Тема: Владимир Зеленский, новый президент

Ответить в теме
Страница 693 из 9342 ПерваяПервая ... 193 593 643 683 691 692 693 694 695 703 743 793 1193 1693 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 13,841 по 13,860 из 186832
  1. Вверх #1
    Впечатлительная

По умолчанию Владимир Зеленский, новый президент

25.12.2018

С удовольствием пересмотрела интервью Зеленского Гордону . Крутой чувак ! И кто бы что о нем ни говорил , очень умный и предлагает простые и умные вещи в своём президенстве) . В интервью , Коломойский категорически отрицает свою причастность к кандидатуре Владимира )) в общем у меня лично , опять затеплилась надежда на светлое будущее Украины !)) там же, у Гордона, увлекательнейшее интервью с Беней, и ещё две части Зеленского )
    11.08.2021
    Цитата Сообщение от Irina95\65\95 Посмотреть сообщение
    Меня иногда спрашивают, за что я так не люблю Зеленского. Спрашивали - отвечаю.
    За "отстаньте от русскоязычных", часть из которых внезапно (?) "повстанцы". За "просто перестать стрелять", за "договориться посередине".
    За то, что в кино длительностью в несколько сезонов нашлось место МВФ, велосипедам и нецензурной брани, но не нашлось - войне, во время которой велись съёмки. За комментарии по поводу гибели своих граждан - "инцидент". ИНЦИДЕНТ, Карл! Несчастный случай, блдь!
    За погоны таким же не служившим, как сам, друзьям.
    За спекуляцию имиджем вечно молодого и неопытного, как будто это может служить оправданием. Влез - соответствуй, развивайся, стремись. Престарелый вундеркинд это грустно. И не работает. Особенно в межправительственных встречах, где решают умные и опытные, пока наша подставка под микрофоны плещется в фонтанах.
    За красивые лживые обещания уйти, если нарушит закон. Если бы он отходил от Банковой на километр за каждое нарушение, то до конца каденции уже эмигрировал бы нафиг из страны!
    За накладные улыбки и слезы, за любую переигранную эмоцию в общении с газетчиками и чинотой. Знаете, комедианты вообще редко становятся хорошими трагиками. Просто по пальцам. Не тот случай. Противно до мурашек!
    За бесконечный иллюзион для граждан. Вроде перерасхода бюджетных средств на два билета экономклассом, при этом все равно гоняя правительственные борты. Видимо потому что из-за ручной клади жены, летящей на отдых, в салоне места не нашлось.
    Особенно не люблю за массовые галлюцинации украинцев, считающих, что человек, управляющий убыточными компаниями, не сделавший, в отличие от всех предыдущих, для родного города нихрена, вдруг станет успешным управленцем и меценатом. И ещё много чего думающего, а ещё больше не думающего. Но это тема отдельного поста.
    За рагульство.
    За "подслеповатый" траст в руках Шефиров.
    За украинофобский юмор.
    За то, что обвиняя Пороха во всех грехах, выполнил всю программу собственных обвинений и ещё насыпал сверху.
    За комплексы.
    За тряпичность в дипломатии.
    За то, что всегда ставил свои имиджевые и финансовые интересы выше государственных. Это я про ролик с возмущением от запрета въезда Добронравова вспомнила.
    За то, что устает больше, чем работает, а отдыхает чаще, чем устает.
    Завтра вспомнится что-то ещё, а то и добавится новых поводов.
    Если подумать, есть в нем и хорошее наверняка, но в бочке дегтя доля меда гомеопатическая, а я в гомеопатию как-то не очень, соррьки!
    Ирина Бельчич.
    Последний раз редактировалось Вселенская скорбь; 18.02.2022 в 20:58.

2. Вверх #13841
    Не покидает форум Аватар для DerBeobachter
    Цитата Сообщение от Lenussik Посмотреть сообщение

П.с. жоден з рекламщиків, кого я знаю, за зе не голосував. Навіть молодь.
    Ну так видно же, что маркетинг и технологии. Зе раскручивают не как политика, а как продукт/селебрити.
    Программы внятной нет, команды нет, партия - чисто виртуальная по сути. Даже название партии - "подключение" к сериалу. К сериалу, блин!

