| ||
Тема: Петр Порошенко
Людям просто поднадоела эта заезженная пластинка Порошенко —Тимошенко,Тимошенко —Порошенко .
Слушайте новости с парикмахерской. Якобы зе участвует в выборах, чтоб Юлька не прорвалась. Вот такая теория. А презом все равно Порох будет.
Свирид Опанасович
Дістався дід до фейсбука, глянув у стрічку, а тут такі воплі і стєнанія, ніби справдилися пророчі слова мсьє Коломойського про “Порошенко займет почетное шестое место”.
Формально Порошенко переможець – стартував із мінімального рейтингу і здається таки вийшов у другий тур. І у спарингу з найкращим для нього суперником. Ще й у ситуації, коли більшості патріотично налаштованих виборців хоч-не-хоч доведеться голосувати за нього. Про кращий результат при існуючому положенні Порошенко і мріяти не міг.
Інше питання як це сталося, що президент прийшов до виборів із таким диким антирейтингом, що навіть не всі патріотичні сили його підтримають. Зараз про це говорити не варто, аби не розбурхувати безплідних дискусій, поговоримо краще 22 квітня.
Якщо я можу щось комусь радити, то просив би, по можливості, уникати образ на адресу прибічників тих чи інших кандидатів. Принаймні обзивати людей, які голосують за Зеленського (до якого я особисто ставлюся різко негативно), дебілами й дегенератами не варто. Бо по-перше це далеко не так, серед них є різні люди. А по-друге, це лише додатково мобілізує противників Порошенка.
Тому, дорогі мої зайчики і сонечки – не сваріться. І ніколи не впадайте у відчай. Не майте такої звички.
Тим більше, що нічого ще не вирішено, а шанси програти другий тур є в обох кандидатів. Справжня гра тільки починається.
Moscovia delenda est!
Социальные закладки