Тема: Петр Порошенко

Ответить в теме
Страница 2463 из 3861 ПерваяПервая ... 1463 1963 2363 2413 2453 2461 2462 2463 2464 2465 2473 2513 2563 2963 3463 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 49,241 по 49,260 из 77201
  1. Вверх #49241
    User banned
    Цитата Сообщение от Bivaliu Посмотреть сообщение
    Ну і??
    Які це збитки нанесе йому особисто? Понизить амбіції на певний час і лише?
    я чужие деньги не считаю, пеце очень повезёт, если он останется на свободе

2. Вверх #49242
    Не покидает форум Аватар для Bivaliu
    Цитата Сообщение от ОХОТНИЦА Посмотреть сообщение
    та тут уже этих примеров было..
    Це не приклад, а решта - просто демагогія!
    Шановна, отримані ним прибутки - це відсотки по вкладам та прибутки від діяльності підприємств під зовнішнім керівництвом...
    Учіться порядності в усьому. От я за нього не голосував, мій кумир - інший, але я за об'єктивність у оцінках, справедливість у обвинуваченнях і проти підлості та наклепів, що є сутністю більшості людей...
    "Новороссы" - биологические остатки Российской империи...

3. Вверх #49243
    Живёт на форуме Аватар для ОХОТНИЦА
    Це не приклад, а решта - просто демагогія!
    Шановна, отримані ним прибутки - це відсотки по вкладам та прибутки від діяльності підприємств під зовнішнім керівництвом...
    Учіться порядності в усьому. От я за нього не голосував, мій кумир - інший, але я за об'єктивність у оцінках, справедливість у обвинуваченнях і проти підлості та наклепів, що є сутністю більшості людей...
    ваша объективность это как не вижу у себя бревна в глазу
    Veni, vidi, vici

4. Вверх #49244
    Не покидает форум Аватар для Таня 98
    Боже как он хочет остаться у власти ,противно и гадко.
    Чинний глава держави і кандидат у президенти Петро Порошенко заявив, що кожен його прихильник має до 21 квітня переконати проголосувати за нього прихильників Володимира Зеленського

"Завдання: прошу переконати мінімум трьох прихильників Зеленського і інших кандидатів і привести їх на виборчу дільницю. Цього буде достатньо для нашої перемоги", - закликав він.

5. Вверх #49245
    Не покидает форум Аватар для galya2013
    https://www.rbc.ua/ukr/news/poroshenko-pribyl-maydan-nezavisimosti-1555674745.html
    Марш защиты Украины сегодня на Майдане.Всмотритесь на фото в лица тех,кто идет в колоннах: один по мобильнику разговаривает, другие между собой, третьи идут как зомби, замотавшись флагом и главная их цель: только бы заплатили обещанную сумму,чтобы было, чем детей накормить и купить лекарства пожилым родителям..Нет даже намека на какую либо позицию.
    Последний раз редактировалось galya2013; 19.04.2019 в 16:47.
    Слабые мстят,сильные прощают,а счастливые забывают.

6. Вверх #49246
    User banned
    Что-то тревожно мне. Стягивает пап своих сторонников в фанзону. Обыкновенных, в сущности, обманутых им людей. Которые ни в чём перед ним не провинились и нисколько им не ценятся.
    Так иногда бывает (вспоминаю наш куликовопольский эпизод) что герои вчерашних дней, обманутые, использованные своими вождями, приносятся в жертву...

7. Вверх #49247
    Цитата Сообщение от skeyl Посмотреть сообщение
    я чужие деньги не считаю, пеце очень повезёт, если он останется на свободе
    Були б Ви на контакті, я б з Вами поспорив, а так - немає жодного сенсу.
    Я Вам даю гарантійну імовірність (95%), що ніхто і нікуди його садити не буде.
    Зміна "козирів" на політичному олімпі не руйнує колоду карт, а лише змінює хід подальшої гри. Чомусь люди на стільки буквально сприйняли перемогу Зеленського, що отупіли від повних штанів радощів. Нічого не зміниться. Політична та економічна еліта (олігархат) залишаться на своїх місцях. Відбудеться лише перерозподіл зон впливу та відсотків бюджетів між ними.
    Понад 10 років тому я писав, що це все є результатом поділу компартійної "еліти" та партгоспактиву на команди і нагадує проведення першості з волейболу. Де мяч - влада, сітка - вибори, суддя - черговий "підрахуй", команди - бувша "еліта" (со чадамі), а всі ми - глядачі, яким дозволили свистіти, лузати насіння, тупотіти ногами і вигукувати: "Партачі, чоботярі, дармоїди, халявщики тощо..."