Но предварительный маркетинговый анализ хорош, ничего не могу сказать. ЦА угадали: клиенты гадалок, игровых залов и модных бизнес-тренингов.

3. Вверх #13842
    Живёт на форуме Аватар для SanaMebel
    Цитата Сообщение от ОХОТНИЦА Посмотреть сообщение
    а у меня наоборот у кого не спрашивала за петю никто не голосовал ( но они все были за зе) тоже и во втором туре только мой муж собрался голосовать за петю (но ему простительно, тк он не сидит на всяких форумах и прочее)
    Такая же история. ТОлько один из 20 голосует за петю, чтобі не "пришел руський мир".......
    1 б,УВО12-УВО 65-Точка зрения зависит от места сидения)

4. Вверх #13843
    Не покидает форум Аватар для Lenussik
    Цитата Сообщение от SanaMebel Посмотреть сообщение
    Нема поки що лише доказів про фальсіфікаціїї, але ще не час....
    А томос-тур-був?? Був....
    Технический кандидат Юрий Владимирович (если не ощибаюсь)Тимошенко ? (но может єто и не дело рук пороха - не факт....
    подкуп избирателей: кума отказалась - 1000 грн за голос давали.
    Тобто все, що зробив Порох - це піар? Точно? Безвіз, Томос і все інше?
    Ну смішно ж.

ОБС (одна баба сказала) - це прекрасно. Але це не докази.

Наприклад мені агітатори Пороха жалилісь, що в намети толпами приходили пенсіонери і вимагали тисячу гривень, бо їм сказали, що в тих наметах їх роздають. Уявляєте стан цих агітаторів?

А тепер питання: хто пустив ці чутки? Де докази (реальні) про отримані гроші і що вони дійсно від штаба Порошенка, а не від конкурентів? Де це все?
    А головне - хто зацікавлений?
    Це вже треба Пороха за ідіота, вибачте, мати.

Хоча рекламна кампанія в нього була отвратна. Ніяка. Всіх би звільнила йолопів.
    А мы предупреждали!

5. Вверх #13844
    Живёт на форуме Аватар для ОХОТНИЦА
    Цитата Сообщение от Loud_Swir Посмотреть сообщение
    Так ты же утверждала, что не голосовала за Зелю, но прибежала 31го в этот топик об этом гордо заявить, а сейчас у неё "выбирать особо не из кого".
    я за него и не голосовала, деточка первый тур уже в прошлом
    Veni, vidi, vici

6. Вверх #13845
    Не покидает форум
    Цитата Сообщение от lasca Посмотреть сообщение
    ты серьезно?
    Цитата Сообщение от Профессионал Посмотреть сообщение
    Лишь бы пёрнуть?
    та не ,в больницах СП дофига медиков и лишние машины Им совсем нечем заняться .Вот и разъежают анализы брать

7. Вверх #13846
    Не покидает форум Аватар для Loud_Swir
    Такая же история. ТОлько один из 20 голосует за петю, чтобі не "пришел руський мир".......
    Следуя этой логике, остальные 19 "чтобы пришел..."
    — Верить в наше время нельзя никому. Порой даже самому себе. Мне можно! ©

8. Вверх #13847
    Тобто все, що зробив Порох - це піар? Точно? Безвіз, Томос і все інше?
    .
    НЕт. не только. За безвиз спасибо - супер. ТОмос-спасибо. Премии 42 млн.ДОЛЛАРОВ тоже спасибо(жаль не мне), зарплаті по 100000 грн . тоже спасибо(жаль, не всем), и отдельное СПАСИБИЩЕ за пенсию мамі 1500 грн.

9. Вверх #13848
    Энергосберегающий Аватар для НекогдаЖдать
    Ні, обілити можно щось чорне, а Порох такий... сіренький. Бо не може бути людина - жива, а не персонаж - з крилами і німбом. ОТ ви ж не ідеальний? І я також. І порох такий.

