Результаты опроса: Истинная православная церковь в Украине - это

Голосовавшие
0. Вы ещё не голосовали в этом опросе
  • ПЦ Киевского патриархата

0 0%
  • ПЦ Московского патриархата

0 0%
  • все истинные

0 0%
  • ни одна не истинная

0 0%

Тема: (*)Церковь Киевского или Московского патриархата?Все За и Против.(*)

Ответить в теме
Страница 94 из 135 ПерваяПервая ... 44 84 92 93 94 95 96 104 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 1,861 по 1,880 из 2697
  1. Вверх #1861
    Постоялец форума
    Цитата Сообщение от Bivaliu Посмотреть сообщение
    Друже, у Вас дуже сміливі ствердження! А де конкретика?
    Чому Ви, знаючи про брехню, підтасування, брудні ігри не звернулись до суду, а пишете провокативні пости, намагаючись створити протистояння на релігійному підгрунтті? Адже звернувся Ваш однодумець до суду щодо присвоєння звання "героя" Бандері і ВИГРАВ!
    Невже Ви не розумієте, що те, що (наприклад) пишу я - це власні думки, а те, що пишете Ви - це відверта провокація, бо немає жодних доказів, що підтвердили б Ваші заяви щодо тиску на Варфоломія при видачі Томосу, щодо "брехні" (наведіть факти), щодо брудних політичних ігр??
    Адже питання незалежної української церкви не вчорашнє, йому вже понад 30 років (і 5 президентів)!
    Так хто ж там з політиків "грається" у брудні ігри? Давайте, прізвища, факти.
    Масимум на що здібні сучасні політики, так це з метою ПІАРу прилаштуватись до процесу, бо він дає політичну вигоду, а не бруд, як стверджуєте Ви...
    Это то что просочилось, а что еще скрыто?
    https://www.youtube.com/watch?v=yrYwnzngOEg
    Снова будите выкручиваться, и неразборчиво что то скажите?

2. Вверх #1862
    Постоялец форума
    Поліція: Мінкульт не повідомляв про зникнення ікон з Лаври, справ немає
    https://www.pravda.com.ua/news/2019/01/28/7205096
    Странности продолжаются..

3. Вверх #1863
    Не покидает форум Аватар для Bivaliu
    Цитата Сообщение от Vit-spov Посмотреть сообщение
    Снова будите выкручиваться, и неразборчиво что то скажите?
    Ні, після слів "будите" і "скажите" я з Вами дискусію припиняю...
    "Новороссы" - биологические остатки Российской империи...

4. Вверх #1864
    Постоялец форума
    Ні, після слів "будите" і "скажите" я з Вами дискусію припиняю...
    Тоесть выкрутились все же?)) Быстро просто печатаю, даже не смотрю на ошибки, или вам принципиально?))
    Вы не дискутируйте, а факты в студию. Все же станете утверждать что на Варфоломея не было давления?)) Или возразить нечего, и решили обидеться на меня?
    Надо на заметку взять, такой прикол))

