| ||
Тема: Петр Порошенко
Державна комісія з регулювання тарифів, тільки під іншою назвою, була створена ще у 1994 році
Доречі, а якщо Конституційний суд визнає неконституційним достроковий розпуск Верховної ради, то Зеленського на нари?Регулювання енергетики започатковане в Україні в грудні 1994 року, коли Указом Президента України була утворено незалежний позавідомчий постійно діючий державний орган - Національна комісія регулювання електроенергетики України (НКРЕ). Це був третій в Європі орган регулювання енергетики після британського регулятора OFFER (1989 р.) та угорського HEO (вересень 1994 р.). У 1997 році повноваження НКРЕ були поширені на нафтогазовий сектор.
В 2000 р. НКРЕ було визначено центральним органом виконавчої влади із спеціальним статусом, підконтрольним і підзвітним Президентові України, а в 2011 р. – державним колегіальним органом, підпорядкованим Президенту України і підзвітному Верховній Раді України.
Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг (Нацкомпослуг), утворена в 2011 р. У серпні 2014 р. НКРЕ та Нацкомпослуг ліквідовано, їх функції були покладено на Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, згідно з Указом Президента України від 27 серпня 2014 року № 694/2014.
http://www.nerc.gov.ua/?id=21924
[QUOTE][QUOTE=X3M;72800964
вора на нары[/QUOTE]
Так что с Роттердам +?
Ось тут можна поставити своє "ФЕ" зельоним свиням що рвуться в Раду
https://sluganarodu.ua/candidates/li...ktDNShd8nSdNto
порохоботы что-то курят, наверно )
Дурень - це автор цього лайноролика Максим Гольдарб, який стверджує, що на підставі рішення Конституційного суду про неконстуційність указу Президента його слід "пакува-ти".
Тому я і навів аналогию з указом іншого президента, який теж може виявитись неконстуційним.
Кремлівські фейки про причетність Порошенка до корупції, майнових, військових та інших злочинів вже кілька років вкидуються в інформаційний простір України в розрахунку на те, що нездатні самостійно мислити українці в них повірять.
Але де хоч один вирок суду, що доводить злочин Порошенка?
у вас у всех что не материал то кремлевский фейк, я уже привык ))
А кому они нужны-продажные "правдолюбы"..??.Пусть "пишут" что хотят.Кто на это обращает внимание,или у кого ,читая эту грязь-поменяется мнение.Они работают на Зеленского,но за деньги барыги."Спасибо пётр".Крапка.
На Порошенка виливають значно більше бруду, ніж на Зеленського. Я це читаю, але думка про Порошенка в мене не змінилась. Він працював на посту президента, як вмів. І жоден злочин, що інкримінується Порошенку - не доведений.
Хай Зеленський зробить щось краще, я висловлю тільки задоволення.
Але поки поганому танцюристу щось заважає. Порошенко був в такому ж становищі, коаліції фактично не було (про це зелеботи волали, виправдовуючи дострокові вибори) і далеко не всі законопроекти президента схвалювались. Але він не скиглив, як дехто зараз.
Последний раз редактировалось Аист79; 16.06.2019 в 08:18.
"Як вмив"..А вмив як конченный вор и проходимец.
Социальные закладки