Я вам відкрию маленьку таємницю. В 90-х роках працювала в рекламному агентстві. Це була нова ще тоді для міста відеореклама, з вставками 3DMAX, живими акторами. І основні методички - як вплинути на мозок покупця, щоб він щсь купив - були англійською. І я зараз не про маркетинг. Я про те, якою має бути картинка, якими - слова, яким - час і хронометраж. Як зробити так, щоб людина купила те, що їй і даром не треба. Коротше - як впарювати.
    Уявляете, як неприємно зараз все це бачити в площині країни, в величезних обсягах? І розуміти, що нічого не можеш вдіяти, що ти безсилий.

Тому я знаю, що можна взяти гімно (вибачте), начіпляти на нього класну обгортку, сто разів сказати що їстівне й корисне, і ти його продаш.
    А можна - навпаки. Це ще легше.

Щось десь вкрали - Порох обікрав армію.
    Війна не території України - Порох почав вйіну.
    Банально, просто. Елементарно.
    Сумно.

Я знаю, почему так.

Потому что в команде Порошенко нет индивидуальностей, все марионетки; потому что эти марионетки периодически косячат; и потому что за эти косяки они потом не отвечают.

Взрывы складов, котлы в Дебальцево и в Иловайске - вопросы по армии.
    Личности генпрокуроров со времени Революции Достоинства, принятый под Луценко закон.

Лично к Порошенко не меньше вопросов и по поводу Мальдив, и по оффшорам, и по телеканалу, до сих пор являющемуся в нарушение закона его собственностью, но это я бы простил, если бы не было всего остального.
    Что видим мы и что видят в нас есть только сон и сон внутри другого сна

10. Вверх #13849
    Постоялец форума Аватар для vit77480
    НЕт. не только. За безвиз спасибо - супер. ТОмос-спасибо. Премии 42 млн.ДОЛЛАРОВ тоже спасибо(жаль не мне), зарплаті по 100000 грн . тоже спасибо(жаль, не всем), и отдельное СПАСИБИЩЕ за пенсию мамі 1500 грн.
    Интересно, кому легче стало жить от томоса?

11. Вверх #13850
    Не покидает форум Аватар для Narelen
    Цитата Сообщение от EWF Посмотреть сообщение
    мАладец что опять забрал чью то жизнь
    съел младенца(с)? Вы ж так любите подтверждения от всех... хоспадя, скорее бы уже это 21-е...
    Decipimur specie recti (Horatius).

12. Вверх #13851
    Цитата Сообщение от Loud_Swir Посмотреть сообщение
    Следуя этой логике, остальные 19 "чтобы пришел..."
    Нет, просто только один считает, что с Зе прийдет русский мир(непонятно на каком основании), ведь в программе Зе четко указано обратное: """ Ми повинні вибороти мир для України. Перед гарантами за Будапештським меморандумом і партнерами з ЄС ми ставитимемо питання підтримки України у прагненні завершити війну, повернути тимчасово окуповані території і змусити агресора відшкодувати завдані збитки. Здача національних інтересів і територій не може бути предметом жодних перемовин.Источник: http://vibori.in.ua/kandidaty/predvibornie-programy/2385-predvybornaya-programma-kandidata-v-prezidenty-ukrainy-2019-zelenskogo-vladimira-aleksandrovicha.html""""
    Остальніе 19 уверені, что руського мира с Зе НЕ будет, и , есть надежда , что будет закон об импичменте, реальная борьба с коррупцией(и победа) и т.п.

13. Вверх #13852
    так и есть
    Veni, vidi, vici

14. Вверх #13853
    Посетитель
    Мирослав Маринович: Наша гра показати Порошенкові дулю може обернутися на дулю самим собі

Україна саме зараз, тут і тепер, знову переживає непростий, дуже відповідальний час вибору свого майбутнього шляху. Можливо, багато українців не до кінця усвідомлюють важливість цього історичного моменту і всіх загроз, які він несе. Віце-ректор Українського католицького університету, український дисидент, правозахисник, публіцист Мирослав Маринович наголосив, що ми можемо домагатися чесного керівництва, лише зберігши державу. Якщо ми втратимо нашу державу, то будемо боротися за права людини в ГУЛАГу – так, як боролися колись. Щоб не починати нове коло дуже тяжких страждань, давайте отямимося.

