| ||
Тема: Петр Порошенко
Жаль,что барыге не подсказали,что гантели золотые.ОНО бы зубами грызло.
Сегодня состоялся сходняк барыгиной партии.О стал председателем.."Мы идём,что бы побеждать"..Думаю,что до Выборов поедет "побеждать" за границу..."Новая партия" и председатель-барыга...Юмор...
Особисто я менше за все слухаю якусь мацкву. Справа в тому, що Зеленський не подобається не тільки патріотично налаштованим українцям, але і кремлю. Тому критика на його адресу лунає і звідси, і взідти.
А методички з кремля, на мою думку, отримують ті, хот досі не припинив "мочити" Порошенка.
До речі, зараз відбувається з'їзд партії Європейська Солідарність.
Следующий "съезд" будет в Лукьяновке...В это верит весь народ Украины..боты к народу Украины отношения не имеют.
Причем критика одинаковая один в один.
А Порошенка кремлю мочить за что? его уже замочил собственный народ. В политикуме есть фигуры куда более влиятельные и интересные для кремля.
Поэтому и беспокоят порохоботы, цитирующие кремлевские методички и к патриотам они не имеют никакого отношения.
Ось це виділене - і є ключове, розумієш. Віра.
Що б не сказав Порох, чи хтось з його команди, або навіть я - апріорі піддається недовірі та оскаржується. Навіть якщо це буде "небо блакитне, трава зелена".
Ну скажи - хіба я не права? Хтось із зелюків хоч раз, один-єдиний разочок хоч в чомусь погодився з протилежною стороною?
Ні. Бо це для вас принципове - ніколи і ні з чим не погоджуватись, відстоювати зе, щоб він не робив.
Зе скаже - люблю путіна і одружусь з ним - от побачиш, ти перший прийдеш з тезою "він має на це право, оставьтє вову в покоє".
Тому будь які суперечки в цьому напрямку не мають жодного сенсу.
Що стосується мене особисто - я не вірю Данилюку і вважаю, що цим хайпом він просто продовжує "мочіть Пєтьку", як завєщал їм з вовой Коломойський.
Бо сплутати АП з РНБО, і монітори з серверами він не мог, доросла ж людина. Тому - просто брехло.
Пороху я вірю вибірково, як і всім іншим людям. І в те, що він не хотів просто так витрачати власні кошти, а орендував монітори - вірю. Рахувати ця людина вміє.
До речі - а чи є якісь документальні підтвердження, що дійсно сталась крадіжка? Чи подана заява в поліцію? Чи є відомості на сайті державних закупівель про те, що вкрали "купленное за государственньіе деньги"?
Якщо є, і це не не просто брехливий вкид Данилюка - з задоволенням ознайомлюсь.
А мы предупреждали!
"Хороший человек,настоящий патриот Украины" руководил в Харькове штабом по Выборам барыги.Это гепа,который собрался с трухой идти в зраду ,организовав "стаюд мэров городов"..Он "переживает за Украину",он "любит Украину"..Его подчинённые купили ёлок по четверти миллиона за штуку.Цены превышена примерно в 10 раз.А ОНО вчера мурчало,что "городу нужен его опыт"..Городу и стране такие негодяи категорически не нужны,причём как в Харькове,так и в Одессе.
Якщо директив мочити Пороха з кремля не надходить, то звідки продовжує з'являтися лайно, майже на кожній сторінці? Місцеві боти проявляють ініціативу? По принципу Карфаген повинен бути зруйнований? Так завзято навіть януковича не мочили. А Порох все одно не сидить і не втікає. Ба більше, сьогодні взяв участь у з'їзді партії Європейська Солідарність, де його обрали головою партії.
І якщо можна, назвіть, будь ласка фігури, з Вашої точки зору цікаві для кремля.
Надежда Савченко: Военные склады в Балаклее были взорваны по приказу Петра Порошенко.
В интервью на телеканале канале 112 Украина 29.05.2019 Народный депутат Верховного Совета Украины Надежда Савченко заявила, что военные склады под Белаклеей (Харьковская обл.) в 2017 году были взорваны военнослужащими ВСУ (21-й отдельный мотопехотный батальон "Сармат") по личному приказу Петра Порошенко с целью сокрытия масштабных хищений.
Социальные закладки