльність, володіння інформаційними ресурсами, валодіння стратетнічно важливими активами (енергетика)? Хто на законодавчому рівні не визнав таку діяльність злочною і антидержавною? При чіій каденції першої особи держави що має більшість у Раді і зі згоди кого почалося придбання 112 і створення News One, і не була заборонена діяльність Інтера?

А зараз маємо наслідкі які вам не подобаються? Поперло лайно і ви нарешті його помітили і готові виходити на Майдан? Все це з явилося за останні 40 днів?

А коли інші люди рік тому виходили на Майдан проти торгівлі з окупованими територіями, проти корупції в оборонпромі і армії, проти співпраці з Медведчуком, проти партнерства з кримінальними і пророссійскими мерами украінскіх міст і вимагали імпічменту діючого президента - ви називали їх планом «Шатун» і провокаторами, що розхитують човен української державності?

Головне зберегти державу? НАТО і ЕС? Геть від Москви?

Коротка пам`ять, відсутність рефлексії і політична сліпота...
    На стандатрний набір звинувачень, які систематично закидають Порошенку: нібито очолювання корупції, торгівля на крові, нерозслідування резонансних злочинів, організація котлів, мародерство, крадіжки з бюджета, "провокація" в Керченській протоці, ухиляння від сплати податків та інше, вже ніхто не звертає уваги. І тепер вирішили ще нагадати про медведчука.
    Я вже писав, що якщо путін поставив умову, що буде мати справу тільки з медведчуком, то Порошенко був змушений на це погодитись.
    Як би там не було, але зараз у нас президент Зеленський. Він відсторонив медведчука і я це вітаю. Нічого страшного, якщо медведчук навіть потрапить в Раду. Це лише один голос. А якщо медведчук дійсно злочинець і новий генпрокурор зможе це довести, то він звернеться до ВР з проханням надати згоду на позбавлення медведчука недоторканості і згоду на його арешт. І нова коаліція, створена на основі партії Слуга Народу, одностайно проголосує за це рішення. А як же інакше?

Доречі, крім медведчука, до Ради рветься ще багато колішніх недолюстрованих регіоналів.
    Последний раз редактировалось Аист79; 08.07.2019 в 17:32.

5. Вверх #54465
    User banned
    Цитата Сообщение от Аист79 Посмотреть сообщение
    Так, Порошенко погорячкував, як і колись з Новинським. Такий вже в нього характер.
    Але якщо почнеться розслідування цієї події, то дуже хотілось би дізнатись, хто дав команду принести таку кількість кульок на мітинг і скільки за це заплатили.
    Интересно, сколько платили на майдане в 2013-2014 тем, кто совершал госпереворот?

6. Вверх #54466
    User banned
    Спроси в маЦкве.Это же совсем рядом.

7. Вверх #54467
    User banned
    Цитата Сообщение от Леонид Генадиевич Посмотреть сообщение
    Спроси в маЦкве.Это же совсем рядом.
    Ты из Калуги?

8. Вверх #54468
    User banned
    Можливо, за таку сорочку стиляги і дають сотні баксів, а я не дав би більше 10 гривень.
    Вона може бути доречною для конферансьє 95 кварталу, але не для головнокомандувача Української армії.
    Это ты ещё разноцветные носки Трюдо не видел ))) он от этого не перестал быть лидером Канады и думаю что ему "на вид" из-за них не поставили !

9. Вверх #54469
    Не покидает форум
    На стандатрний набір звинувачень, які систематично закидають Порошенку: нібито очолювання корупції, торгівля на крові, нерозслідування резонансних злочинів, організація котлів, мародерство, крадіжки з бюджета, "провокація" в Керченській протоці, ухиляння від сплати податків та інше, вже ніхто не звертає уваги. І тепер вирішили ще нагадати про медведчука.
    Я вже писав, що якщо путін поставив умову, що буде мати справу тільки з медведчуком, то Порошенко був змушений на це погодитись.
    Як би там не було, але зараз у нас президент Зеленський. Він відсторонив медведчука і я це вітаю. Нічого страшного, якщо медведчук навіть потрапить в Раду. Це лише один голос. А якщо медведчук дійсно злочинець і новий генпрокурор зможе це довести, то він звернеться до ВР з проханням надати згоду на позбавлення медведчука недоторканості і згоду на його арешт. І нова коаліція, створена на основі партії Слуга Народу, одностайно проголосує за це рішення. А як же інакше?

