неплохая методичка для порохоботов
https://www.bbc.com/ukrainian/featur...RcX9WQvk3uxNjE
не благодарите, сам пользуюсь)))
| ||
Тема: Петр Порошенко
неплохая методичка для порохоботов
https://www.bbc.com/ukrainian/featur...RcX9WQvk3uxNjE
не благодарите, сам пользуюсь)))
А за то,что Украина стала беднейшей страной Европы-кого благодарить?Или это не важно,это мелочи?Почему за это толпа его не отблагодарила?.Я уверен-что его ещё отблагодарит закон.
Надо сказати, що Порох програв не потому що ктось вложив гроші, а потому що його предвиборна кампанія була не цікава людям. Я не знаю, чому його аналітики, статисти не сказали йому, що не може президент світської держави йти на вибори с релегійними лозунгами. Що народ хоче другого. Він хоче мира, роботи, рабочої поліції, судової системи, щоб можно було дати дітям освіту, якесь понятне медичне обслуговування, планувати якось завтрашне майбутне. Порошенко же нічого не зробив для цього та програв. Планувати майбутне при Порошенко, це планувати їхати гасторбайтером.
За п'ять років не була зроблена ні одна інфраструктурна реформа. Верніше реформи начались, але практично всі були згорнути. Налогова реформа: ми майемо как и мали все теж азіровский кодекс, да деякі реформи якось провели, но це капля в морі. Разрешительна система: тут практично ваще нічого не змінилось. КЗОТ: практично все осталось по старому. Судова реформа: не змінилось ні чого. Реформа правоохоронних органів: в результаті реформ стало гірше практично на всіх уровнях. Діло свинарчуків показує, що абсолютно всі правоохоронні органи беруть хабарі та покривають мародерство у армії.
Зараз рашка намагаэться устроъти нам бензинову кризу. Що за 5 рокыв було зроблено? Нічого. Ни один НПЗ не був не тільки не построений, але й не модернизований. Пропаганда нам вещала, що керченський міст не може бути зробленний. Що в результаті? В результаті ми маємо по суті діла Мариуполь у полублокаді. Таж сама проблема с тим що вован став давати паспорти мішканцям ордло. Що зробила Украіна? Нічого. Ті кто хотів виїхати, якось виїхали. Що далі? Роботи нема, допомоги від государства тєж нема.
Ось чому програв Порошенко, а не потому, що ктось там гроші вбухав.
ЗЫ. По поводу медведчука та іншої мразі: Медведчук за ці 5 років дуже гарно себе почував. Скупав СМІ, пратіі, торгував соляркою, газом, літав до москви. Странно це. Мені здається що він не ненавидить, а він діловий партнер нашого минулого президента. По поводу ригів: Риг та сепаратист Гончаренко чудно став членом БПП. Але ж іменно він звав до нас рашку. Тебе це не смущаїть?
Последний раз редактировалось denizz; 26.04.2019 в 02:13.
А вот некоторые хотят, но не могут, а у некоторых не получается. С ними как? Недавно встретил абсолютно принципиального полиса, который пришел "служить и защищать". Молодой парень, одессит, начитанный и толковый. Знаешь, где его встретил? Правильно думаешь, он на проходной пропуска проверяет. Очень принципиально проверяет, наверное, и оттуда слетит. С такими вот как? Вот хочет он дорасти хотя бы до старлея, а дадут ему?
Социальные закладки