5. Вверх #1865
    Цитата Сообщение от grremlin Посмотреть сообщение
    Конкретика? Извольте
    1. Создание на словах новой церкви и отсутствие каких-либо действий по ее регистрации - вранье..
    Це хіба "конкретика"?
    Гаразд, Ви запитали - я відповім. Але чи є у цьому сенс, якщо Ви не читали ось цей мій пост:
    http://forumodua.com/showthread.php?t=1236305&page=93
    Там же я повідомив, скільки часу потрібно на реєстрацію нової і чому не розпускають старі...
    2. Демонстрация не имеющего канонической силы документа и объявление его получения великой победой - вранье и подлог.
    Зачекайте, а з якого це часу Томос, що виданий Вселенським патріархом і підписаний членами Синоду ВПЦ, перестав бути канонічним?
    А той документ, який видавали Московському патріарху, канонічний? Адже його там же видавали? Я щодо того, що перепідпорядкував Київську митрополію Москві, адже він також видавався тією ж інстанцією?
    А от у чому "подлог" - я так і не зрозумів??
    3. Гастроли с этим документом по городам страны в обнимку с епископом-самосвятом ради повышения своих предвыборных рейтингов - политические игры.
    Знову неправда. Хто з них "самосвят"? Давайте конкретно, хто і чому? Не всім же в Москві висвячуватись!
    А те, що їздили, то вже їх право. Вам це не по нутру? Не звертайте увагу...
    4. Декларативный переход приходов других церквей в существующую лишь на словах новую церковь, а реально в УПЦ КП, которая, кстати, заявила о самоликвидации, но и не собирается к этой процедуре приступать - и вранье, и подлог.
    Чому це декларативний? Ви слідкуєте за новинами? Навіть ВР уже прийняла закон, що встановив Порядок і саму процедуру. Не панікуйте, допоки ще немає підстав, це лише початок, а от наприкінці 2019 року у вас з'являться підстави для паніки...
    Противостояние на религиозной почве? А Вы не слишком много на себя берете? Здесь светский форум, и свои оценочные суждения о состоянии межконфессионального диалога в стране волен высказывать любой пользователь, причем независимо от того, нравится это кому-то или нет.
    Я на себе нічого не беру, бо і не можу цього зробити. А от Ви лукавите, шановний, у себе вдома - так, у колі друзів і однодумців - так, але не тут. Крім того, одне, якщо це чинить пересічна особа (я), і зовсім інше, коли адміністративна (Ви) заохочує до "дискусії"...
    Или Вы решили, что имеетывать другим, что им можно думать или говорить, а что - нельзя?
    Так я Вас разочарую, такого права у Вас нет. И не будет.
    Не знаю, що Ви мали на увазі (имеетывать), але і я Вас розчарую: "Ви також не маєте такого права!"
    От покарати мене можете, навіть "забанити", але не створювати конфліктну ситуацію навкруг події, яка вже відбулась, затверджена на законодавчому рівні, підтверджена юридичними документами, кажучи, що це все - "фейки", брехня, "подлог", підтасування тощо...
    Закон обговорюється до його прийняття, після - ВИКОНУЄТЬСЯ. За невиконання, свідому критику, чи агітацію проти нього, настають підстави для притягнення до відповідальності.
    Последний раз редактировалось Bivaliu; 28.01.2019 в 18:38.

6. Вверх #1866
    Великий Инквизитор Аватар для grremlin
    Не знаю, що Ви мали на увазі (имеетывать), але і я Вас розчарую: "Ви також не маєте такого права!"

...

За невиконання, агітацію щодо його невиконання, настають підстави для притягнення до відповідальності.
    Исказить высказывание собеседника, чтобы потом пытаться иронизировать по этому поводу - это надо отлить в граните.

Дальше - как представитель администрации я пишу красным цветом. И требую к этому соответствующего отношения. А в дискуссии я участвую, как обыкновенный пользователь, высказывая свое личное мнение и свое личное отношение к предмету обсуждения.

А вот все "провокации", "агитации", "основания для паники" существуют лишь в Вашем воображении. Надеюсь, это явление временное и спустя какое-то время Вы снова сможете воспринимать людей, имеющих отличное от Вашего мнение, как людей, а не как врагов народа, и сможете нормально общаться со всеми пользователями форума, не пытаясь им угрожать ответственностью за агитацию или неисполнение. А до тех пор не вижу смысла с Вами дискутировать.
    Удачи и здравомыслия.
    Как сделать всех добрее? Убить всех злых.

7. Вверх #1867
    Не покидает форум Аватар для karish

А вот все "провокации", "агитации", "основания для паники" существуют лишь в Вашем воображении.
    Ошибаетесь.
    Бог всё видит. Живи так, чтобы ему было интересно.

8. Вверх #1868
    Великий Инквизитор Аватар для grremlin
    У К Р А Ї Н А

РІВНЕНСЬКА ОБЛАСНА РАДА

Сьоме скликання

(Двадцять четверта сесія)

Р І Ш Е Н Н Я
    від 23 січня 2019 року № 1278

Про звернення депутатів Рівненської обласної ради до вірян та священнослужителів Української Православної Церкви (Московського Патріархату) Рівненської області щодо переходу в новоутворену Православну Церкву України

Відповідно до статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», обласна рада

вирішила:

1. Звернутися до вірян та священнослужителів Української Православної Церкви (Московського Патріархату) Рівненської області щодо переходу в новоутворену Православну Церкву України (текст звернення додається).

2. Голові обласної ради забезпечити направлення цього рішення до
    парафій Української Православної Церкви (Московського Патріархату), районних рад та міських рад міст обласного значення з пропозицією ознайомити мешканців відповідних територіальних громад та прийняти аналогічні звернення.
    полный текст невмешательства государства в религиозные дела тут
    Как сделать всех добрее? Убить всех злых.