Доречі, крім медведчука, до Ради рветься ще багато колішніх недолюстрованих регіоналів.
    тупее электорат еще нужно поискать ,чем электорат пэтра
    самое удивительное ,что они считают поддерживая пэтра себя первыми патриотами,просто без слов -дно!

10. Вверх #54470
    User banned
    Якби Зеленський так одягнувся на зустріч з молоддю - то це ще можна було б зрозуміти.
    Але це була зустріч з військовими, нашими захистниками. І Зеленський продемонстрував до них неповагу.
    Якщо камуфляж не подобається - одягнув би звичайний піджак, можна без краватки.
    А в такому вигляді навіть не в кожний пристойний заклад пускають.

Щоправда, я б не заперечував, якби Зеленський одягнув подібну сорочку на зустріч з путіним.
    Кажись неповага только в твоей и петею укушенных головах )))

11. Вверх #54471
    Не покидает форум Аватар для Владимир В.П.
    Цитата Сообщение от Kongo Посмотреть сообщение
    Ты из Калуги?
    Ольгино, это не Калуга))
    " главный враг не невежество, а иллюзия знания "

12. Вверх #54472
    Цитата Сообщение от stormdancer Посмотреть сообщение
    Это ты ещё разноцветные носки Трюдо не видел ))) он от этого не перестал быть лидером Канады и думаю что ему "на вид" из-за них не поставили !
    Та, детский сад))
    ("Почему в зеленой шляпе"?)

13. Вверх #54473
    самое удивительное ,что они считают поддерживая пэтра себя первыми патриотами,просто без слов -дно!
    Все относительно,для кого- то дно,кому-то пентхаус с видом на Яузу))

14. Вверх #54474
    Цитата Сообщение от Kongo Посмотреть сообщение
    Интересно, сколько платили на майдане в 2013-2014 тем, кто совершал госпереворот?
    Я був кілька днів на Майдані. Нічого не платили. Тільки чаєм пригощали.

Щодо госпєрєворота - це версія путіна. У нас його вважають хуйлом.

Цей "тупий" електорат домігся того, що Зеленський відмовився від ідеї "просто перестать стрелять" і все більше займає проукраїнську позицію.

15. Вверх #54475
    Леди Совершенство
    Петра шоколадного чуть не побили в Хмельницком)
    Добро должно быть с кулаками, заявил бывший, после того, как удрал от людей, кричащих - позор, и в следующий раз получите по морде)))
    Если он продолжит турне с запада на восток, то в каждой последующей области охранников с кулаками, защищающих его "добро" и морду, понадобится все больше и больше)))

16. Вверх #54476
    Не покидает форум
    Я був кілька днів на Майдані. Нічого не платили. Тільки чаєм пригощали.

Щодо госпєрєворота - це версія путіна. У нас його вважають хуйлом.

Цей "тупий" електорат домігся того, що Зеленський відмовився від ідеї "просто перестать стрелять" і все більше займає проукраїнську позицію.
    а при чем тут вы?
    вы домоглись пока только реванша,дальше будет

17. Вверх #54477
    Не покидает форум
    Цитата Сообщение от Тополек Посмотреть сообщение
    Добро должно быть с кулаками, заявил бывший, после того, как удрал от людей, кричащих - позор, и в следующий раз получите по морде)))
    Если он продолжит турне с запада на восток, то в каждой последующей области охранников с кулаками, защищающих его "добро" и морду, понадобится все больше и больше)))
    провокаторы ,не иначе

18. Вверх #54478
    Не покидает форум Аватар для seaeng
    Цитата Сообщение от Тополек Посмотреть сообщение
    Це як? Невже не змогли дотягнутись, чи може він пластиковою посудою захищався, яку ви тут вже обсосали? )))))))
    Дякую, Боже, що я не москаль

19. Вверх #54479
    Постоялец форума Аватар для alex-sts
    https://m.youtube.com/watch?v=-p0C-EneQ70. На порошенко завели новое уголовное дело

20. Вверх #54480
    Не покидает форум Аватар для Таня 98
    Шатун Порошенко. Как экс-президент пытается дестабилизировать ситуацию и подготовить новый Майдан

Находясь в шаге от полной потери власти окружение бывшего президента Петра Порошенко пытается поднять свои рейтинги и вернуть прежний политический вес благодаря "антиреваншистской" риторике и уличным акциям.
    https://www.ukr.net/#news/details/politika/72552234/

Ответить в теме
Страница 2724 из 3866 ПерваяПервая ... 1724 2224 2624 2674 2714 2722 2723 2724 2725 2726 2734 2774 2824 3224 3724 ... ПоследняяПоследняя

Метки этой темы

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права