| ||
Тема: Петр Порошенко
Порошенко єдиний, хто підтримуе війну з Росією. Другі кандидати прямо заявляють, що будуть вести переговори щодо здачі.
Тарута, це той, що Тимошенко підтримав і в коаліції з нею. Прямо заявив, що буде домовлятись з бунтівним регіоном.
І його ніяк не зупиняє, те що регіон не бунтівний, а окупований Росією.
Так що Порошенко єдиний кандидат, який ще буде брикатись щодо Росії.
как любят говорит порохоботы: бред.
гриценко ни разу не сказал, что будет заодно с россией или согласится на условия рашки. тоже самое говорит смешко. безсмертный тоже. зачем всех под одну гребенку?
и что значит брикатись? порошенко не раз казав, що повернути донбасс можливо лише дипломатичним шляхом. мінськ вам в поміч. але зараз навіть його команда каже, що мінськ в комі.
Как там оффшорный пахан-мародер? Где опять оконфузился, откуда опять гниду гнали?
Как я погляжу, нынешний тур хряка еще более неудачный, чем его шоу с томасом.......
Слава Україні! FUCK ROSHEN!
А вот я заметил, что Ивашка-промокаш все больше и больше палится.....
Особенно комично выглядит, что хряк скупил весь квартал на берегу Средиземного моря в Испании, вымахал себе там виллу, а тролли вопят, что он связывает с Украиной себя более, чем просто разграбление, мародерство и втягивание страны в болото кредитов.......
Ми ж про реальних претиндентів говоримо. Їх троє: Порошенко, Зеленський і Тимошенко. Остання злигалась з відкритим сєпаром і що б не говорила, віри їй нема. Щодо Зеленського не бачила, що він пропонує, крім відео, де він пропонує домовлятись.
Залишається Порошенко, так, він гімно як людина, як і політик, як бізнесмен ще те падло. Але він єдиний хоть щось робить проти Росії, може тому що торгує і заробляє на війні .
Погано що вибору немає, патріоти в Україні перевелись. Серед політиків і олігархів.
якщо порошенко зіллє голоси на користь гриценка, то гриценко цілком прохідний. натомість антирейтинг порошенка вірогідно завадить йому перемогти. до того ж юля й аваков зроблять все щоб саме порошенка зтерти з перегонів. тому, а також з огляду на те, як він волає, що патріот і єдиний,хто бажає україні процвітання, то логічно було б усе зважити і прийняти таке гарне неочікуване рішення.
також я помітила, що всі агітатори чинного використовують прізвище гриценка тільки і тільки в негативній конотації, а так то взагалі не вживають. випадково? не думаю. технологіїїїїїї
Сражаюсь со своими демонами. Плечом к плечу.
а ще от що цікаво. я проти зеленського. і була проти одразу.
але він робить такі заяви, які примушують замислитись (і не тільки помилки в розрахунках щодо зарплатні вичтелям).
маю на увазі його майбутні призначення: премьєром саакашвілі, данилюка - міністром закордонних справ. підтримав до речі супрун і сказав, що за таких треба триматись. чи йому це хтось радить, чи може й правда він має такі наміри і буде непоганим менеджером?!
звичайно я проти експериментів на живих людях, але...
Какой кандидат такая и предвыборная агитация
Есть разница. Орки обожают свое х@йло, а украинцы ненавидят. В большинстве своем. А троллями и рошеновскими в масс-медиа преподносится это, будто украинцам аж капец как хочется содержать непросыхающую свинью с заплывшими глазками и его палачей, что охраняют хряка от "его народа".
Социальные закладки