9. Вверх #1869
    Циничный ловелас Аватар для RoLeX
    Противостояние на религиозной почве? А Вы не слишком много на себя берете? Здесь светский форум, и свои оценочные суждения о состоянии межконфессионального диалога в стране волен высказывать любой пользователь, причем независимо от того, нравится это кому-то или нет. Или Вы решили, что имеете право указывать другим, что им можно думать или говорить, а что - нельзя? Так я Вас разочарую, такого права у Вас нет. И не будет.
    Этим средневековым адептам мифологий волю дай, они и "оскорбление чувств верующих" в УК протащат, по примеру раши.
    Жены стареют, а студентки третьего курса - никогда

10. Вверх #1870
    Постоялец форума
    Цитата Сообщение от SanaMebel Посмотреть сообщение
    Главное,чтобы *вежливые зеленые человечки* непонятного гражданства не пришли защищать святой московский патриархат в Украине, и адепты его святости вместе с ними.........
    Главное что б титушки в масках, на правах эйфории вседозволенности, не пришли быковать под храмы.
    И сколько раз *вежливые зеленые человечки* непонятного гражданства приходили защищать МП? Пока что видели только титушек в масках, которые не имели отношений к церкви вообще. В Виннице недавно такие пытались захватить храм, их спросили элементарное, "Символ веры"...

11. Вверх #1871
    Постоялец форума
    На предстояшей 3 февраля церемонии интронизации предстоятеля ПЦУ Епифания, не будет большой группы священников из Афона.

Монахи 13 афонских монастырей проголосовали против того, чтобы принимать участие в интронизации Епифания, сообщает издание «Ромфея».

Вчера, 28 января 2019 года Священный Кинот Святой горы Афон на внеочередной сессии принял решение отказать Константинопольскому патриарху Варфоломею, который просил афонитов направить делегацию для участия в интронизации предстоятеля Епифания. https://golos.ua/i/661774
    и невозможное возможно

12. Вверх #1872
    Тоесть выкрутились все же?)) Быстро просто печатаю, даже не смотрю на ошибки, или вам принципиально?))
    Вы не дискутируйте, а факты в студию. Все же станете утверждать что на Варфоломея не было давления?)) Или возразить нечего, и решили обидеться на меня?
    Надо на заметку взять, такой прикол))
    Пробачте, але у мене склалась "тверда" думка: людина, що пише з грубими граматичними помилками - висловлює не свої думки, а "тиражує" чужі. Тобто, дискусія виходить не з нею, а з невідомими авторами, що (можливо за гроші, чи інші інтереси) плетуть нісенітниці і створюють "фейки". Ви мені надавайте не посилання на продажних представників ЗМІ та проросійських політиків, а на документи, що офіційно і доказово підтверджують ті, чи інші плітки. Інакше - це зумисне поширення "фейків" з певною метою: провокації, гроші, ідеологія, чи просто ненависть...