Про це Мирослав Маринович сказав в інтерв’ю IA ZIK.

– Пане, Мирославе, що ви думаєте про результати першого туру президентських виборів?

– Мушу визнати, що поставився дуже критично до цього вибору. Але я дорікаю українцям лише частково. Бачу, що це не лише типове для українців неприйняття влади, критичний настрій. Ми знаємо, що історично українці завжди були дуже критичними до своєї влади і прихильними, слухняними, коли мова йшла про чужинецьку владу. Тому в цьому всьому, що відбулося, є цей елемент, але разом з тим є дуже важливий елемент російської інформаційної кампанії, яка була для людей, на жаль, невидимою. Вони не вловлювали того, що ними маніпулюють. Спосіб Росії полягає в тому, що вона не вигадує чогось неприродного для цього народу, вона бере слабинки народу і підсилює їх, перетворюючи у величезну проблему. Скажімо, Brexit у Великобританії містив критичність щодо європейської демократії, але досить було додати трохи більше критицизму і все, перевалило за 50%, відтак Великобританія тепер паралізована.

– Цей «95 квартал» 20 років висміював українців, принижував, таким чином на цьому заробляючи, називав нас хохлами, – і не вкладається у голові, як люди могли віддати голос тому, хто їх зневажає. Це що – аж так закорінений комплекс меншовартості чи вплив сучасних технологій на психіку людини, який у нас ще зовсім не досліджений?

– Є дві причини: одна та, про яку ви говорите, – малороси, тобто українці з малоросійською свідомістю, яка завжди скептично ставилася до свого і завжди обожнювала все російське, насолоджувалися жартами «95 кварталу». Це лягало їм на душу, тому вони підтримують Зеленського абсолютно щиро і свідомо. Але є значна частина людей, українців, які є патріотами, але потребують нових облич. Вони реагують ірраціонально, не звертають уваги на аргументи, їх не збиває з пантелику загроза, – аби лише хтось інший. І тут я теж бачу вплив Росії. Це спостерігається навіть на рівні слоганів. Скажімо у тому ж Brexit гуляла фраза: «Так погано, як зараз, бути вже не може». А виявилося, що може. Але тоді це спрацювало. Так само від українців часто можна почути фразу «гірше не може бути». І наче люди подуріли, забули про Голодомор, всі наші історичні катастрофи.

– Що чекає на Україну у випадку, коли переможе людина без політичного досвіду, по суті, віртуальний персонаж. Які виклики і загрози постануть перед Україною?

– Не маю сумніву, що він уже подбав про кадрове забезпечення, тобто команду він збирає. І будьте певні, що до його помешкання, умовно кажучи, вже стоїть велика черга тих, які хотіли би бути керівниками в його уряді і команді. Але мене страшить інше – консультантом Володимира Зеленського є Дмитро Разумков, який, по-перше, гордиться тим, що він син проросійського батька, по-друге, він працював на «Партію регіонів». Тобто, будемо мати професійних керівників, але вони будуть працювати на колишніх регіоналів. Насправді треба боятися не цілковитої непрофесійності, а професійності з регіональним знаком мінус.

– Як ви вважаєте, чи можливими є найгірші сценарії – втрата держави, федералізація?

– У нашому світі все можливе, якщо Америка могла вибрати президентом популіста, маючи за плечима таку потужну демократію… Мені здається, що цей час до другого туру, що відбудеться 21 квітня, Господь дає людям для того, щоб вони осмислили ситуацію. Мені дуже сумно, що так багато прихильників інших кандидатів так зарвалися у своєму критицизмі Петра Порошенка, що їм зараз цілковито неможливо розвернутися на 180 градусів. Мені дуже сумно, що люди хотіли начебто добра Україні, але насправді загнали її у дуже великий клопіт.

