| ||
Тема: Петр Порошенко
Мирослав Гай
14 июня в 22:48 ·
У мене все горить всередині.
Я злюсь на Порошенка за те, що Медведчук скуповує телеканали, а Зеленський порушує Конституцію.
Це безсилий гнів, що Порошенко не рейдерив ті телевізійні канали та радіо, не закривав беззаконно проросійські змі, не дав команди спецназу перестріляти проросійську наволоч по містах, не націоналізував підприємства олігархів, не ввів воєнний стан на рік, не очолив суди, а почав там повільні реформи, не зосередив увесь силовий блок у своїх руках...
Він вирішив іти по закону, цивілізовано, шляхом довгих, мало зрозумілих для населення реформ. Томос, Безвіз, Лоукости...
А тепер маємо грандіозний реванш, який, навіть із наявністю лібералів у парламенті, закінчиться революцією.
Бо навіть купівля Медвєдчуком чергового каналу, не зробить з України Росію.
Мене розбирає лють. Мене розриває розуміння, що Україну знову шматуватимуть невігласи та проросійські функціонери з гебні.
Незабаром ми побачимо, як у військах відмінять гасло Слава Україна, бо вже зараз деякі поновлені генерали вимагають замість Пане, звертатися до них Товариш.
Це непросто проросійський реванш - це реванш низької культури та совка, що б'є своїм прутнем по фортеп'яно української незалежності.
Ага пєдро просто имел откаты от медведчука, скорее всего имел с ним совместный бизнес. а тем временем медведчук скупал партии и каналы. Если порошенка что либо не устраивало, то например во Львове был муссорный кризис, Михо посадили в самолет и до свидания, а тут он пошел цивилизованным путем ... гы .... цивилизованный путь это когда кум хуйла, на деньги хуйла скупает партии и медиа и он в полном шоколаде, а вот если кто то выступал против политики порошенки, то тут ни об какой цивилизации речи не шло.
В паре с херащенко,с тёлкой 3-го тысячелетия- легко сработается..Только те головы выше забрасывают-"от гордости за большую работу".
Это я про шизофреников и мерзавцев, которых он пытается протянуть в Раду.
Его каденция закончилась, но он очень жаждет чтоб в Раде работала его команда с разными луценками и балансиновичами.
Посмотрите еще раз видео с Балансинович? Вы собираетесь голосовать за эту тварь? Только не требуйте от меня называть ее женщиной, там женского ничего нет.
Хотя, кому и кобыла невеста (с).
Превзойдет))) В сети гуляет видео, как она старуху обплевывает, в прямом смысле харкается как верблюд, и при этом беснуется и проклинает и бабулю и всю ее семью.
Оказывается это она со свекровью разбираетсяи проклинает собственных детей, о пылу гнева, бесноватая даже не думает, что ее дети это бабулина семья.
С такими талантами ей одна дорога - в ПЭС.
Вважаю, що Баласинович випадково потрапила в список партії. Вже є реакція
Саме для таких перевірок демократичні сили України домоглися відкритих списків."Европейская Солидарность" поддерживает важность реакции на замечания общественности и считает очистки списков нормальной европейской практикой, - отметили на сайте партии.
После проверки в партии решат, стоит ли оставлять Баласинович в своем составе.
Але це поки одна кандидатура в списку ЄС, поведінка якої виявилася непристойною.
В списку Слуги народу подібних знайшли вже 7.
Щодо інших жінок з списку Європейська солідарність - я вважаю їх цілком прийнятними кандидатками. Якби таких депутаток в Верховній Раді було побільше - Україна вже зробила би необхідні реформ, а можливо вже вступила в НАТО і ЄС.
І не треба транслювати весь той бруд, що вкидає кремль в український інформаційний простір. Вони виконують зовсім інші завдання - чим в Україні гірше, тим краще.
Ага) только Зеленский тут же убрал этих семерых, а Порошенко все проверяетКремль на бабулю плевал и матами журналистов крыл?)))
Какая проверка еще нужна?Смех и только))))
Социальные закладки