13. Вверх #1873
    Исказить высказывание собеседника, чтобы потом пытаться иронизировать по этому поводу - это надо отлить в граните.
    Щоб мене не звинуватили у порушеннях Правил, я одразу наголошую на тому, що я відповідаю на поставлені питання, на що маю повне право.
    Так, давайте конкретно, що я викривив з того що Ви написали раніше? Я лише коментував прочитане!
    Дальше - как представитель администрации я пишу красным цветом. И требую к этому соответствующего отношения. А в дискуссии я участвую, как обыкновенный пользователь, высказывая свое личное мнение и свое личное отношение к предмету обсуждения.
    Шановний, як представник влади я також приймав участь у дискусіях на рівних, але вгадайте з одного разу, до чиєї думки в таких дискусіях приставали і чия думка перемагала? Хоча дискутував я завжди чесно і НІКОЛИ не силував, що "ляміній - це і є ляміній", а лише ДОКАЗУВАВ свою правоту, чи чиюсь помилку. Сам помилитись просто не мав права, бо діяв у рамках законів та інструкцій, що були для мене законом...
    А вот все "провокации", "агитации", "основания для паники" существуют лишь в Вашем воображении.
    Ні, шановний, розповсюдження неправдивої інформації через засоби масової інформації, а форум до таких відноситься, саме тим і є, про що я. Ви ж не надали жодного ДОКУМЕНТАЛЬНОГО підтвердження своїх слів!? Крім посилання на "фейки" у ЗМІ - нічого більше!
    Надеюсь, это явление временное и спустя какое-то время Вы снова сможете воспринимать людей, имеющих отличное от Вашего мнение, как людей, а не как врагов народа, и сможете нормально общаться со всеми пользователями форума, не пытаясь им угрожать ответственностью за агитацию или неисполнение.
    Я чітко відрізняю людей з іншою думкою від людей, які вороже ставляться до тієї чи іншої проблеми. Бо перші пропонують інший шлях для досягнення ТІЄЇ Ж МЕТИ, а другі - взагалі проти цього і діють на її ЗНИЩЕННЯ...
    Разом з тим, кому я загрожував, цитуючи відомі положення документів? Просто нагадував і не більше того...
    Шановний, я ніколи, нікому не загрожую, чи у Вас є приклади іншого? Усе своє життя, якщо це було потрібно, або я бачив вплив ворожої пропаганди та агітації - діяв впевнено і цілеспрямовано без балаканини та погроз...
    А до тех пор не вижу смысла сВами дискутировать.
    Я Вам не нав'язував дискусію, а всього лише заперечив безпідставні ствердження...
    Удачи и здравомыслия.
    Благородно, немає слів, але занадто зверхнє, я б навіть сказав: "ЗНЕВАЖЛИВО!"
    А от я щиро бажаю Вам знайти своє місце в цьому державо-, та суспільствотворенні, або вірний вихід із ситуації, що склалась/складається...
    Последний раз редактировалось Bivaliu; 29.01.2019 в 19:22.

14. Вверх #1874
    Постоялец форума
    Пробачте, але у мене склалась "тверда" думка: людина, що пише з грубими граматичними помилками - висловлює не свої думки, а "тиражує" чужі. Тобто, дискусія виходить не з нею, а з невідомими авторами, що (можливо за гроші, чи інші інтереси) плетуть нісенітниці і створюють "фейки". Ви мені надавайте не посилання на продажних представників ЗМІ та проросійських політиків, а на документи, що офіційно і доказово підтверджують ті, чи інші плітки. Інакше - це зумисне поширення "фейків" з певною метою: провокації, гроші, ідеологія, чи просто ненависть...
    Это всего лишь ваша попытка, найти причину сьехать с ответа. Я вам дал ссылку, где ясно видно что власть давила на Варфоломея. А вы ничего умного больше не придумали, как приписать мне, и это уже не первый раз ,ваши воображения, (и не только мне), основаны на личной не приязни.
    Для того что б обвинить меня в "фейках", я уже молчу про факты, а хотябы потрудитесь конкретно сказать, что было "фейком" ?
    А то ощущения такое впечатление ,что вы на "ставке", для подавления "протестных" настроений! И вас учат как надо это делать.
    Вы просто устраиваете истерики , мнимые обиды, обвинения ,и даже угрозы к ответственности, с целью потушить данную тему .для перевода ее в совсем другое русло.
    А вот по фактам .ни как не получается у вас. Вы их мастерски обходите.

15. Вверх #1875
    Цитата Сообщение от ghbdtn Посмотреть сообщение
    На предстояшей 3 февраля церемонии интронизации предстоятеля ПЦУ Епифания, не будет большой группы священников из Афона.

Монахи 13 афонских монастырей проголосовали против того, чтобы принимать участие в интронизации Епифания, сообщает издание «Ромфея».

Вчера, 28 января 2019 года Священный Кинот Святой горы Афон на внеочередной сессии принял решение отказать Константинопольскому патриарху Варфоломею, который просил афонитов направить делегацию для участия в интронизации предстоятеля Епифания. https://golos.ua/i/661774
    Ну, що зробиш.., але на сході давно придумали поговірку: "Собака лает, а караван идёт..."
    Будемо і ми їй слідувати, і хай Бог нам допоможе, а Бог на нашому боці, бо на нашому боці і сама правда!

16. Вверх #1876
    І де Ви у тім помітили втручання?
    Знову зумисне направлення звичайної інформації у потрібне русло?
    Адже ключовим тут є не сама інформація, а ось цей Ваш "пасаж": "...полный текст невмешательства государства в религиозные дела."
    Світська влада відділена від церковних справ. Як влада, вона не має право НАКАЗУВАТИ, чого і не робить, а от, як люди, депутати мають ті ж права, що і прихожани будь-якої церкви і вправі РЕКОМЕНДУВАТИ, ПРОСИТИ, КЛОПОТАТИ!
    Виконувати це, чи ні - ПРАВО кожного громадянина, кожної громади. І якщо вони не сприймуть ці заклики, то на те і їх право, і ніхто їх не примусить цього зробити...

