| ||
Тема: Петр Порошенко
Жены стареют, а студентки третьего курса - никогда
Я не кажу що мені подобается...за 25 років моеі діяльності, це единий випадок!..ви всі коли наймаете когось на роботу , 80 відсотків хрен фірму візьмуть!..а чому?якщо ви всі такі правильні ...та тому що з фірмою судитись потрібно буде, даже якщо ногами той ремонт зроблять...А робітника у тені як ти кажешь, можна кінути..так можна отримати і ответку, але більшисть промовчить..я ні..Так що вибач це ви нас створили,...чтоб немножко поИметь сЭкАномИть.. коли приходжу і кажу давай укладемо договір, 80 відсотків каже ...ні,ні так не пАйдЬОт...Але все йде до того що через років 10 такі вільні робочи як я відійдут у минуле..Просто це нАследіе срср ще відкукуется..я податкі випоачуюю у ндс, на заправці, у лікарів, освіту дитині, свое медичне страхування, та все інше...а пенсію не очікую..якщо держава там щось по вікови дасть років у 80 якехрсь пару сотен гривень , то не відмовлюсь, але відкладаю собі у приватні страхові..Я не вадаю що податкі та патріотизм зараз це можна зв,язувати...крисияне та донбасяо також податкі платили і чим закінчилось?..патріотизм явище загадкове, для кацапів Украіни це холодильник, батарея і бажано на шару...У мене свій патріотизм..мабуть це такі як то кажуть зов предків
..
Ви живете так, як обирали вчора...
Так по факту так и есть, заметил дети, сериал, который смотрели на английском на английском же и обсуждают. Так же как и современные знания по интернету получают на английском. Походу при отсутствии отечественной науки, мы перейдем на английский язык. На украинском только будем петь в караоке.
Такей розумний то чого брав робочого не з фірми, правило забрав, штукатурку лампочкою провіряв?..у суд потрібно було подати...А на рахунок ліків..не повіришь..е гаряча лінія..звонишь...і попадаешь у программу..А якщо не дзвонишь, то тобі починають розказувати що не мешало б грошей занести...так що я здогадуюсь кому Супрун яйкі прищимила..Але ж це петя винен...знаю, знаю
Ви або недалекі, або тупі., це я конкрктно, а взагалі!...немае мови, немае краіни!....мені до сракі якою мовою ти спілкуешься у побуті та на форумі, та с друзями, знайомими...я кажу про мову у держустановах, тв, радіо, освіті...якщо б це сталось у 91 році...мова б стала національною, та рідною для цілого покоління...і може б нам не прийшлось кровью доводити що ми трошкі не такі рюзькі...
Последний раз редактировалось Саня-городок; 22.02.2019 в 13:09.
Ти просто хітрожопий проФФесор..ти хоч правило передав жеку?..чи продав щоб повернути ущерб...Так, позвонив...программа працюе..якщо підтвердять діагноз, держава буде видавати лікі...дай бог щоб це була помилка...Бозончик, вибирай клоуна...він як нихто рощуміе твоі потреби проФфесора)
Всегда могут найтись другие причины, кроме "рускости" и языка.
ТВ, радио... Так я не против если государственные каналы будут на украинском. Хоть на китайском, они все-равно дерьмо, обычно.
Я по радио очень давно не слышал ни одного украинского слова, и не собираюсь. Потому что я не знаю ни одной украинской хорошей интернет радиостанции.
Я слушаю radio record (москали, бесплатно, в хорошем качестве почти ничего кроме музыки и без рекламы, три десятка радиостанций) и Di.fm (США, за качество надо платитить, ноль рекламы, ноль свистежа).
Никакой тебе рекламы Порошенко и Зеленского.
Если украинская радиостанция будет точно так же вещать, будет иметь удобное приложение и сортировку по стилям - окей.
Если я захочу посмотреть новую серию какого-то сериала я открою Netflix. И на детородном органе я вертел то, что пятый Петин канал вещает на украинском. Это не важно.
Важно что на Netflix серия "Черного зеркала" появится первой.
Когда мне нужны новости, я иногда открываю москальские новостные сайты. Знаешь почему? Потому что на Униан - "глобус украины".
Ты почти не можешь узнать что в мире происходит, 90% новостей только об Украине, причем большинство из них уровня "пьяный сбил на пешеходе бабушку"
А про недалеких и тупых... ну не плиточникам мне это рассказывать, ок?
Даже с поправкой на то, что я действительно уважаю почти любой труд.
Жены стареют, а студентки третьего курса - никогда
Социальные закладки