| ||
Тема: Петр Порошенко
Ты тоже за установку разделительных ограждений на 2-полосных дорогах?
У нас не только отбойников нет, у нас много чего нет из того, что должно быть. У нас какое-то осознанное направленное движение в сторону Европы (читай, цивилизации) началось каких-то 4 года назад, до этого 23 года были метания между Рашкой и Европой с попеременным перевесом то в одну, то в другую сторону, и за это время не делалось нихрена для, так сказать, стабилизации курса: принимались исключительно ситуативно выгодные решения.
Последний раз редактировалось Pablo Escobar; 02.01.2019 в 20:58.
Доктор Калембет, отбывший пять лет своего лагерного срока, не справился с послелагерной волей и через год покончил с собой, оставив записку: «Дураки жить не дают».
Спочатку 81-річного чоловіка били троє, а потім до них приєдналися поліцейські
У людному місці Києва невідомі побили авіаконструктора заводу «Антонов» Віктора Ковальського.
За словами потерпілого, його лупцювали п'ятеро, зокрема, нібито двоє поліцейських, бо запідозрили, що він – валютний шахрай, який начебто обдурив одного з нападників, повідомляє ТСН.
Ковальський 47 років працює авіаконструктором. Він - один із творців Ан-74 і знаменитої «Мрії». Того вечора він повертався з роботи і виходив із метро Шулявська. Портфель з кресленнями ще був цілий, а ручка не відірвана. Аж раптом підбіг чоловік і вхопив за руку. «Він каже: «Прикурити». Я кажу: «Я не палю». Запальнички немає - відпусти. Тут же, як я сказав відпусти, хотів вирватися, на мене посипалися удари ззаду і по голові», - розповів конструктор.
Спочатку 81-річного чоловіка били троє, а потім до них приєдналися поліцейські. Свідки і номер патрульної машини запам’ятали – 4435. На постраждалого наділи наручники і потягли в поліцейське авто. Тільки коли порвали його портфель і поглянули, що там, зрозуміли: схопили не того. Тоді й розкрилися мотиви нападу. Свідки розповідають: на авіаконструктора вказав невідомий у червоній куртці. Він же привів з собою приятелів і поліцію, які запідозрили, що потерпілий – валютний шахрай. «Цей у червоній куртці нібито десь міняв якісь долари. Начебто його кинули на 10 тисяч доларів. Показали на мене. Але це вже потім з'ясувалося. Я про це не знав», - додав Ковальський.
Авіаконструктор отримав струс мозку, йому ушкодили зуб і спину.
Віктор Ковальський написав у поліцію заяву на правоохоронців. За фактом сутички відкрито кримінальне провадження.
Як повідомлялося, ввечері 27 грудня у Кременчуці працівники поліції, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, здійснили розбійний напад на перехожого, нанесли йому тілесні пошкодження, заволоділи грошима та матеріальними цінностями. Повний текст читайте тут: https://glavcom.ua/kyiv/news/u-kijevi-pyatero-cholovikiv-pobili-vidomogo-aviakonstruktora--558133.html
ой сори тему перепутал сори я забыл шо Порох не имеет к Аваковским мусорам ни какого отношения сори!!
да, хорошо что ты таки вспомнил то о чём тебе уже тысячу раз говорили-царь на роиссе,тебе туда если хочешь что б кто то за ВСЁ отвечал))
..за змінами Конституції, які майже одноголосно проголосувала більшість Верховної Ради після розстрілу Майдану у лютому 2014 року, Президент зараз позбавлений права приймати рішення у сфері економіки і народного господарства.
Більше того він немає впливу на призначення міністра внутрішніх справ, а отже і на ситуацію із внутрішньою злочинністю в Україні.
Більше того - поза межами впливу не тільки Президента, але й Верховної Ради перебуває система новостворених "антикорупційних органів". (с)
не каждый дебилт-ватник, но каждый ватник-дебил..
Однозначно , Петя выехал с теми самыми тремя мусорами(на спец задание ) п.с ходят слухи 99% что это Петя был в красной куртке инфа на сайтах Антимайдан там Вася гавна не гонят, он на деда и навел , опять Петя виноват ...
Не Убирают Снег Петя виноват , Убирают Снег Само Пиар Петра ...![]()
Нет противника страшнее, чем союзник-идиот!
"Настане просто пи***ць, просто ср**а величезна": у мережу "злили" відео виступу глави патрульної поліції Києва на корпоративі 13:27, 03 січня 2019 СУСПІЛЬСТВО 1773 0 У залі в цей час кричали "Юро, молодець!", "Юро, борись!". Відео з Зозулею "злили" в мережу / Скріншот У мережі з'явилося відео виступу в одному з нічних клубів Києва начальника столичної патрульної поліції Юрія Зозулі, під час якого він матюкався. Відповідний ролик опубліковано в Facebook Police Control Ukraine. Читайте також "Ми працюємо, а ви відпочивайте": поліція привітала українців з Новим роком (відео) "Нам не вистачає сил, досвіду, терпіння, грошей, здоров'я. Нам не вистачає всього. Але ми повинні продовжувати все це робити. Тому що, як тільки ми перестанемо це робити, у країні настане просто пи*дець, просто с*ака величезна настане в країні, як тільки патрульні, особливо в Києві, підуть з вулиць", - сказав він. Потім на сцену піднялися дві дівчини і забрали правоохоронця. За інформацією ЗМІ, ця подія сталася на новорічному корпоративі поліцейських. Пізніше в мережі був опублікований ще один уривок виступу Зозулі. "Я не хочу вам розповідати про підсумки року. Типу скільки злочинів було розкрито, скільки було оформлено ДТП та іншої всякої х**ні. Краще собі спокійненько побухайте, а я поговорю про більш абстрактні речі. Я вам скажу, що у нас є величезне управління патрульної поліції в місті Києві. Ми – ох****е відомство", – заявив він. УВАГА! На відео присутня нецензурна лексика!
Детальніше читайте на УНІАН: https://www.unian.ua/society/10398123-nastane-prosto-pi-c-prosto-sr-a-velichezna-u-merezhu-zlili-video-vistupu-glavi-patrulnoji-policiji-kiyeva-na-korporativi.html
блин да шож со мной такое сегодня)) опять не туда кликнул)) сори всё иду на воздух проветриться))
это наверное следующий министр МВД)) всё ушол дышать воздухом))
Не сомневаюсь,что к тому,что бездарь и алкоголик и провокатор-луцик-стал Генеральным-порошенко не имеет НУ просто никакого отношения...
Как удобно, когда вместо инфраструктуры "ПДД".
Можно же нарисовать на трассе "Одесса-Николаев" сплошную, а на трассе Киев-Чоп каждый километр сделать пешиходный переход. И вот, вроде бы в смерти пешихода уже виноват водитель, а не те ублюдки, которые трассу сделали через населенные пункты, без надземных переходов и бОльшую часть денег украли.
Жены стареют, а студентки третьего курса - никогда
Социальные закладки