|
Все виды единоборств уступают механизмам, в основу действия которых положен принцип быстрорасширяющихся пороховых газов.
Х.з.
Порошенко ж у своїй програмі більше аналізує досягнення першого терміну, ніж обіцяє щось нове. Єдина конкретна обіцянка – подати заявку на вступ до ЄС у 2023 році. При цьому експерти відзначають: позитивні зміни в економічній політиці останніх п’яти років відбулися здебільшого під тиском міжнародних кредиторів. Також залишилась корупція і тиск на бізнес. На виборах Порошенку можуть допомогти адміністративний і фінансовий ресурс, а завадити – його величезний антирейтинг.
Юлія Тимошенко йде на вибори зі своїм Новим курсом. Його повна версія займає 400 сторінок. Це детальна програма по різних напрямках. Але довго обговорюючи малозрозумілі питання проведення референдуму і змін до Конституції, Тимошенко зрозуміла, що втрачає лідерство у рейтингах, а відтак повернулась до риторики «зубожіння», обіцяючи у перші ж місяці знизити ціни на газ для населення. Перевага Тимошенко полягає у тому, що її електорат відповідально ходить на вибори.
Володимир Зеленський своїм лідерством в останніх опитуваннях шокував багатьох дипломатів і експертів. Тому до його програми почали придивлятися більш уважно. Зеленський обіцяє ринок землі, займати президентську посаду тільки один термін і запровадити нульову декларацію для бізнесу. А також прийняти законопроект про народовладдя, щоб люди могли формулювати завдання для влади через референдуми. Ця ідея наражається на велику критику.
Серед проблем Зеленського – йому не вистачає кадрового резерву, який є у Порошенка, Тимошенко і Гриценка. Зараз керівники регіональних представництв цього кандидата – це здебільшого представники 95-го кварталу і Ліги сміху. Та й свою програму шоумен не пояснює людям. Він просто їздить із безкоштовними концертами по регіонах, даруючи виборцям ілюзію, що й країною можна керувати так само легко.
Две бабушки.
Такого от Пугачевой никто не ждал: примадонна встала на сторону Украины
Российско-украинские отношения, как известно, дали трещину еще в 2014 году. Киев не смог смириться с тем, что крымчане сделали свой выбор в пользу нашей страны. С тех пор, собственно, и началась вся котовасия.
Острую тему в очередной раз решил поднять известный украинский пропагандист Дмитрий Гордон. На днях он заявил, что хотел бы взять интервью у певицы и актрисы Аллы Пугачевой, но есть одна загвоздка. Дело в том, что, по его мнению, Примадонна поддерживает Украину в конфликте с Россией.
«Она великая. Но я думаю, что из-за ситуации с Россией и Украиной сейчас это невозможно. Я абсолютно уверен, что она на стороне Украины. Я попробую. Но их же потом травить будут в России, если они дадут мне интервью», - сказал Гордон.
Интересно, о какой это такой травле говорит украинец? Ведь как показывает практика, именно в Незалежной используют подобные методы в отношении тех, кто выразит «неугодную» киевским властям позицию.
Так было и с политологом Ковтуном, и с главой УПЦ Онуфрием, и со звездой мирового балета уроженцем Херсона Сергеем Полуниным.
Что же касается Аллы Пугачевой, весьма сомнительными кажутся утверждения Гордона по поводу позиции певицы.
https://oko-planet.su/politik/politi...u-ukrainy.html
Все виды единоборств уступают механизмам, в основу действия которых положен принцип быстрорасширяющихся пороховых газов.
Політтехнолог Сергій Гайдай, чиє соціально-інжинірингове агентство співпрацює з лідером ВО Батьківщина Юлією Тимошенко, розкритикував основних кандидатів в президенти України у великому інтерв'ю головному редактору НВ Віталію Сичу. Ось що вын казав про Тимошенко:
Сьогодні президентська посада і вся українська влада - це "розпечена сковорідка". Такий вхід був би в українську владу, я [б над ним] писав: "Ласкаво просимо в пекло". Пекло [лідер партії ВО Батьківщина] Юлія Тимошенко собі вже забезпечила - вона дала такі обіцянки, які я хотів би, щоб вона виконала, але ймовірність того, що вона це виконає, невелика.
Юлія Тимошенко за своїми поглядами соціал-демократ, вона хоче побудувати державу, де основне населення країни буде любити державу - чесну і справедливу - і залежати від неї. А мені це не подобається. Вона "ліва", а я вважаю, що Україна за всю свою історію "лівого" наїлася. Без радикальних серйозних змін, про які я поки від неї не чув, будуючи патерналістську державу, навряд чи буде швидкість в модернізації країни.
Можливо, "ліва" риторика допомагає Тимошенко залучити електорат. І це забезпечила нинішня влада, тому що це серйозне об'єднання, коли у тебе величезна кількість бідних людей; вони люблять ліві ідеї, тому що їм кажуть: "Прийде держава і все тобі зробить".
Я вважаю, що не "будівельник" повинен прийти на цьому етапі. За короткий етап повинен прийти грамотний і з залізними, вибачте, яйцями демонтажер. А [Тимошенко] поки з усього нашого політикуму найбільш відповідає.
Ну, Пугачева действительно поддерживает Украину. Она одна из немногих по настоящему великих звезд, которым плевать на мнение всяких временщиков, которых много было на ее веку, от Брежнева до Путина. И если она поддерживает Тимошенко, в чем правда я сильно сомневаюсь, то это в общем то ее дело. Другой вопрос, что она мало что понимает во внутриукраинской политике.
Качество жизни обратно пропорционально количеству дураков в стране
Борис Давиденко, головний редактор VoxUkraine, каже, що риторика партбосів приблизно вписується в одну ідеологію - соціал-демократичну. Найбільш ліві з кандидатів (Олег Ляшко, Юлія Тимошенко, Юрій Бойко, Вадим Рабінович) обіцяють виборцям зростання соцвиплат, грозяться мало не вручну встановлювати ціни на соціально важливі ресурси і регулювати ринки. При цьому Україна в цілому орієнтується на західні цінності, наприклад на свободу підприємництва, - і тому ті самі політики дружно обіцяють впроваджувати і його, суперечачи самим собі.
"Це гра у вірю - не вірю, - говорить Давиденко. - Політик пропонує те, чого хоче народ, але обидві сторони знають-відчувають, що це не буде виконано".
Заказуха.
По этому поводу уже выступал учредитель.
Cпівзасновник VoxUkraine Тимофій Милованов звинуватив колишніх колег у знищенні репутації проекту як серйозної аналітичної платформи
После того неадекватного бреда, которым контора поливала "Новый курс".
Тупая ничем не подкремленная заказуха.
А в этом случае даже труда не дают что-то анализировать, просто хают всех вместе, не заморачиваясь на детали и доказательства.))
Я желаю всем счастья!
Власть-сила! Владеешь информацией - владеешь целым миром!
Социальные закладки