17. Вверх #1877
    Постоялец форума
    Ну, що зробиш.., але на сході давно придумали поговірку: "Собака лает, а караван идёт..."
    Будемо і ми їй слідувати, і хай Бог нам допоможе, а Бог на нашому боці, бо на нашому боці і сама правда!
    С какого перепугу Бог на вашей стороне?))
    В чем вам Бог будет помогать? Отжимать то что вам не принадлежит? Или власти продолжать давить на Варфоломея?
    Или продолжать давить на УПЦ и верующих?
    Или раскольниками быть уже в моде? Или раскола не было?

18. Вверх #1878
    User banned
    Бог поможет всем!
    Бог не делит людей на "хороших" и "плохих", Церковь не называет человека "хорошим", она помогает ему увидеть в себе зло – грех – и подвигает его к раскаянию.

Правды не существует. Правда лишь очерчивает границы того, что мы готовы принять. Мы вонзаем свое сознание в мир, как нож. Отрезая по-живому, мы делим его на правильное и неправильное. Тот кровоточащий кусок, что мы можем проглотить (принять), мы называем правдивым. Остальное отбрасываем. А потом сожалеем, что наш образ мира не живет. Поэтому правда лишь характеризует нашу ограниченность, неспособность воспринимать мир в его целостности. Правда искусственна, её нет нигде, кроме нашего воображения. Миру она не нужна. Правда - это наша линия обороны от многообразности Вселенной.(с)

нет никакой разницы между УПЦ МП и УПЦ КП - это очевидно потому, что ПЦУ = УПЦ МП + УПЦ КП

19. Вверх #1879
    В чем вам Бог будет помогать? Отжимать то что вам не принадлежит?
    Не шановний, щось Ви знову не про те... Хто і в кого щось "віджимає" (слово - Ваше)?
    Все майно будь-якої громади належить лише їй, а не патріархатам, чи церквам, я вже мовчу щодо попів. А громада вправі вирішити, якого попа собі найняти на службу, а якого ні. Усе! Жодного переходу власності! Змінюється лише піп, церква і все що у ній є, залишаються на своїх місцях. Доречі, почитайте, що означає слово "громада", бо у Вас якесь дуже вузьке його розуміння.
    Или власти продолжать давить на Варфоломея? Или продолжать давить на УПЦ и верующих?
    Или раскольниками быть уже в моде? Или раскола не было?
    Так, давайте по черзі:
    1) Де документальні докази того, що на Варфоломія здійснювався/здійснюється тиск і яким чином це робиться? Він - незалежна від будь-якої влади людина, а тим більше української...
    2) Хто здійснює тиск на УПЦ (МП)? Їм на законодавчому рівні ВКАЗАЛИ на необхідність змінити назву відповідно до приналежності. І в чому тут тиск, їх що, забороняють? Садять у табори, розстрілюють, як це робилось при "сталіні"?
    3) Де докази того, що здійснюється тиск на віруючих? Рекомендації будь-якої влади для них - просто рекомендації, як і рекомендації голосувати за того, чи іншого кандидата у президенти...
    4) А щодо "розкольників", то давайте краще помовчимо. Адже церква до 11-го століття буда ЄДИНОЮ, а потім стався розкол і не один. Наступним було гоніння на "старообрядців", які чомусь з певного часу з'явились, а до того їх не було. А переведення релігійного центру Русі з Києва у Москву не розкол, а просте застосування сили?..
    Последний раз редактировалось Bivaliu; 29.01.2019 в 18:17.

20. Вверх #1880
    Цитата Сообщение от skeyl Посмотреть сообщение
    нет никакой разницы между УПЦ МП и УПЦ КП - это очевидно потому, что ПЦУ = УПЦ МП + УПЦ КП
    Як Ви праві!!
    І я так вважаю, а тому давайте разом за об'єднання всіх православних церков у одну.
    Наша держава, наші люди, наша церква!

Ответить в теме
Страница 94 из 135 ПерваяПервая ... 44 84 92 93 94 95 96 104 ... ПоследняяПоследняя

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права