– Те, що відбулося на Майдані, назвали Революцією Гідності, але до справжньої гідності нам ще треба довго йти, як писав отець Борис Гудзяк: гнів – це ще не гідність. Невже люди не розуміють, що йде кривава боротьба за державу і гідність кожного, зокрема?

– Отець Борис Гудзяк дав дуже мудрий сигнал для українців – ваші ненависницькі позиції, ваш страх є дуже далекими від справжньої людської гідності, яка є спокійною, мудрою, виваженою.

– Як би ви оцінили цю мову ворожнечі, нетерпимість до думки іншого, яка зараз розгорілася у соцмережах – це наша емоційна незрілість?

– Люди пропускають повз вуха заклики християн жити в мирі і злагоді, любити одне одного. Це все звучить наївно. Але я би хотів, щоб люди могли оцінити наслідки тієї ворожнечі. Півроку тому наша країна була острівцем стабільності, як її назвав історик Ярослав Грицак, – на тлі розбурханого моря популізму у Європі. Так тепер ті, які брали участь у тій ненависницькій кампанії, подивіться на Україну, до якої міри вона занепала за кілька місяців. Мусимо робити якісь висновки з наших помилок.

– У теперішньому віртуальному світі люди втрачають орієнтири, де правда, а де брехня. Ви казали, що у радянські часи було легше розрізнити добро і зло, зараз – щораз важче. Як нам бути у цій ситуації?

– Немає одного спасенного методу, який би я міг назвати. Але хотів би запропонувати нашим людям таке просте завдання: перше запитання – чи ви визнаєте, що Росія веде проти України інформаційну війну?; друге – чи ви вважаєте, що ця інформаційна війна буде спрямована на українські вибори так само, як вона була спрямована на французькі, британські, американські тощо? Мабуть, люди погодяться, скажуть так. Якщо ми двічі сказали так, то невже не можемо розрізнити і побачити, що саме ми є об’єктами тієї війни. Почати думати, а в чому полягає цей вплив Росії, де Росія нас купує. Цього я не бачу. Навіть, якщо люди визнають, що є інформаційні атаки з боку Росії, вони все одно не можуть побачити їхніх наслідків у собі, у своїй ментальності. І в цьому є страшна небезпека. Росії з українськими дуже недалекоглядними виборцями вдалося зробити загальноприйнятою тезу про те, що в усьому – зубожінні, всіх наших проблемах винувата одна людина – Петро Порошенко. Але хіба люди не розуміють, що це жахливе спрощення. Звичайно, якась частка вини Порошенка є, так само і Верховної Ради, громадянського суспільства. Це дуже зручно сказати – ми «білі і пухнасті», а винен один Порошенко. Але в цьому і полягає російська технологія – каналізувати обурення людей в одному напрямку і зробити ворога Путіна ворогом українців №1. Це величезний талант – таке зробити, і люди на це купилися. Я не закликаю до обожнювання наших політиків і президентів. Ми маємо критикувати наше керівництво, але, люди добрі, не впадаймо в крайнощі.

– Наскільки ви оцінюєте небезпеки для України?

– Небезпеки дуже серйозні. Поки ми говорили про внутрішню небезпеку. Але давайте пригадаємо момент, коли після втечі Януковича в Україні був вакуум влади і Росія моментально цим скористалася, пішла в атаку, А тепер уявіть на хвилинку, що переможе Зеленський. Упродовж півроку він буде президентом, але матиме парламент, який не його, – буде параліч влади. І в умовах цього паралічу влади, звичайно, Росія може почати нові атаки. Потім будемо собі лікті кусати, казати, ми не думали, не знали, не припускали і т. д. Так що ця небезпека є дуже серйозна. Візьміть іншу небезпеку – якщо Україна вибере Зеленського, у канадських медіа вже поставили питання: чи не повинні західні держави задуматися, чи продовжувати підтримувати Україну. Наша гра, щоб показати Порошенкові дулю, може обернутися тим, що покажемо дулю самим собі.

– Ну і на парламентських виборах теж будуть серйозні виклики.

– Не заздрю президентові України на цей період, в будь-якому випадку, – Порошенко чи Зеленський. Якщо буде Зеленський, то він матиме дуже серйозну опозицію в парламенті. Парламент буде домагатися своїх конституційних прав. Взагалі, Україна входить у дуже складний період.