8. Вверх #49248
    Цитата Сообщение от ОХОТНИЦА Посмотреть сообщение
    ваша объективность это как не вижу у себя бревна в глазу
    А яку колоду я повинен побачити у своєму оці? Я приймаю участь у виборах, "член", чи кандидат у "члени"?
    У Вас там все нормально?

9. Вверх #49249
    Цитата Сообщение от Таня 98 Посмотреть сообщение
    Боже как он хочет остаться у власти ,противно и гадко. .
    А Ви б не хотіли?
    Поразка руйнує всі його плани та боляче б'є по самолюбству і змінює особисті перспективи на багато років наперед: то ручкався з першими особами, а тут шанс ручкатись лише з нечестивим складом ВР...

10. Вверх #49250
    Цитата Сообщение от galya2013 Посмотреть сообщение
    и главная их цель: только бы заплатили обещанную сумму,чтобы было, чем детей накормить и купить лекарства пожилым родителям...
    Я зараз розплачусь. Ви там, серед них, жебраків помітили?

11. Вверх #49251
    Не покидает форум Аватар для Таня 98
    А Ви б не хотіли?
    Поразка руйнує всі його плани та боляче б'є по самолюбству і змінює особисті перспективи на багато років наперед: то ручкався з першими особами, а тут шанс ручкатись лише з нечестивим складом ВР...
    Так какая это демократия ,он сегодня целый день льёт грязь на своего оппонента и говорит непонятный бред ,приведи ещё пару человек и пусть голосуют за меня . У него вообще то есть мужское достоинство???? Прямо как тряпка половая

12. Вверх #49252
    Цитата Сообщение от ..Holic Посмотреть сообщение
    Что-то тревожно мне. Стягивает пап своих сторонников в фанзону. Обыкновенных, в сущности, обманутых им людей. Которые ни в чём перед ним не провинились и нисколько им не ценятся.
    А ті, хто підтримає Зеленського, не жертви обманів та своїх ілюзій? Ви упевнені, що завтра настане щастя?? Я Вам гарантую зворотнє і Ви у цьому незабаром переконаєтесь. Наше ДЕСТРУКТУРОВАНЕ суспільство не може породити "благодать", а лише розбрат, сварки, бійки і подальше запустіння...

13. Вверх #49253
    User banned
    Були б Ви на контакті, я б з Вами поспорив, а так - немає жодного сенсу.
    Я Вам даю гарантійну імовірність (95%), що ніхто і нікуди його садити не буде.
    Зміна "козирів" на політичному олімпі не руйнує колоду карт, а лише змінює хід подальшої гри. Чомусь люди на стільки буквально сприйняли перемогу Зеленського, що отупіли від повних штанів радощів. Нічого не зміниться. Політична та економічна еліта (олігархат) залишаться на своїх місцях. Відбудеться лише перерозподіл зон впливу та відсотків бюджетів між ними.
    Понад 10 років тому я писав, що це все є результатом поділу компартійної "еліти" та партгоспактиву на команди і нагадує проведення першості з волейболу. Де мяч - влада, сітка - вибори, суддя - черговий "підрахуй", команди - бувша "еліта" (со чадамі), а всі ми - глядачі, яким дозволили свистіти, лузати насіння, тупотіти ногами і вигукувати: "Партачі, чоботярі, дармоїди, халявщики тощо..."
    я с тобой во многом согласен), но в жизни иногда непредвиденные (неожиданные) вещи случаются, такие например, как победа Зеленского

