| ||
Тема: Петр Порошенко
Це не приклад, а решта - просто демагогія!
Шановна, отримані ним прибутки - це відсотки по вкладам та прибутки від діяльності підприємств під зовнішнім керівництвом...
Учіться порядності в усьому. От я за нього не голосував, мій кумир - інший, але я за об'єктивність у оцінках, справедливість у обвинуваченнях і проти підлості та наклепів, що є сутністю більшості людей...
"Новороссы" - биологические остатки Российской империи...
Боже как он хочет остаться у власти ,противно и гадко.
Чинний глава держави і кандидат у президенти Петро Порошенко заявив, що кожен його прихильник має до 21 квітня переконати проголосувати за нього прихильників Володимира Зеленського
"Завдання: прошу переконати мінімум трьох прихильників Зеленського і інших кандидатів і привести їх на виборчу дільницю. Цього буде достатньо для нашої перемоги", - закликав він.
https://www.rbc.ua/ukr/news/poroshenko-pribyl-maydan-nezavisimosti-1555674745.html
Марш защиты Украины сегодня на Майдане.Всмотритесь на фото в лица тех,кто идет в колоннах: один по мобильнику разговаривает, другие между собой, третьи идут как зомби, замотавшись флагом и главная их цель: только бы заплатили обещанную сумму,чтобы было, чем детей накормить и купить лекарства пожилым родителям..Нет даже намека на какую либо позицию.
Последний раз редактировалось galya2013; 19.04.2019 в 16:47.
Слабые мстят,сильные прощают,а счастливые забывают.
Что-то тревожно мне. Стягивает пап своих сторонников в фанзону. Обыкновенных, в сущности, обманутых им людей. Которые ни в чём перед ним не провинились и нисколько им не ценятся.
Так иногда бывает (вспоминаю наш куликовопольский эпизод) что герои вчерашних дней, обманутые, использованные своими вождями, приносятся в жертву...
Були б Ви на контакті, я б з Вами поспорив, а так - немає жодного сенсу.
Я Вам даю гарантійну імовірність (95%), що ніхто і нікуди його садити не буде.
Зміна "козирів" на політичному олімпі не руйнує колоду карт, а лише змінює хід подальшої гри. Чомусь люди на стільки буквально сприйняли перемогу Зеленського, що отупіли від повних штанів радощів. Нічого не зміниться. Політична та економічна еліта (олігархат) залишаться на своїх місцях. Відбудеться лише перерозподіл зон впливу та відсотків бюджетів між ними.
Понад 10 років тому я писав, що це все є результатом поділу компартійної "еліти" та партгоспактиву на команди і нагадує проведення першості з волейболу. Де мяч - влада, сітка - вибори, суддя - черговий "підрахуй", команди - бувша "еліта" (со чадамі), а всі ми - глядачі, яким дозволили свистіти, лузати насіння, тупотіти ногами і вигукувати: "Партачі, чоботярі, дармоїди, халявщики тощо..."
А ті, хто підтримає Зеленського, не жертви обманів та своїх ілюзій? Ви упевнені, що завтра настане щастя?? Я Вам гарантую зворотнє і Ви у цьому незабаром переконаєтесь. Наше ДЕСТРУКТУРОВАНЕ суспільство не може породити "благодать", а лише розбрат, сварки, бійки і подальше запустіння...
Ви пригадали "демократію"? А де Ви її бачили?
Якщо не вважали олігархів і їх кум/сват/братів за народ, то кого з простолюдинів Ви там помітили.., у владі?
Закон не забороняє ні наклеп, ні брехню ні навіть відверту підлість у протистоянні. Поцікавтесь, що казав Трамп про Клінтон?
А їх демократія і наша - це навіть не небо і земля, а небо і підвалини шахти...
Последний раз редактировалось Bivaliu; 19.04.2019 в 16:34.
А Він - це прототип Тайсона, якого колись купив "Шахтар".
От лише цього купили ОЛІГАРХИ-вигнанці. Їх рила примелькались тут і їм ніхто не повірить, от вони купили нового виконавця, який слухняно буде виконувати їх команди. Послухайте запис розмови Бені з мером Дніпра, я її раніше розміщував.
Людина з Ізраїля "натягує" держслужбовця високого рангу в Дніпрі, а той, як пацан, виправдовується перед ним...
Я все можу уявити. Навіть те, про що ти не знаєш, я можу уявити...
На тобі, послухай директора цього театру
https://www.youtube.com/watch?v=oqitzR8AJng
У цьому його вплив на життя країни, на вибори, на перспективи, на окремі регіони, на твою "думку", що країною можна управляти по іншому...
Социальные закладки