| ||
Тема: Петр Порошенко
Труба и лопата вещи наживные, в отличии от здоровья и жизни.
Но кругом разговоры вроде "разбойникам потом хуже будут", "им потом наши старшие товарищи ай-ай-ай сделают" или "не посмеют, за это ж 10 лет тюрьмы".
А я не хочу проверять, что они посмеют.
Это как в покере: если кто-то идет на префлопе в "олл-ин", скорее всего у него не очень хорошая карта.
Но проверять это можно только если у самого очень хорошая, иначе ты полный идиот.
Жены стареют, а студентки третьего курса - никогда
Нет противника страшнее, чем союзник-идиот!
у кого у них?У них,откуда повылезало это ,делящее на у них.
Ты меня знаешь-вдруг я доктор,который детей твоих лечит или учитель в их школе.
Порох не увиноуват,он просто так руководит-как умеет.И вопросы ему задавать нельзя и ругать-только хвалить.
А мне не за что-я высказываю свою точку,без "сосать или в очко"-но порох свою ботоферму на помойке нашел-поэтому у них свои аргументы.
Я за вступление в ЕС, если к тому моменту когда мы достигнем его стандартов, это еще будет нужно и актуально.
Я за вступление в НАТО, тогда когда при этом будут минимальные риски для Украины. Если профессиональные аналитики (не референдум, и не мы с тобой) почитают, что это укрепит безопасность страны.
Политика - искусство возможного. А не желаемого.
Так понятней?
Жены стареют, а студентки третьего курса - никогда
Я балдею с этого форума. НАТО, ЕС - когда то будет? Как поется в песне - "вот новый поворот": https://www.facebook.com/butusov.yuriy/posts/2672500719456874
За що Філарет образився на Порошенка
...Однак невдоволення Філарета викликали не тільки нереалізовані амбіції, але й нижчий, ніж очікувалося, статус церкви – митрополія, замість патріархату, що є значно меншим рангом та виглядає своєрідною формою контролю з боку Константинополя. Окрім того, Константинополь закріпив за собою монополію на призначення єпископів, проголошення святих та постачання святого мира, необхідного для церковних обрядів. На додачу Константинополю перейшли всі закордонні парафії УПЦ КП, – а це потужні та багаті на доходи єпархії у США, Канаді, Франції, Німеччині, Бельгії, Італії, Нідерландах, Швеції, Португалії, Австралії тощо. Відтепер закордонні храми разом із церковними приміщеннями, майном, землею та пожертвами парафіян належатимуть Константинополю. Раніше УПЦ КП на чолі з патріархом Філаретом була повністю вільною та нікому не підконтрольною структурою, яка самостійно вирішувала і власні канонічні, і кадрові, і фінансові справи. Тепер же дітище Філарета – українська помісна церква – частково залежатиме від рішень Константинополя, а за отримання автокефалії та офіційного визнання довелося поступитися частиною церковної незалежності.
Тож Філарет робить низку заяв та кроків, які демонструють його невдоволення напрямком руху створення української помісної церкви. Почесний патріарх не їде до Константинополя на вручення томосу, тоді як туди поїхали і президент Порошенко, і голова Верховної Ради А. Парубій, і навіть деякі кримінальні авторитети з Дніпра. А невдовзі Філарет розкритикував нову назву «ПЦУ», надану Константинополем, наголошуючи, що «переклад невірний» і правильно називати «Українська православна церква». Що загалом було б більш закономірним, враховуючи національний характер новоствореної церкви. Водночас назва «Православна церква України» вказує лише на територіально-державну, а не національну належність.
даже не принимая во внимание букмекеров,где Пап уверенно лидирует,это ж не проплачнные рейтинги,
на местах вона чё творится то):
Василь Музика
27 января
Обласний штаб Юлії Тимошенко у Львівській області розігнав нафіг вісім районних та міських штабів.
Ситуація проста, як лапоть мокшанина. Скільки б Юля та її адепти не надували щоки за свої нібито високі рейтинги, а в реалі працювати на нещастя косате ніхто не хоче..
не каждый дебилт-ватник, но каждый ватник-дебил..
"мечты, мечты, где ваша сладость..."
Зачем умному, талантливому и, очевидно, небедному Вакарчуку мараться о грязного и вонючего Пороха?
Поддержка Пороха - это фсбшно-криминальные Кернес и Труханов
Вот очень символичное фото. На заднем плане, - поддержка Пороха
Кацапы за Пороха!
Социальные закладки