– Щоб ви насамкінець нашої розмови хотіли ще важливого сказати українцям у цій непростій ситуації, в якій опинилася Україна?

– Хотів би, щоби українці зрозуміли одну дуже важливу і просту істину – добре усвідомлюю і поділяю прагнення українців мати чесний і справедливий уряд, президента. Але ми можемо домагатися чесного керівництва, лише зберігши нашу державу. Якщо ми втратимо нашу державу, то будемо боротися за права людини в ГУЛАГу – так, як боролися колись. Щоб не починати нове коло дуже тяжких страждань, отяммося. Так, це означає, що я закликаю голосувати за менше зло. Я не боюся цього слова. Але в цьому випадку воно виправдане тим, що нам потрібно зберегти державу. Українці завжди забували про це. Українці скидали своїх гетьманів, тому що вони зробили помилку, не думаючи про те, чим це обернеться для України. Бодай раз в нашій історії, тепер, коли маємо незалежну державу, подумаймо.

Розмовляла Галина Палажій,
    IA ZIK

15. Вверх #13854
    Не покидает форум Аватар для Loud_Swir
    Цитата Сообщение от vit77480 Посмотреть сообщение
    Что значит "легче", тебе тяжело? У Томоса иная задача, гуманитарная.
    — Верить в наше время нельзя никому. Порой даже самому себе. Мне можно! ©

16. Вверх #13855
    Не покидает форум Аватар для DerBeobachter
    то есть Вы не считаете опасностью для страны наличие влиятельной и активно работающей общественной организации, управляемой из враждебного государства, осуществляющего против этой страны прямую военную агрессию?

17. Вверх #13856
    Не покидает форум Аватар для Lenussik
    Цитата Сообщение от DerBeobachter Посмотреть сообщение
    Ну так видно же, что маркетинг и технологии. Зе раскручивают не как политика, а как продукт/селебрити.
    Программы внятной нет, команды нет, партия - чисто виртуальная по сути. Даже название партии - "подключение" к сериалу. К сериалу, блин!

Но предварительный маркетинговый анализ хорош, ничего не могу сказать. ЦА угадали: клиенты гадалок, игровых залов и модных бизнес-тренингов.
    Погоджуюсь. Як профі вони показали себе справжними фахівцями шоубізу, талановитими та хитрими. А Порох завжди ігнорував креатив, це факт.
    Але є нюанс.
    Маркетингові правила і закони працюють деякий час, це не назавжди. Дія впливу лапші на вухах обмежена, мозок людини поступово втомлюється від інформації, тому вони будуть креативити на різні боки, поки все це не перестане діяти. І люди "прозріють", як прозрівають всі, хто купив якусь фігню в інтернет-магазині.
    Будемо сподіватись, що це станеться скоро.
    А мы предупреждали!

18. Вверх #13857
    Не знаю......
    Но, уверена, что кому-то стало .........
    Я за ТОмос. Мне не стало. Мне и так біло і є хорошо и легко))

19. Вверх #13858
    Конечный бенефициар
    А что подумал Кролик - никто не узнал. Потому что он был очень воспитанный.

20. Вверх #13859
    Не знаю......
    Но, уверена, что кому-то стало .........
    Я за ТОмос. Мне не стало. Мне и так біло хорошо и легко))
    та я тоже не против томоса, если его вычеркнуть из "достижений" петра великого)
    у нас все верующие раз в год - на Пасху бегут и забыли) а фанатикам истинным томос точно не помеха ходить в мп, как и остальным всем можно было и до того ходить в упц, но главное раздуть сенсацию)
    Veni, vidi, vici

21. Вверх #13860
    Постоялец форума Аватар для vit77480
    Так никто и не ответил.
    Типа "Да, мне легче, без него было всё так плохо"...

Ответить в теме
Страница 693 из 9342 ПерваяПервая ... 193 593 643 683 691 692 693 694 695 703 743 793 1193 1693 ... ПоследняяПоследняя

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права