14. Вверх #49254
    Цитата Сообщение от Таня 98 Посмотреть сообщение
    Так какая это демократия
    Ви пригадали "демократію"? А де Ви її бачили?
    Якщо не вважали олігархів і їх кум/сват/братів за народ, то кого з простолюдинів Ви там помітили.., у владі?
    Закон не забороняє ні наклеп, ні брехню ні навіть відверту підлість у протистоянні. Поцікавтесь, що казав Трамп про Клінтон?
    А їх демократія і наша - це навіть не небо і земля, а небо і підвалини шахти...
    Последний раз редактировалось Bivaliu; 19.04.2019 в 16:34.

15. Вверх #49255
    User banned
    А Ви членом пеньки не збивали?
    Дивне запитання, правда?
    Згодний, але воно за своїм змістом - в унісон Вашій "змістовній" відповіді...
    Добре, буду з вами розмовляти простими словами: Народу пофіг, яка влада буде з нього шкуру драти. Але коли деруть занадто боляче, народ повстає. Так що заберіть свой "члєн", він вам ні у бесіді, ні в чому ще аж ніяк не допоможе. Минув його час.

16. Вверх #49256
    я с тобой во многом согласен), но в жизни иногда непредвиденные (неожиданные) вещи случаются, такие например, как победа Зеленского
    А Він - це прототип Тайсона, якого колись купив "Шахтар".
    От лише цього купили ОЛІГАРХИ-вигнанці. Їх рила примелькались тут і їм ніхто не повірить, от вони купили нового виконавця, який слухняно буде виконувати їх команди. Послухайте запис розмови Бені з мером Дніпра, я її раніше розміщував.
    Людина з Ізраїля "натягує" держслужбовця високого рангу в Дніпрі, а той, як пацан, виправдовується перед ним...

17. Вверх #49257
    Цитата Сообщение от Безенчук Посмотреть сообщение
    Добре, буду з вами розмовляти простими словами: Народу пофіг, яка влада буде з нього шкуру драти. Але коли деруть занадто боляче, народ повстає. Так що заберіть свой "члєн", він вам ні у бесіді, ні в чому ще аж ніяк не допоможе. Минув його час.
    Він мій на стільки ж, як і Ваш.
    Чи це Ви з Придністров'я, чи з "лугандонії" або з Криму тут нас повчаєте?

18. Вверх #49258
    User banned
    А Він - це прототип Тайсона, якого колись купив "Шахтар".
    От лише цього купили ОЛІГАРХИ-вигнанці. Їх рила примелькались тут і їм ніхто не повірить, от вони купили нового виконавця, який слухняно буде виконувати їх команди. Послухайте запис розмови Бені з мером Дніпра, я її раніше розміщував.
    Людина з Ізраїля "натягує" держслужбовця високого рангу в Дніпрі, а той, як пацан, виправдовується перед ним...
    мы говорим о целой Украине, а не о влиянии Бени на руководство отдельного региона)
    ты просто не можешь себе представить, что управлять страной можно иначе

Порошенко - это логичное продолжение делишек Януковича

19. Вверх #49259
    User banned
    разделяет людей, сеет ненависть и разрушает Украину изнутри[/B]
    я помню политические баталии с ватой до Майдана

клоуноботы гораздо грязнее и подлее чем вата

20. Вверх #49260
    мы говорим о целой Украине, а не о влиянии Бени на руководство отдельного региона)
    ты просто не можешь себе представить, что управлять страной можно иначе
    Порошенко - это логичное продолжение делишек Януковича
    Я все можу уявити. Навіть те, про що ти не знаєш, я можу уявити...
    На тобі, послухай директора цього театру
    https://www.youtube.com/watch?v=oqitzR8AJng

У цьому його вплив на життя країни, на вибори, на перспективи, на окремі регіони, на твою "думку", що країною можна управляти по іншому...

Ответить в теме
Страница 2463 из 3861 ПерваяПервая ... 1463 1963 2363 2413 2453 2461 2462 2463 2464 2465 2473 2513 2563 2963 3463 ... ПоследняяПоследняя

Метки этой темы

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права