"пока у нас есть такие люди как эта старушка, наша страна будет находится в полной жопе"
| ||
"пока у нас есть такие люди как эта старушка, наша страна будет находится в полной жопе"
вывсевретиии
нет путина, а реальные дела не реальні справи, мечта будочника править, как путька и никаких выборов
https://www.google.com/search?q=%D1%...w=1920&bih=933
В точку!
ЛЕСЬ ПОДЕРВ'ЯНСЬКИЙ
Під час війни «гетьмана» не міняють
✔️«Я, як справжній українець, владу не люблю. Але вважаю, що на даному етапі, коли в Україні йде війна, владу треба підтримати в чомусь доброму, але треба її критикувати за все погане. А вже потім, коли війна закінчиться, – тоді із цією владою і треба розібратися всерйоз, по-справжньому. Але саме під час війни гетьмана не міняють».
✔️«Він робить достатньо. Можуть бути претензії, але, щось я не чув, щоби його хвалили. Усі його сварять, а це, до речі, найкращий президент за весь час України.
Церква – раз, безвіз – два, антиросійська коаліція – три, армія – чотири. За посадою, він відповідає лише за дві речі: міжнародне становище й армію. У мене немає претензій. Я – не військовий; можливо, можна було зробити краще, але я розумію, наскільки це зашкарубла система. Це дуже складно зламати за чотири роки».
✔️«Ми – Україна. Україна не може перетворитися на Росію. Навіть якщо вона дуже цього забажає. Росіяни й ми – зовсім різні люди; нас не можна порівнювати. Уся історія України говорить про те, що українці генетично ненавидять владу. За такої постановки питання, ми однозначно не можемо перетворитися на Росію. Бо це не просто надбання останніх років, а українська генетична якість. Причому, я не скажу, що вона завжди конструктивна. Ще на початку XVII століття українці кілька разів скидали гетьмана Сагайдачного, ненайгірший був гетьман.
Але в українців така традиція. Як тільки вони самі оберуть владу, вони відразу ж починають її ненавидіти. І з цим нічого не зробиш, це факт».☑ Уроки історії не дають приводу для оптимізму. Сагайдачний був не такий і бездарний гетьман, а його скидали кілька разів. І що ти з цим зробиш? А от коли кацапи когось обирають, то його вилизують із голови до ніг, а в нас уже через день починають ненавидіти й кидати в обранця собаче лайно. І, може, існує третій варіант — той, що посередині? Утім, може, це й на краще, що українці такі: копаємо владу — і вона відчуває, що її можуть копнути.""Зверніть увагу, всі українські анекдоти ґрунтуються на самоіронії.
А будь-який психотерапевт скаже: якщо в людини є самоіронія, то це те, що відрізняє здорового від хворого, ознака нормальної психіки. Там, де немає самоіронії, з’являється шпаринка, куди може влізти шизофренія. І якщо порівняти рускіє анекдоти й українські, то можна побачити, що вони різні. У російських анекдотах, де мова про росіян та людей інших національностей, кацапи завжди всіх перемагають своїм дебілізмом. Дебілізм у них непереможний. Самоіронії там нема, нуль, тоді як в українських є таке витончене самознущання. Дуже смішне. Ми із себе сміємося. І це очевидно, що такі анекдоти про себе самі українці й придумали. Це самоіронія, ознака здоров’я.
Анекдоти про жадібних і підступних українців вигадали не москалі: вони так не вміють. Я можу ці речі відразу побачити, де про українців, а де українці — самі про себе."
Вчера 12:30
Что же ты брехливое такое......Лавры ничтожнововсе не дают покоя ?
http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radan_gs09/ns_golos?g_id=21858
p.s. Не голосовал почему то Ярош......
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Вчера 18:16
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Синхронизируйте свои высеры хоть по времени. А то уже одну спустил в унитаз. Другие полезли.
Последний раз редактировалось Dalmore; 08.02.2019 в 09:52.
Народ безмолвствует....(с)
если я пецю с будкой покажу это тоже будет фейком, только вот он с будкой и работает по лекалам узурпации власти, слоганы, технологии одуривания, ботофермы, кому-то смотрю нравится. Или фотку на мальдивах, будет фейком, только вот опять будет правдой, так что "мелко хоботов"
Зелений лист, ГО поширює допис.
1 год ·
Наталія Петропавловська, член Консультативного совета по охране культурного наследия при ОДА ,на заседании 7.02.2019 поставила вопрос о том,что Горсовет за 14 месяцев не признал решение Министерства культуры о том,что Летний театр часть Городского сада. Это саботировал бывший глава городского Департамента Шелюгин, и продолжает его преемник Остапенко.
"Для определения ( Летнего театра Горсада ) как памятника, достаточно изготовить учетную документацию, паспорт памятника и утвердить это на Консультативном совете при Управлении культуры ОГА. И Остапенко( глава Департамента по охране культурного наследия Горсовета) это прекрасно знает. На каждом заседании совета мы рассматриваем по нескольку подобных номинационных досье. Недавний пример с трамвайными остановками. Как только их приняли в ОДА, городское управление тут же поддержало проект их реставрации. Тут голубиной почты никому не понадобилось))).Но как только статус памятника не нравится нашему местному строительному царьку, тут же все подшефные чиновники включают тормоза и запрашивают "Бумагу, чтобы всем бумагам БУМАГА была". То есть, в истории с парком-памятником местного значения Горсад решение областного управления культуры для чиновников нашей мэрии не указ. При этом, и Остапенко, и Четаков( УАГ) входят в состав консультативного совета при ОДА и регулярно принимают активное участие в обсуждении всех этих вопросов, но как только дело доходит до реальной защиты нашего культурного наследия, тут находятся , видимо, более весомые советчики."
Віктор Чумак разом з Vitaliy Shabunin та 23 іншими особами.
43 хв. ·
Ви ж пам'ятаєте, що ДБ2019 ніяк не могли проголосувати
Його "врятувала" правка в податковий кодекс завдяки якій кожний українець що проводить будь який правочин із майном повинен за звернення до бази даних з його оцінки заплатити посередницькій приватній структурі від 1020 до 2040 грн.
Така собі "новітня тендерна палата", з тим же самим татом
Так от вчора разом з колегами за активного сприяння групи громадських активістів зареєстрували законопроект 10015, який все це неподобство скасовує. Він консолідував навколо себе найзатятіших політичних опонентів.
В нього навіть назва, що прямо відповідає суті.
"...про внесення змін до Податкового кодексу України (щодо ліквідації корупційної схеми у сфері реєстрації інформації зі звітів про оцінку об'єктів нерухомості)"
Порохоботы в своем вранье вообще уже краев не видят.
Это ее выступление когда "ее не было", да?
Виступ Юлії Тимошенко у парламенті 7 лютого 2019 р.
Я желаю всем счастья!
Социальные закладки