Сообщение от
Ласси
... ну якось так
Слухала виступ вчора Порошенко на ІСТV, і коли він дійшов до: не хотілося б втрачати довіру світової коаліції до України ..- дихати стало важко, і чесно кажучи, хотілось завить як собака на місяць. 5 років невтомної праці, без сну і відпочинку, 5 років свого особистого життя було покладено за збереження держави. 5 років ходити по світу з протянутою рукою, розтлумачувати, що ми нація, що ми хочемо миру й цівілізовано рухатись разом з усім світом до демократичних інституцій, що ми хочемо бути вільними, і хто є справжнім ворогом. Тільки не кидайте нас на поїдання зграєю голодних вовків, дайте нам грошей, зброю, ми не підведемо. І що головне - світ повірив нашому Лідеру, і ми все отримали, й держава збережена, й гроші маємо, й більше 100 країн світу відчинили свої двері, й запросили нас в гості. Нате вам все, що ми маємо, користуйтесь, ви ж Нація!?
В очах мого Президента сталь і біль. Але він ще вірить , він сподівається, що Україна ще здивує на виборах у другому турі, як вірить батько в своїх зростаючих синів, бо як інакше. Хіба ж сини зраджують?
Так, він піде, якщо його зрадять, його ім'я вже золотими літерами вписано в історії України, а що будете робити ви, українці, без свого Лідера, у вас не буде можливості, як у минулому сторіччі була можливість у французів чи британців, через 5 років визнати свої помилки , і просити повернутись своїх лідерів й витягти з прірви, бо не буде ні вас, ні України. І ніхто вам більше вже не допоможе. І світова спільнота відвернеться від вас, бо зрадникам ніколи і ніде не було прощення.
Це були найкращі 5 років в моєму житті, я вперше відчувала що я маю батьківщину, вільну і незалежну. Було чим дихати, те повітря було наповнене свободою, а в сучасному світі це дуже дорого коштує. І мені шкода, що ми це можемо за 10 днів це просто взяти і втратити, знищуючи своїми руками і своє майбутнє, і майбутнє наших дітей.
Дуже сподіваюсь, що той шанс, який ми ще маємо, ми обов'язково використаємо, й не зірвемось у безодню на віки й безповоротньо.
Слава Україні!
Социальные закладки